Şimdi Ara

Of ulen of

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Karanlıklar içinde seni görmeye çalışıyorum
    Uzaklarda bile olsan seni yakınımda hissetmeye çalışıyorum
    Sesini duyabilmek için dağa taşa dert yanıyorum
    Sen ateş olsan ben kömürün olmak istiyorum
    Uzun yollara düşüp seninle ulaşılmaz olmak istiyorum
    Çünkü ben seni çok ama çok seviyorum

Yaş geliyor 29 a daha 1 tane sevgilim olmadı be ölsem dert yaşasam ayrı bir dert ...

• Mesela bugün gördüm bir güzel tam bana uygun manavda çalışıyor ama sevmez dedim gene beni baka baka yok oldum gözlerinde onun .......................
  • Hocam karamsar olma, kendine özen göster bakımlı ol özgüvenli ol böyle yakınırsan kimse bakmaz tabi kendine güven biraz. Çocuklugunda baskı gördün galiba?
  • Baskı görmedim. Tam tersi karşı cinsten sevgi görmedim ... ... ...

Dün akşam dolmuşta önüme bir güzel oturdu ki sorma eridim bakışlarında ... ... ...

Rabbim gayrı ya al canımı ya da ver bana layıkımı ....
  • Dostum baktın kendin bulamıyorsun görücü usulü yapıp dost akraba yolla birilerini
  • Onuda denedi bizimkiler de 4 tane kıza bakındılar 4 ününde şansa sevgilisi çıktı üst üste bu ne tesadüf değil mi
  • Peşinden geliyorum abi devam et.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    The God of Education'a ne oldu?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • çirkinsindirde ondan parada kariyer yoksa doğruya doğru yada aşırı asosyalsin yani 29 a kadar hiç olmadıysa bi problem kesin var..
  • quote:

Orijinalden alıntı: B o S c H

Karanlıklar içinde seni görmeye çalışıyorum
    Uzaklarda bile olsan seni yakınımda hissetmeye çalışıyorum
    Sesini duyabilmek için dağa taşa dert yanıyorum
    Sen ateş olsan ben kömürün olmak istiyorum
    Uzun yollara düşüp seninle ulaşılmaz olmak istiyorum
    Çünkü ben seni çok ama çok seviyorum

Yaş geliyor 29 a daha 1 tane sevgilim olmadı be ölsem dert yaşasam ayrı bir dert ...

allahını seviyorsan bi ss koy
  • Tamam iste goruyorsun, etkileniyorsun harakete gecmek icin neyi bekliyorsun ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlıtzKrıeg

Tamam iste goruyorsun, etkileniyorsun harakete gecmek icin neyi bekliyorsun ?

Cesareti bekliyorum da ya oda bende yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

çirkinsindirde ondan parada kariyer yoksa doğruya doğru yada aşırı asosyalsin yani 29 a kadar hiç olmadıysa bi problem kesin var..

Bu zamana kadar 3 tane kızdan benim sorduğumu bilmeden yanıt aldım çirkin dediler bana ...

GALİBA TEK NEDEN BU ... İĞRENÇ DİYENDE ÇIKTI ARALARINDA

TAMAMDA BEN DEĞİLİM Kİ BENİ İĞRENÇ KILAN
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BlıtzKrıeg

Tamam iste goruyorsun, etkileniyorsun harakete gecmek icin neyi bekliyorsun ?

Cesareti bekliyorum da ya oda bende yok

Ya sen denemedikten sonra dunyanin en cesur adami olsan ne olur. Sonu istedigin gibi olmasada denemelisin en azindan acilirsin daha iyi bi firsat yakaladiginda tecrubeli olursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: webkruvazör

yoksa eğer kısmetin, koy bi tarafına ismetin demişler dostum...

Ne diyon sen ya ne kadar hoşunuza gidiyor acı çekenle dalga geçmek ... Allah yukarıda geçiyorsun ya dalga elbet bir gün taraf değiştiririz

• takma dostum kör alıcının kör satıcısı vardır hep güzel hatunların yanında çirkin adamlar var hangimiz kıvanç tatlıtuğuz çevrene sor esra erona çık
  • kör topalin bile alıcısı var be müdür kafanı yorma yav. Ortam bul takılacak
  • takam kafana boşver
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

çirkinsindirde ondan parada kariyer yoksa doğruya doğru yada aşırı asosyalsin yani 29 a kadar hiç olmadıysa bi problem kesin var..

Bu zamana kadar 3 tane kızdan benim sorduğumu bilmeden yanıt aldım çirkin dediler bana ...

GALİBA TEK NEDEN BU ... İĞRENÇ DİYENDE ÇIKTI ARALARINDA

TAMAMDA BEN DEĞİLİM Kİ BENİ İĞRENÇ KILAN

yani türkiyede çirkin karılar bile kıvanç tatlıtuğu kendine uygun bulurlar türkiyede bi yakışıklı erkek sokağa çıkıp benimle yatmak istyen varmı derse dayak yer ama kadın tipsiz de olsa çıksa dese bir sürü talibi olur sexuel tabu açlık var var o yüzden çirkin ekekler daha şansız türkiyede malesef ama iyi giyin güzel konuş çene olsun birazda many en taş hatunu tavlarsın...bunları geliştir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 27 Eylül 2011; 0:31:28 >

• nasıl aşık oluyorsunuz anlamadım ya bende hiç böyle etkileri olmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: i Am Not Dead

nasıl aşık oluyorsunuz anlamadım ya bende hiç böyle etkileri olmuyor

aynen ya bende de tık yok..

ben şeyi anlamıyorum.. böyle hiç aşık olmamış insanların, paso romantik aşk yazıları paylaşmalarını... bir tek bizim ülkede var herhalde böyle bir mallık
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.