Şimdi Ara

ODTÜ'ye Ziyaret Amaçlı Nasıl Girebilirim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Başlıkta da Belirttiğim Gibi ODTÜ'yü Ziyaret Etmeyi, Orayı Görmeyi, Oranın Atmosferinden Etkilenip Kendimi Orası İçin Motive Etmeyi Çok İstiyorum. Ve Çok Merak Ediyorum... Sanırım Oradan Okuyan Birinin Referansı Lazım. Ziyaretçi Kartı alıp Ziyaret Amaçlı Girme Şansım Var mıdır ? Yardımlarınızı Bekliyorum...

• bence ziyaretçi kartıyla girersin
  • Gel kapıdan alalım seni, bu benim misafirim diyoruz kapıya kimliğini bırakıp giriyosun içeri
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zobarak

Gel kapıdan alalım seni, bu benim misafirim diyoruz kapıya kimliğini bırakıp giriyosun içeri

Evet bu yapılabiliyor.Ama ben olsam yardım etmem ne için giriyor kim bilir?Belki okula bomba koyacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hckr

quote:

Gel kapıdan alalım seni, bu benim misafirim diyoruz kapıya kimliğini bırakıp giriyosun içeri

Evet bu yapılabiliyor.Ama ben olsam yardım etmem ne için giriyor kim bilir?Belki okula bomba koyacak.

Babam TSK da Çalışıyor. Bu Ülke İçin Canını Ortaya Koyup Hizmet Eden Birinin Oğlu Olarak Böyle Bir Saçmalığı Nasıl Düşünürüm, Orası Tartışılır. Gerekirse Askeri Kimliğimi de Bırakırım Sorun Değil. Kimseyi Tanımadan Yargılama Derim, Şurda İnsanca Yardım İstiyoruz Bir Şey Paylaşıyoruz Prim Yapmak için Çırpınıyorsunuz Forum Köşelerinde !

• quote:

İnan Çok Mutlu Ettiniz Beni, 4 Yıldır Görmek İstiyordum Fakat Başka Bir Şehirde Olduğum İçin ve Nasıl Girileceğini Bilmediğim İçin Bana Bayağı Uzak Geliyordu :( Ama bu sene Polatlıya Taşındık, Oraya Gelmem Artık Çok Kolay :) PM ile İrtibat Kuralım Olur mu ? Gerçekten Çok İstiyorum, Hedeflerim ve Çalışmalarımda Bana Bayağı Faydası Olacak Diye Umuyorum. Bu Umuduma Işık Tuttuğunuz İçin Çok Teşekkür Ederim :) Fakat Pm Atamıyorum Ben Size , Rica Etsem Siz Atabilir misiniz :) Tekrardan Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KKopru -- 1 Ekim 2012; 11:25:12 >
  • Bende Gazi'de İletişim okuyorum. Bu yıl geldim. Merak ettim şimdi ODTÜ'yü, orada okuyan biri varsa şöyle kısaca bir gezdirebilir mi :D

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: KKopru

quote:

quote:

Babam TSK da Çalışıyor. Bu Ülke İçin Canını Ortaya Koyup Hizmet Eden Birinin Oğlu Olarak Böyle Bir Saçmalığı Nasıl Düşünürüm, Orası Tartışılır. Gerekirse Askeri Kimliğimi de Bırakırım Sorun Değil. Kimseyi Tanımadan Yargılama Derim, Şurda İnsanca Yardım İstiyoruz Bir Şey Paylaşıyoruz Prim Yapmak için Çırpınıyorsunuz Forum Köşelerinde !

Arkadaşım haklısında odtüye kavga için giren ülkücüler var , ayrıca 2 yıl önce dışardan gelen bir adam hazırlık tuvaletinde kızın tekine tecavüz etmeye yeltendı ha elindede bıçak var ı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Bi50likdaha

Arkadaşım haklısında odtüye kavga için giren ülkücüler var , ayrıca 2 yıl önce dışardan gelen bir adam hazırlık tuvaletinde kızın tekine tecavüz etmeye yeltendı ha elindede bıçak var ı

İyi de Koskoca Okulun Hiç Mi Güvenliği Yok Arkadaş ? Gerekirse Beni Baştan Aşağı Ararlar Bu Kadar Basit, Üniversiteye Hazırlanıyorum Ben Ne İşim Olur Ülkücüsüyle Kızıyla Şeyiyle . . Ben Hedeflerim İçin Çırpınıyorum Sonuçta Beni Karşılayacak Kişi veya Güvenlik Anlar Az Çok Konuşmamdan, Duruşumdan , Bakışlarımdan . . . Benim Derdim O Okulu Görmek Gitmek İstediğim Fakültenin Kapısından İçeri Girip Her Gün O Kapıdan İçeri Girmenin Hayaliyle Çalışmak .... Bana bu imkanı sağlayacak Bir Büyüğüm olursa inanın çok mutlu olurum ve sınav sonucu açıklandığında İnşallah Ben de Onlara Kendimce Bir İyilik Yapıp Teşekkür Etmek İsterim.. Dualarım Eksik Olmaz Zaten, Orası da Ayrı. .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KKopru -- 1 Ekim 2012; 11:41:43 >

• quote:

quote:

quote:

Zaten yargılamıyorum çünkü seni tanımıyorum.İyi ya da kötü biri olduğunu da bilmediğim eğer böyle olsaydım bu ihtimali de düşünürüm buraya iyi biri de konu açıp içeri girebileceği gibi kötü biri de konu açıp birinin yardımıyla içeri girebilir nereden bilebilirsin?Kimin oğlu olduğunu nerden bilebilirdim?Hem kimin oğlu olduğun neyi değiştiriyor? Babası ülkenin kralı ilen kendi devlete isyan halinde bulunan kaç kişi vardır kim bilir tarihte nereden bilebilirsin?
    O zaman oradaki güvenlikte kimsenin üstünü aramamalı neticede kimseyi tanımadan yargılayamaz belki asker çocuğudur belli mi olur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hckr -- 1 Ekim 2012; 12:02:45 >

• Beni dokuz eylüle sok dese sokmam.Terörist olmadığı ne belli.
  • quote:

Zaten yargılamıyorum çünkü seni tanımıyorum.İyi ya da kötü biri olduğunu da bilmediğim eğer böyle olsaydım bu ihtimali de düşünürüm buraya iyi biri de konu açıp içeri girebileceği gibi kötü biri de konu açıp birinin yardımıyla içeri girebilir nereden bilebilirsin?Kimin oğlu olduğunu nerden bilebilirdim?Hem kimin oğlu olduğun neyi değiştiriyor? Babası ülkenin kralı ilen kendi devlete isyan halinde bulunan kaç kişi vardır kim bilir tarihte nereden bilebilirsin?
    O zaman oradaki güvenlikte kimsenin üstünü aramamalı neticede kimseyi tanımadan yargılayamaz belki asker çocuğudur belli mi olur?

Sonuçta Dediğin Gibi Bir Eylem Gerçekleştirmem İçin Üstümde Bir Teçhizat Vs. Şeyler Olması Lazım Değil mi ? Oraya Gittiğimde Öyle Bir Durum Olmadığı Zaman Gerekli Arama Yapıldığı Zaman Anlaşılır Ne Amaçla Gittiğim. Ne Senin Yorumuna ne Başkalarının Saçma Fikirlerine İhtiyacım Var. Konuyu Açma Amacım Bellidir. Yardım Etmek İsteyen Eder ki Zaten Yardım Etmek İsteyen Kişilerden Pm Aldım, Etmek İstemeyen de Boş Boş Konuşur. Bu da Sana Son Yorumumdur.

İlgilenen Arkadaşlara Çok Teşekkürler...

• bi arkadaşa bakıp çıkıcam de
  • quote:

Orijinalden alıntı: [Romulus]

bi arkadaşa bakıp çıkıcam de

bunu yazmak için girmiştim
  • quote:

Orijinalden alıntı: [Romulus]

bi arkadaşa bakıp çıkıcam de

Hahaha Güzeldi
  • Ormandan kaçak gir.
  • Cepa'nın karşısındaki tellerin üzerinden zıpla
  • quote:

quote:

quote:

yalnız tanımadan yargılamak sadece olumsuz değil, olumlu yönde de olabilir.
    yani burda adam "bomba koymaz zaten dhli bizim eleman" diye alırsa asıl önyargı olur.
    adam şüpheci davranmış, sen de bi şey diyemezsin. ayrıca kimse senin babanın subay vs olduğunu da anadan doğma bilmiyor heralde nerden bilsin adam...

not: adam zaten trollük olsun geyik olsun diye demiş de gene de burdaki yanlışa sessiz kalamadım

• quote:

quote:

Sonuçta Dediğin Gibi Bir Eylem Gerçekleştirmem İçin Üstümde Bir Teçhizat Vs. Şeyler Olması Lazım Değil mi ? Oraya Gittiğimde Öyle Bir Durum Olmadığı Zaman Gerekli Arama Yapıldığı Zaman Anlaşılır Ne Amaçla Gittiğim. Ne Senin Yorumuna ne Başkalarının Saçma Fikirlerine İhtiyacım Var. Konuyu Açma Amacım Bellidir. Yardım Etmek İsteyen Eder ki Zaten Yardım Etmek İsteyen Kişilerden Pm Aldım, Etmek İstemeyen de Boş Boş Konuşur. Bu da Sana Son Yorumumdur.

İlgilenen Arkadaşlara Çok Teşekkürler...

Herkese üst araması yaptıklarını nereden çıkarttın?Yapmadıkları da oluyor. kardeş.Hem detektör ile aramıyorlar bombayı bulmaları zor olabilir biraz ya da parça parça götürüp orada birleştirirler belli mi olur?
    Önceki mesajın bana bir videoyu hatırlattı "sen benim eniştem kim biliyor musun astsubay astsubay."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hckr -- 1 Ekim 2012; 16:23:28 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.