Bildirim
Odtü Yurtları Hakkında ??

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Şehir dışından gelenlere öncelikli çıkıyor yurt, çıkmama gibi bir ihtimal neredeyse 0 diyorlar. Diğer konular hakkında çok fazla bilgim yok ben de bu sene gidiyorum.
Bildiğim kadarıyla yazayım yine de, okulun yemekhanesi var öncelikle, yemek ihtiyacının büyük kısmını orada gideriyoruz sanırım. Onun dışında merkezde çarşıda pek çok yer varmış. Yurtlarda ortak kullanıma açık mutfak varmış. Ayrıca gece miden kazınırsa filan, yurtlarda şu bozuk parayla çalışan otomatik makinelerden de varmış :D_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: MKepo
Şehir dışından gelenlere öncelikli çıkıyor yurt, çıkmama gibi bir ihtimal neredeyse 0 diyorlar. Diğer konular hakkında çok fazla bilgim yok ben de bu sene gidiyorum.
Bildiğim kadarıyla yazayım yine de, okulun yemekhanesi var öncelikle, yemek ihtiyacının büyük kısmını orada gideriyoruz sanırım. Onun dışında merkezde çarşıda pek çok yer varmış. Yurtlarda ortak kullanıma açık mutfak varmış. Ayrıca gece miden kazınırsa filan, yurtlarda şu bozuk parayla çalışan otomatik makinelerden de varmış :D
bu sene gidemedik ama hedefim odtü hocam 1 2 sorum var ama
odtü yurdu aylık ne kadar ? yemekhanede tabildot ne kadar?
o yurt devlet yurdu sayılmıyor değil mi?
giriş çıkış saatleri kontrol altında mı devlet kadar sıkı mı ?_____________________________
-
Cemaat yurtlarından vazgeçtin heralde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cern'demuhendis -- 3 Ağustos 2013; 1:58:44 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ ODTÜ BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ -
quote:
Orijinalden alıntı: Rubai
quote:
Bildiğim kadarıyla yazayım yine de, okulun yemekhanesi var öncelikle, yemek ihtiyacının büyük kısmını orada gideriyoruz sanırım. Onun dışında merkezde çarşıda pek çok yer varmış. Yurtlarda ortak kullanıma açık mutfak varmış. Ayrıca gece miden kazınırsa filan, yurtlarda şu bozuk parayla çalışan otomatik makinelerden de varmış :D
giriş çıkış saatleri kontrol altında mı devlet kadar sıkı mı ?
Ben de dediğim gibi daha girmedim, duyumlardan anladığım kadarıyla yazıyorum.
Yurt ücretleri için şuraya:http://yurtlar.metu.edu.tr/oda-olanaklari-ve-fiyatlari
Yemekhanede tabldot ne kadar bilmiyorum ama tahminim 1,5TL üstü 2TL altında bir fiyattadır. 1,80 diye hatırlıyorum ama seneye ne olur bilemiyorum tabii.
Yurtlar devlet değil okulun yurdu olarak geçiyor sanırım. Giriş çıkış saatleri çok fazla sıkı değilmiş ama çok fazla esnetip çok dikkat çekersen sıkıntı çıkabiliyormuş._____________________________
-
güncel.. _____________________________ -
Bu yemek konusunda takıntılı biri olarak baya araştırdım.Yemekhane var kafeterya var alakart var.Bunun haricindehttp://www.metu.edu.tr/tr/yiyecek-icecek bu linkte gördüğün yeme içme yerleri var.
Ekşisözlükten 1.95 TL'lik tabldot menüyü araştırdım yani yemekhaneyi çoğu kişi beğenmemiş ancak öğlen ve akşam yemek çıkıyor.Alakart öğlen çıkıyor akşam var mı bilmiyorum bunun haricinde 1. yurtta sıcak yemek var yazıyor verdiğim linkte.
Ben büyük ihtimalle öğlen alakart akşam da yemekhane harici herhangi bir yer yapacağım, belki yemekhane de olur.
Gidecek çok alternatif var gibi duruyor mekan listesine baktığımızda ama bunlar bizim fakültelere yakın mı uzak mı falan cins cins detaylar var işte.
Edit:Kapsamlı araştırmayı burdan yapıyorum
http://harita.odtu.edu.tr/
Aç kalmayak gittiğimizde acemilikle.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi affiliation -- 3 Ağustos 2013; 14:38:40 >_____________________________ INSIDE MY MIND COULDN'T FIND A PLACE TO RESTUNTIL I GOT THAT THUG LIFE TATTED ON MY CHEST
-
sanırım şehir dışından gelenlere yurt nerdeyse kesin çıkıyor ama ilk 500de olmadığın için kendin seçemiyorsun kalacağın yeri ilk girişte. _____________________________ ODTÜ Bilgisayar Mühendisliği 2013 -
quote:
quote:
quote:
giriş çıkış saatleri kontrol altında mı devlet kadar sıkı mı ?
Ben de dediğim gibi daha girmedim, duyumlardan anladığım kadarıyla yazıyorum.
Yurt ücretleri için şuraya:http://yurtlar.metu.edu.tr/oda-olanaklari-ve-fiyatlari
Yemekhanede tabldot ne kadar bilmiyorum ama tahminim 1,5TL üstü 2TL altında bir fiyattadır. 1,80 diye hatırlıyorum ama seneye ne olur bilemiyorum tabii.
Yurtlar devlet değil okulun yurdu olarak geçiyor sanırım. Giriş çıkış saatleri çok fazla sıkı değilmiş ama çok fazla esnetip çok dikkat çekersen sıkıntı çıkabiliyormuş.
anladim tesekkurler bi de carsi yakini yurtlar dar dis taraflar daha genismis arastiranlar neye karar verdi aralarinda.cok fark var mi yani merak ettim de
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
Hocam ben şahsen İsa Demiray yurdunda kalmayı düşünüyorum. Uzaklık sorun olmaz diye düşünüyorum şimdilik, rahatlık konusunda çok daha iyiymiş sanırım İsa Demiray.
Bu arada sadece MF'de ilk 4000, TM'de ilk 500, TS'de ilk 300'ün filan yurt seçme hakkı varmış, diğerlerini okul yerleştiriyormuş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MKepo -- 3 Ağustos 2013; 17:56:47 >_____________________________ -
quote:
Hocam ben şahsen İsa Demiray yurdunda kalmayı düşünüyorum. Uzaklık sorun olmaz diye düşünüyorum şimdilik, rahatlık konusunda çok daha iyiymiş sanırım İsa Demiray.
Bu arada sadece MF'de ilk 4000, TM'de ilk 500, TS'de ilk 300'ün filan yurt seçme hakkı varmış, diğerlerini okul yerleştiriyormuş.
anladım hocam saolun uzaklık bana da sorun olmaz gibi geldi de geceleri bi konser sergi yada etkinlikten çıkınca ring bulabilecez mi onun merakındayım :D
bi de hazırlığa en yakın yurt hangisi
seneye size tekrardan ulasmaya çalısırım bakalım gidin kendiniz deneyin hani ona göre yorumlarsınız seneye_____________________________
-
quote:
quote:
anladım hocam saolun uzaklık bana da sorun olmaz gibi geldi de geceleri bi konser sergi yada etkinlikten çıkınca ring bulabilecez mi onun merakındayım :D
seneye size tekrardan ulasmaya çalısırım bakalım gidin kendiniz deneyin hani ona göre yorumlarsınız seneye
Önemli değil hocam, her gün alemlere akma gibi bir düşüncem olmadığı için uzaklık benim için çok sorun değil, yoksa uzaklık cidden problemmiş. Ring belli bir saatten sonra çalışmıyor, yürüyeceğim desen arada orman varmış, kestirme gideceğim derken köpekler tarafından kovalanabilme ihtimali varmış
Hazırlığa en yakın yurt hangisi bilmiyorum açıkçası, yine numaralılardır sanırım en yakınları.
Gidince göreceğiz tabii tam olarak ne nedir, seneye yine buralarda olurum sanırım, bana ulaşırsan elimden geldiğince yardım ederim_____________________________
-
quote:
quote:
quote:
seneye size tekrardan ulasmaya çalısırım bakalım gidin kendiniz deneyin hani ona göre yorumlarsınız seneye
Önemli değil hocam, her gün alemlere akma gibi bir düşüncem olmadığı için uzaklık benim için çok sorun değil, yoksa uzaklık cidden problemmiş. Ring belli bir saatten sonra çalışmıyor, yürüyeceğim desen arada orman varmış, kestirme gideceğim derken köpekler tarafından kovalanabilme ihtimali varmış
Hazırlığa en yakın yurt hangisi bilmiyorum açıkçası, yine numaralılardır sanırım en yakınları.
Gidince göreceğiz tabii tam olarak ne nedir, seneye yine buralarda olurum sanırım, bana ulaşırsan elimden geldiğince yardım ederim
ya bende hergün içelim sabahlar olmasın değilim ama odtü bu konuda çok iyi hani kültürümüzü arttırmak için çok önemli söyleşiler sergiler konserler film gösterimleri kaçırılmayacak şeyler ve takip edemeyeceğimiz kadar da çok
birde kütüphanede ben çok vakit geçiririm gibi geliyor türkiyenin en iyilerinden biri ve de çok güzel koltukları varmış uyumalık bil bire birmiş :D_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X