Şimdi Ara

OFF ROAD ARABA TAVSİYESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • KONU BAŞLIĞINDA DA BELİRTTİĞİM ÜZERE MAVERİCK MARKA ARAÇLAR NASILDIR ARKADAŞLAR?

Maverick Ion MT 1/18 RTR Electric Monster Truck
    Maverick Ion XT 1/18 RTR Electric Truggy
    Maverick Strada MT Evo Monster Truck 1/10 RTR Elektrikli Arazi Arabası
    Maverick Strada XT EVO Rtr 1/10
    Maverick Strada SC EVO Rtr 1/10

YA DA BU FİYAT ARALIĞINDA CARİSMA MARKA Bİ ARAÇ GÖRDÜM.
    CarismaM40B 1/10 Buggy 2.4 GHZ Hazır Set BU NASILDIR?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rcmodel -- 9 Temmuz 2013; 12:38:14 >

• Hpi yan ürünü fena değil hpi kalitesini bulmazsın ama yedek parçası olan bir marka

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • FİYATI BİRAZ DAHA UYGUN OLSUN DİYE TERCİHLERİM BUNLAR KALDI ACABA SİZ HANGİSİNİ TERCİH EDERDİNİZ ÜSTÜNLÜKLERİ YAZAR MISINIZ?

1 ) Hsp 1/10 Elektrikli Short Course 2.4Ghz RTR
    2 ) Himoto Spatha 1/10 EP SC Truck 4WD
    3 ) Himoto Bowie 1/10 Monster Truck 4WD RTR
    YA DA
    4 )http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-hobi-oyuncak-rc-model-kent-hobby-den-12-amartisorlu-monster-truck-dev-kamyon-129451445/detay/
  • KIYAS YAPMANIZI İSTEDİĞİM ARABALAR BUNLAR EN HIZLISI VE HANGİSİNİ TERCİH ETMELİYİM?
  • Short course tipi arabalar dengelidir.Ben olsam hsp short course ü alırdım.Hız olarak değişkenlere göre farklılık gösterir.Örneğin pil motor esc.Bunların üzerinde genelde aynı pil fırçalı motor esc olduğu için hızları aynıdır ama ilerde pili motoru esc yi değiştirip daha hızlı yapabilirsin aracını.Yani ben a arabasını alırım 30 km hız yaparım ama ilerde x motoru takıp 100 km yaparım.Yani hızı senin sonradan yapacağın modifiyeye bağlı.Şasede önemli tabi.Şasete uygun motor takmak ve şasenin dayanabileceği hızda yada güçte bir motor takmak lazım.Uzun lafın kısası bu araçlardan aşırı bir performans bekleme ama başlangıç için hsp short course iyidir.

• DEDİKLERİNİZE İSTİNADEN HSP SC Yİ ALMAYA KARAR VERDİM İNŞALLAH ALIRIM... BU ARACIN HIZINI ARTTIRMAK İÇİN PİLİ, MOTORU VE ESC Yİ DEĞİŞTİRİRSİNİZ YAZMIŞSINIZ... HSP SC İÇİN UYUMLU PİL MOTOR VE ESC YAZAR MISINIZ? İLERSİ İÇİN AMA ŞİMDİDEN KAFAMDA Bİ SEÇENEK BULUNSUN..
  • 1/10 araçlar için 540 kasa tibi fırçasız motor esc seti ve bu esc motora uygun lipo alabilirsin.Fiyat olarak bilmediğim için ezrun yada xerun motor esc setlerine bak.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Story Mode Araç alma hakkında
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hsp sc ' de Motor: 540 Fırçalı yazıyor ama ...
  • Bence hiç fırçalı motor araçlarla uğraşma, fırçasız sistemli bir araç al, hızlandırman için esc+motor+lipo sunu değiştireceksin ki bence gereksiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rcmodel

hsp sc ' de Motor: 540 Fırçalı yazıyor ama ...

Evet 540 kasa tipi fırçalı motor.Yüksek bütçen varsa fırçasız motorlu bir model alabilirsin ama en az 400 lira bütçe ayırman gerekiyor.
  • hımmm peki 400 lira versem hsp sc gibi özelliklerde ama sadece fırçasız motorlu bi araba alabilir miyim? hangi modele bakmalıyım?
  • aynı 540 motor olacak dimi? ama fırçasızı. ?
  • sadece motor değil fırçasız motorr esc side alman gerek.

• Himoto bowie fircali motor kac km hiza cikar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Standart fircasiz motorlu bir araba 35 km lere anca cikar. Ha belki disli sistemi alinir , motora sogutucu eklenip lipo takilirsa 50 km yi zorda olsa gorur. Ama en dandil fircasiz arac 50 yapabilir

• Bende Strada XT Evo s var fırçasız 2s lipo ile aldım 85 km/h çıkıyor , şimdiye kadar bi sıkıntısı olmadı yaklaşık 2,5 ay oldu alalı. Gayet güzel bir araç :))

• Kac para verdin kardesim 700-800 ?

@ty1907

• 870 tl ye almıştım topmodelsten. bide 250 tlye lipo aldım hpi 2S 4000mah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRBlacKPearL -- 1 Ağustos 2014; 20:40:20 >
  • Konuyu uyandırmış oldum ama bu da bizim incelememiz.
    http://youtu.be/jWztvwn49b4
    Maverick Strada Xb Evo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iBatuhan -- 24 Mart 2015; 8:17:37 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.