Şimdi Ara

Maltepe Üniversitesi Tıp Fakültesi(Paralı) ÇOK ÖNEMLİ(KONTENJANLAR HAKKINDA)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
2.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sıralamam 27-28 bin civarında.Maltepe üni paralı tıp düşünüyorumda sizce nasıldır?Hastane olarak, eğitim olarak , kampüse ulaşım olarak.Şimdiden yorumlarınız için
    teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamita -- 30 Haziran 2014; 20:43:28 >

• maltepe üniversitesi evimize yakın ordan tanıdıklarım da var fakat kötü bi üniversite oldugu yönünde yorumları. paraları ile rezil olduklarını söylüyorlar. iyice araştırmadan gitme derim konu hem gelecegin hem de para vericeksiniz.
    bence ekşideki yorumları bi oku ondan sonra karar ver
    ekşi sözlük
    maltepe üniversitesi
    https://eksisozluk.com/maltepe-universitesi--142473

• beyler cidden sağlam fikirlere ihtiyacım var beni bu konuda aydınlatabilirmisiniz?
    Geçen sene maltepe tıp türkçe paralı:31.600
    Geçen sene maltepe tıp ing paralı:40 binlerde

Benim sıralamamda 28.400.Bunları göz önünde bulundurursak arkadaşlar türkçe ve ing tıp gelirmi acaba yani kontenjan azalışı çok etkilermi?

Lütfen bu konuyu önlerde tutalım hayat memat meselesi arkadaşlar bu üni eve de yakın ailem orta gelirli bir aile.Yardımcı olursanız sevinirim.Teşekkürler
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.