Şimdi Ara

---ÖDÜLLÜ--- YEREL SEÇİMLER İÇİN SEÇİM SLOGANI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
3.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

---ÖDÜLLÜ--- YEREL SEÇİMLER İÇİN SEÇİM SLOGANI

(En Son Oy Tarihi: 1.3.2009)
Giriş
  • 29 Mart yerel seçiminde, bir ilçeden belediye başkan adayı olan bir DOKTOR için slogan arıyoruz. İlçe, son sayımlara göre nüfusu %30 azalan bir ilçe, yani acilen çözüm lazım. Sloganda bunu vurgulayan şeyler kullanmak istiyoruz, tabi bunu da doktor olmasına atıf yaparak gerçekleştirmeyi düşünüyoruz. Mesela,

.... için çare
    Dr X

Sizinde buna uygun önerileriniz var mı? Doktor olmasına atıf yapılırsa daha iyi olur ama olmasa da olur.

Çok güzel bir slogan gelirse sahibine 100 TL'ye varan ödül vereceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m.gunay88 -- 20 Şubat 2009; 22:03:02 >

• butun dertleri unutun hepsinin cozumu dr x geliyorrr

dr x gelecek dert bitecek

dert bitmez dr x ile cozum tukenmez

dr x geliyor sorunlar gidiyor

bu satte sadece bunlar cikti
  • dr. xx
    sorunlarınıza çözüm, eşit bir yaşama hakkı için...
  • dr. x güm güm güm varmısın yokmusun hesabı
  • Biraz daha zorlarsak çok güzel şeyler çıkacak galiba. Eğer burada yazılan sloganlardan birini seçersek, slogan sahibine de bir güzellik yaparız artık :))
  • bence slogandan ziyade doktor beyin-hanımın ilçe halkıyla olan önceki diyalogları belirleyici olacaktır,bir teyze muayene için gelmişte kapıda fazladan beklemişse oylar yanar
  • iyi olacak seçmenin doktor başkanı ayağına gelirmiş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aha buldum bakırkoyden aday bu kısı
    hangı partı ona gore slogan yapalım
  • bakırköyden mi aday gerçekten?
    ateş ünal erzen yok mu orada bence alır yine.
  • Yok hocam bakırköy değil. Hatta İstanbul değil. Parti ismi de pek vermek istemiyorum, sonuçta yerel seçim olduğu için parti çok da önemli değil. Doktor beyin halkla ilişkileri çok iyi. 30-35 yıllık pratisyen doktor ve yıllardır ihtiyacı olan birçok hastaya ücretsiz baktı hatta bu oranın kimi zaman %70-80 'e kadar çıktığı oldu. Benim aklıma;

''Güneş girmeyen eve DOKTOR girer''

sözü geliyor, bunu direkt kullansak nasıl olur, ya da değiştirmemiz gerekirse nasıl değiştirmeliyiz sizce? Siz bir afişte böyle bir slogan görseniz nasıl bir tepki verirsiniz? Güzel sloganlar çıkacak valla buradan..
  • dini motifli olmalı slogan
  • ''Güneş girmeyen eve DOKTOR girer''

bence hic iyi degil zaten atasozu slogonda kullanmak bile sacma bence ben olsam

Evinize gunes girmiyormu Doktor X girsin ozaman veya

eviniz cok mu gunesli ozaman doktor xe gerek yok(buda cok degisik oldu aslinda cok dusundurucu bir yani var)

evinize gunes girmiyormu gelin doktor x ile beraber sokalim

gibi gibi ornekler cogaltila bilir
  • ''iyi olacak seçmenin başkan ayagına gelir'' bence daha ideal,diger atasözünde dikkat ettiyseniz güneş doktordan rol çalıyor(:
  • quote:

Orjinalden alıntı: m.gunay88
    İlçe, son sayımlara göre nüfusu %30 azalan bir ilçe, yani acilen çözüm lazım. Sloganda bunu vurgulayan şeyler kullanmak istiyoruz, tabi bunu da doktor olmasına atıf yaparak gerçekleştirmeyi düşünüyoruz.

Beni başkan seçin, çoğaltayım sizi!
  • quote:

Orjinalden alıntı: hashus1099

bakırköyden mi aday gerçekten?

alamaz

ve hocam buldum vallaha manyak slogan
    evınıze tekrar gunes sokmak ıcın cıktı bu yola doktor x
    evınızde eksık olan gunesı doktor x getırıcek
    yaralarınızı doktor x ıle bırlıkte saralım bu sloganlar sahsınızca degıstırılmeye acık olup sızın veya benım harıcımde kımsenın degıstırmemesını ıstemekteyım.degıstırılse bıle anlasıldıgı takdırde o guzellıgı bana yapmanızı ıstıyorum.arz ederım...

• reklam sloganı türetmeyin yaratıcı olun biraz.
    "sizleri düşünüyor, sizler için çalışıyoruz."
    "çocuklar geleceğimizdir. onlara ve size daha iyi bir yaşam için.."
    "daha iyisi için el ele."
    yada yaşanabilirlikle ilgili şeylerde olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burhan -- 19 Şubat 2009; 1:33:24 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: uazro

reklam sloganı türetmeyin yaratıcı olun biraz.
    "sizleri düşünüyor, sizler için çalışıyoruz."
    "çocuklar geleceğimizdir. onlara ve size daha iyi bir yaşam için.."

cok klasik
  • poli 1ci yalan tika 2ci yalan=3yalan uğraşmayın yalan dolanla
  • quote:

Orjinalden alıntı: 1907burak1907

quote:

Orjinalden alıntı: hashus1099

bakırköyden mi aday gerçekten?

alamaz

diyorsun
  • ''İYİ OLACAK SEÇMENİN BAŞKANI AYAĞINA GELİR'' i not ettim.

''DERT BİTMEZ DR X İLE ÇÖZÜM TÜKENMEZ'' de güzel geldi, sizce nasıl?

Başka önerilerinizi bekliyorum. Ayrıca bunu slogan yarışması haline getirip hatırı sayılır bir miktarda da ÖDÜL koymayı düşünüyorum.

Bu arada DOKTOR'luğuna atıf yapılırsa iyi olur ama mecburi de değil, güzel olduktan sonra her türlü slogan kabulümüzdür.

Ayrıca daha önce kullanılmış sloganlardan da birşeyler çıkarabiliriz diye düşünüyorum, mesela Antep'te kullanılan bir sloganı İzmir'deki adam bilmez, o yüzden daha önce kullanılmış sloganlar da olabilir(tabi yerel çapta kullanılmış olacak). Ayrıca Obama'nın, Bush'un kullanmış olduğu seçim sloganlarından filan da birşeyler çıkarabilir miyiz acaba??

Mesela Obama'nın sloganlarından biri şöyle birşeydi;
    ''EN İYİSİ İÇİN (EN İYİSİNİ İSTİYORSANIZ), EN İYİYE OY VERİN'' .. aynısı değildi ama benzerdi, bunu biraz daha Türkçe'ye uyarlasak nasıl olur??

Ya da ''DÜZOVA'DA GÜNEŞ ŞİMDİ DOĞUYOR''(Yer Düzova değil, sadece isim olarak kullandım)

''DÜZOVA'NIN İLACI.. DR X''

''SEÇİME KADAR VAAT DEĞİL, SONUNA KADAR HİZMET İÇİN GELİYORUZ''

''SİZE GEÇMİŞİN GÜZEL GÜNLERİNİ VAAT EDİYORUZ..'' gibi birşeyler de var...(Rusya'da bunu kullanan parti iktidar olmuş vakti zamanında)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m.gunay88 -- 19 Şubat 2009; 1:51:51 >

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.