Şimdi Ara

Office 2007 Kurulum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
7.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Diğer Bilgisayarıma Kuruldu Fakat Bu Bilgisayarıma Kuramıyorum... Format Attım Başka Bir CD'Den Yine Aynı Hata? Teşekkürler...

Office 2007 Kurulum

Hata Kodu Temp Dosyasından Aldım

PERF: TickCount=1927937 Name=OBootStrapper::Run Description=Begin function 
    Operating System version: 5.1.2600 Service Pack 3. Platform ID: 2
    Running on a 32-bit operating system.
    Command line: "E:\SETUP.EXE"
    No command line arguments given
    Searching for best setup controller dll to load...
    Checking for setup controller dll at [E:\Updates].
    Checking for setup controller dll at [E:].
    Checking for setup controller dll at [E:\Access.tr-tr].
    Checking for setup controller dll at [E:\Add-Ins for Office 2007 Pro Plus].
    Checking for setup controller dll at [E:\Admin].
    Checking for setup controller dll at [E:\Catalog].
    Checking for setup controller dll at [E:\Enterprise.WW].
    Found setup controller dll at [E:\Enterprise.WW\OSETUP.DLL].
    Version [12.0.4518.1014].
    Checking for setup controller dll at [E:\Excel.tr-tr].
    Checking for setup controller dll at [E:\Groove.tr-tr].
    Checking for setup controller dll at [E:\InfoPath.tr-tr].
    Checking for setup controller dll at [E:\Office.tr-tr].
    Checking for setup controller dll at [E:\Office64.tr-tr].
    Checking for setup controller dll at [E:\OneNote.tr-tr].
    Checking for setup controller dll at [E:\Outlook.tr-tr].
    Checking for setup controller dll at [E:\PowerPoint.tr-tr].
    Checking for setup controller dll at [E:\Proofing.tr-tr].
    Checking for setup controller dll at [E:\Publisher.tr-tr].
    Checking for setup controller dll at [E:\Rosebud.tr-tr].
    Checking for setup controller dll at [E:\Updates].
    Checking for setup controller dll at [E:\Word.tr-tr].
    Verify file signature in "E:\SETUP.EXE"
    "E:\SETUP.EXE" is verified to be a valid file
    Verify file signature in "E:\Enterprise.WW\OSETUP.DLL"
    "E:\Enterprise.WW\OSETUP.DLL" signature verify result: 2148098064
    Log level changed from: Standard to: Verbose
    Failed to verify file signature from the selected setup controller dll in location "E:\Enterprise.WW\OSETUP.DLL"
    E:\Enterprise.WW\OSETUP.DLL digital signature does not validate or is not present.
    Setup temp foler set to [C:\DOCUME~1\ADMINI~1\LOCALS~1\Temp\Setup00000a20].
    Opening log file C:\DOCUME~1\ADMINI~1\LOCALS~1\Temp\SetupExe(20091107193502A20).log.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MustafaCanEsen -- 7 Kasım 2009; 19:40:49 >

• diski komple pc hdd ye kopyala tekrar kurmayı dene aynı hatayı alırsan ya remden yada dvd-rw de problem vardır.
  • HDD'ye kopyalarken döngüsel veri hatası diyor onuda denedim :S
  • cd/dvd çizik yada dvd/cd-rom arızalı başka pc den flash diske kopyala öyle dene yada shareware sürümünü netten indir.

office 2007 Türkçe :http://download.microsoft.com/download/8/9/4/894f0247-d75e-41ee-8768-effe8f2e836d/Enterprise.exe

not: orbit downloader ile indirirseniz daha kısa sürede inecektir.

orbit :http://dl.orbitdownloader.com/dl/OrbitDownloaderSetup.exe

• Kullanmış olduğunu Sürücü hatalıdır.Özelliklerini , kullanım yılını yazarsanız sevinirim.CDniz bozuk olamaz çünkü diğer Bilgisayarda yüklendiğine göre hatalı değildir.ROM'unuz bozuk.Başka CD ve DWDleri tanıyor mu diye deneme yapın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: --Kemalist--

Kullanmış olduğunu Sürücü hatalıdır.Özelliklerini , kullanım yılını yazarsanız sevinirim.CDniz bozuk olamaz çünkü diğer Bilgisayarda yüklendiğine göre hatalı değildir.ROM'unuz bozuk.Başka CD ve DWDleri tanıyor mu diye deneme yapın.

ne kadar emin söylemiş ya kutusuz taşırken çizilmişse ? olamazmı olabilir !
  • Herşeyi Denedim Olmuyor :D Napalım 2003 Kullanıcaz Artık...

İlginiz İçin Teşekkürler...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayati54

quote:

Kullanmış olduğunu Sürücü hatalıdır.Özelliklerini , kullanım yılını yazarsanız sevinirim.CDniz bozuk olamaz çünkü diğer Bilgisayarda yüklendiğine göre hatalı değildir.ROM'unuz bozuk.Başka CD ve DWDleri tanıyor mu diye deneme yapın.

ne kadar emin söylemiş ya kutusuz taşırken çizilmişse ? olamazmı olabilir !

CD taşınırken değil CD-ROM içerisinde bile çiziliyor.Bir CD çizildi diye hemen bozuk olamaz.Bende birçok CD ve DWD var.Hepsi genellikle çizik.Fakat hepside tıkır tıkır çalışıyor.Yanında taşırken çizebilmesi için maket bıçağı vb. cisimlerle kasti çizmesi gerekir.CD ancak çalışmaz hale gelir.Dikkat ettiğin gibi başka DWD ve CD takarak tanımlama yapın demiştim.Eğer o CD'ler çalışırsa CD bozuktur , çalışmazsa ROM bozuktur.

Not:Her CD veya DWDde küçük çizikler olabilir.Bunlar CD veya DWD'nin işleyişini bozmaz.

• adam işi biliyor illa cd yi çizmek için maket bıçağına ihtiyacımız olacak
  • quote:

adam işi biliyor illa cd yi çizmek için maket bıçağına ihtiyacımız olacak

Hocam yaş 13-14 galiba.Ben ne yazdım anlamadın herhalde.Başka bir uyruktansın diye tahmin ediyorum.Sen demişsin CD çizik olabilir diye , o adamın CD'sinin çalışmaması için çok büyük bir çizik olması lazım demişim.Bknz:Maket bıçağı vb. çizikler.

1-Okumadan yorum yapma . .

2-Bilgilerin varsa adam gibi öğret millete (Ama yok diye tahmin ediyorum.)

• quote:

quote:

Hocam yaş 13-14 galiba.Ben ne yazdım anlamadın herhalde.Başka bir uyruktansın diye tahmin ediyorum.Sen demişsin CD çizik olabilir diye , o adamın CD'sinin çalışmaması için çok büyük bir çizik olması lazım demişim.Bknz:Maket bıçağı vb. çizikler.

yorumunu okumuştum. Yaşım 24 bilgisayar teknisyeniyim bu sorunla birçok kez karşılaşıyorum her dvd/cd aygıtı senin benim bilgisayarımdaki gibi aynı kalitede olamayabilir en küçük bir çizgide okuma/yazma yapmayabilir. yada çizik olmasa bile okumyayabilir cd/dvd seçer .Atatürkün kurduğu TC vatandaşıyım, sadece ön taraftaki çiziklermi cd yi çalıştırmaz ? hayır en önemli taraf cd nin arka yazılı olduğu bölümdür asıl veriler ordadır !

Bilmem anlatabildimmi @--Kemalist--

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayati54 -- 8 Kasım 2009; 16:42:13 >

• quote:

quote:

quote:

yorumunu okumuştum. Yaşım 24 bilgisayar teknisyeniyim bu sorunla birçok kez karşılaşıyorum her dvd/cd aygıtı senin benim bilgisayarımdaki gibi aynı kalitede olamayabilir en küçük bir çizgide okuma/yazma yapmayabilir. yada çizik olmasa bile okumyayabilir cd/dvd seçer .Atatürkün kurduğu TC vatandaşıyım, sadece ön taraftaki çiziklermi cd yi çalıştırmaz ? hayır en önemli taraf cd nin arka yazılı olduğu bölümdür asıl veriler ordadır !

Bilmem anlatabildimmi @--Kemalist--

Ben ön taraftaki çizik vs kastedmedim.Her CD kalitesi aynı değildir fakat bir çizilmede bozulacak bir CD dünyada şuan mevcut değil.Bir CD'nin okunamaması için ;
    1-ROM'un bozuk olması

2-CD arşivinin hatalı olması gerekir.

Hele attığın bir format CD'si ise.CD'nin çizilmesi onun çalışabilirliğini çok etkilemez.Hiç çizilmemiş bir CD'de çalışmayabilir.Fakat çizik CD'nin çalışamaması için o çiziğin ileri derecede bir çizik olması gerekir.

• sorunun kaynağı office cd sinin cd kopyalama yöntemiyle değil de içindeki dosyaların kopyalanması şeklinde çoğaltılmış olması. iso dosyaısnın rar la açılması gibi.
  • kubertol arkadaş..sorunu tespit etmişsin kesinlikle dogrusun..hatta ben şu anda office 2010 netten indirdim..iso formatındaydı ve winrar ile açtım ..setup çalıştırdıgım da aynı hata mesajını verdi...simdi sorum bunu nasıl çözeriz..bir bilen varsa yardımları için şimdiden teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.