Şimdi Ara

Office 2007 kaldırmak (ama bu farklı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
10.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

şirketteki bilgisayarda office 2007 trial kurulu idi, süresi bitti. bende your uninstaller ile office'i kaldırdım. fakat başlat menusunden vs gitmedi iconlar. tyıkladıımda excel'i kurulum şeklinde geliyor ve tekrar excel 2007'yi açıyor. sağ alltaki yıldız da kalkmadı. format da attırmak istemiyorum bilgisayara. sorunu nasıl çözebilirim, fikri olan?

http://www.revouninstaller.com/ inndirip.. Avcı Modunu Denermisiniz..

Ayrıntılı Anlatım..

http://forum.shiftdelete.net/bedava-programlar-ucretsiz-yazilimlar/60532-revo-uninstaller-1-7-5-turkce.html

yada

office 2007 tekrar kurup budefa program ekle kaldırdan silin..

• Hayret ediyorum, böyle şeylerle niye uğraşıyorsunuz, kendinize yazık ediyorsunuz. Program ekle/kaldır varken yardımcı program kullanmak niye?
    Office 2007'yi tekrar kur, sonra da program ekle/kaldırdan kaldır.

dll dosyalarının isimlerini değiştirdim. manuel sildim ve reg temizledim. office 2003 de excel word powerpoint çalışıyor şimdi. fakat outlook çalışmıyor şimdi....

Orjinalden alıntı: bora_net

Hayret ediyorum, böyle şeylerle niye uğraşıyorsunuz, kendinize yazık ediyorsunuz. Program ekle/kaldır varken yardımcı program kullanmak niye?

Program ekle kaldır programları tan olarak kaldırmaz kaldıramaz. Sadece 3. parti yazılımlat bir programı tamamen kaldırır, c/program files taki tüm artıklarını kaldırır ve kayıt defterini temizler. Bunu bir kullanıcı tek başına yapsa 10 saat alır. Bu programlar sayesinde hem program sorunsuz kaldırılır hemde program artıkları kaldırıldığı içinde pc yavaşlamaz.

Orjinalden alıntı: bora_net

Hayret ediyorum, böyle şeylerle niye uğraşıyorsunuz, kendinize yazık ediyorsunuz. Program ekle/kaldır varken yardımcı program kullanmak niye?

Office 2007 daha yeni çıkmışken internete düştüğünde yükleyenler aynı kaldırma sorununu yaşıyordu.Yani program ekle kaldırdan böyle bir şeyi yapmak mümkün değildi.

Sonradan bu sorun giderildi galiba.
    Bende enterprise sürümünü kullanıyorum kaldıramama gibi bir sıkıntım olmadı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • MSoCahche Adlı Klasörü Silmek İçin FileZilla Kurun C/ YE gİRİN fİLEzLLADAN oRDA msocACHE gÖSTERİRSİNİZ sİLERİRSİNİZ sONRA nORMALCE dENETİMDEN sİLERSİNİZ oLDU bİTTİ iYİ gÜNLER dİLERİM ! :D
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.