Şimdi Ara

Office 2007 powerpoint dosyasını word'e çevirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Powerpoint dosyası hazırladım worde çevirmem lazım fakat nasıl yapacağımı bilmiyorum bilen arkadaşlar yardım ederse sevinirim

• Google'a ppt to docx şeklinde aratırsan sonuç bulabilirsin belki.

Eğer yoksa belge açıkken ctrl+alt+s (farklı kaydet) i açıp pdf formatında kaydedebilirsiniz, işinizi görür diye düşünüyorum.

Bir de illa word isterseniz son olarak pdf to docx ya da pdf to word olarak aratıp beğendiğiniz bir program ile o elde ettiğiniz pdf'yi word'e çevirebilirsiniz...

Kolay gelsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: agbdlcs81

Google'a ppt to docx şeklinde aratırsan sonuç bulabilirsin belki.

Eğer yoksa belge açıkken ctrl+alt+s (farklı kaydet) i açıp pdf formatında kaydedebilirsiniz, işinizi görür diye düşünüyorum.

Bir de illa word isterseniz son olarak pdf to docx ya da pdf to word olarak aratıp beğendiğiniz bir program ile o elde ettiğiniz pdf'yi word'e çevirebilirsiniz...

Kolay gelsin.

Çok teşekkür ederim word olmak zorunda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem3883

quote:

Orijinalden alıntı: agbdlcs81

Google'a ppt to docx şeklinde aratırsan sonuç bulabilirsin belki.

Kolay gelsin.

Çok teşekkür ederim word olmak zorunda

Tamam öyleyse farklı kaydet ile pdf'e, oradan da pdf to docx programları ile word'e.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Office 2010 için
    dosya>kaydet ve gönder>Dinleyici notları oluştur
    bu bölümde 2 farklı seçenek var yapıştırı seçerseniz düzenleme yapmadan sadece görüntüleri aktarır. Bağlantıyı yapıştır derseniz powerpointte yaptığınız değişiklikleri otomatik olarak worde yansıtır.
    Bu işlemde word üzerinden bu verilerde değişiklik yapamazsınız ama powerpointte yaptığınız değişiklikler aynen görüntülenir.
  • bununla ilgili bir site vardı ama hatırlamıyorum suan hocam google'dn bi araştırın derim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Office 2003 Dosya Upload Yardım
    11 yıl önce açıldı
    Word Dosyası gösteren mp3 player
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.