Şimdi Ara

ODTÜ'ye Ziyaret Amaçlı Nasıl Girebilirim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
8.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Başlıkta da Belirttiğim Gibi ODTÜ'yü Ziyaret Etmeyi, Orayı Görmeyi, Oranın Atmosferinden Etkilenip Kendimi Orası İçin Motive Etmeyi Çok İstiyorum. Ve Çok Merak Ediyorum... Sanırım Oradan Okuyan Birinin Referansı Lazım. Ziyaretçi Kartı Alıp Ziyaret Amaçlı Girme Şansım Var mıdır ? Yardımlarınızı Bekliyorum...

• Bir tandığın yok mu dostum? Eski mezun olsa da olur. Onun yanında kartla gidebilirsin. Geçen sene haziran gibi güvenlik pek sıkı değildi ama arada olaylar oluyor. Başka üniversiteliler filan geliyor olay çıkarıyor. Eski mezun, yeni mezun, okuyan eden varsa yanına alıp gidebilirsin. Aslında kendin de girebilirsin ama işte bu seneki durumu bilmiyorum. Sana yanlış bilgi verip oraya kadar yormak istemem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CehdHab

Bir tandığın yok mu dostum? Eski mezun olsa da olur. Onun yanında kartla gidebilirsin. Geçen sene haziran gibi güvenlik pek sıkı değildi ama arada olaylar oluyor. Başka üniversiteliler filan geliyor olay çıkarıyor. Eski mezun, yeni mezun, okuyan eden varsa yanına alıp gidebilirsin. Aslında kendin de girebilirsin ama işte bu seneki durumu bilmiyorum. Sana yanlış bilgi verip oraya kadar yormak istemem.

Malesef ya , Kuzenimin Bi Arkadaşı Varmış Orda Ama O Pek Sıcak Bakmıyormuş . Belki Orada Okuyup Forumdan Durumuma Çare Olabilecek Biri Çıkar Diye Şansımı Deneyim Dedim :) Aynı Zamanda da Araştırıyorum Orada Okuyan Birini Bulabilir miyim Diye :) Bu Haftasonu Gitmeyi Düşünüyorum Bakalım, Çok İstiyorum . O Zamana Kadar Yardım Eden Çıkmazsa Artık Kendim Gideceğim Bir Şekilde Durumumu İzah Edip Derdimi Anlatmaya Çalışacağım :)

İlgin İçin Teşekkürler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KKopru -- 1 Ekim 2012; 12:42:13 >

• Bu kıbrısta da var ODTÜ, orayı gezmek istersen seni evinden bile aldırırlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1FB285E41 -- 1 Ekim 2012; 12:53:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kapat Aç Düzelir

Bu kıbrısta da var ODTÜ, orayı gezmek istersen seni evinden bile aldırırlar.

Saol Kardeşim Ama Ordaki Kampüsten Bahsetmiyorum :)
  • en olmadısı bir hoca bul çıkarken git ayağına yapış hocam beyninin yağını yiyim bi gezebilir miyim de
  • quote:

Orijinalden alıntı: KKopru

Arkadaşlar Başlıkta da Belirttiğim Gibi ODTÜ'yü Ziyaret Etmeyi, Orayı Görmeyi, Oranın Atmosferinden Etkilenip Kendimi Orası İçin Motive Etmeyi Çok İstiyorum. Ve Çok Merak Ediyorum... Sanırım Oradan Okuyan Birinin Referansı Lazım. Ziyaretçi Kartı Alıp Ziyaret Amaçlı Girme Şansım Var mıdır ? Yardımlarınızı Bekliyorum...

Benim 2 ablam da odtüde okudular. Ben her seferinde girebiliyorum. Şöyle yapabilirsin odtü nün etkinlikleri var. Yüzme olsun, taekwondo olsun bir sürü. Ben taekwondo kursuna gidiyordum orda koreli hoca getirmişlerdi söylemesi ayıp neyse konumuz o değil. Ben kursa yazılmak için geldim deyip girebilirsin çok rahatça. Şu ana kadar hiç birşey olmadı bize kart çıkartacaklardı güya olmadı. 1-2 ay boyunca girdim sonra bıraktım kursu. 2 ablamda odtüye gidiyordu ozaman bende odtü de yaşıyor gibiydim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi admilx -- 1 Ekim 2012; 16:23:46 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Arkadaşlar Başlıkta da Belirttiğim Gibi ODTÜ'yü Ziyaret Etmeyi, Orayı Görmeyi, Oranın Atmosferinden Etkilenip Kendimi Orası İçin Motive Etmeyi Çok İstiyorum. Ve Çok Merak Ediyorum... Sanırım Oradan Okuyan Birinin Referansı Lazım. Ziyaretçi Kartı Alıp Ziyaret Amaçlı Girme Şansım Var mıdır ? Yardımlarınızı Bekliyorum...

Biraz sıkıntı yaşarsın girişte, çünkü biz arkadaşı alamamıştık, yalnız arkadaşın tipide at hırsızı gibiydi, gerçi o dönemde olay çok oluyordu, biraz sıkıntı vardı ama eğer ortam sakinse rahatlıkla geçebilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: CehdHab

Bir tandığın yok mu dostum? Eski mezun olsa da olur. Onun yanında kartla gidebilirsin. Geçen sene haziran gibi güvenlik pek sıkı değildi ama arada olaylar oluyor. Başka üniversiteliler filan geliyor olay çıkarıyor. Eski mezun, yeni mezun, okuyan eden varsa yanına alıp gidebilirsin. Aslında kendin de girebilirsin ama işte bu seneki durumu bilmiyorum. Sana yanlış bilgi verip oraya kadar yormak istemem.

asdfsad okula bak okul mu şiddet yuvası mı belli değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: admilx

quote:

Benim 2 ablam da odtüde okudular. Ben her seferinde girebiliyorum. Şöyle yapabilirsin odtü nün etkinlikleri var. Yüzme olsun, taekwondo olsun bir sürü. Ben taekwondo kursuna gidiyordum orda koreli hoca getirmişlerdi söylemesi ayıp neyse konumuz o değil. Ben kursa yazılmak için geldim deyip girebilirsin çok rahatça. Şu ana kadar hiç birşey olmadı bize kart çıkartacaklardı güya olmadı. 1-2 ay boyunca girdim sonra bıraktım kursu. 2 ablamda odtüye gidiyordu ozaman bende odtü de yaşıyor gibiydim

Hmmm.. İyimiş ya Senin Yerinde oLmayı Çok İsterdim Açıkcası :)) İnşallah Şansım Yaver Gider Bir Şeyler Yapmaya Çalışacağım Artık :) İlgin İçin Teşekkürler Dostum

• quote:

Orijinalden alıntı: addidas_85

quote:

Biraz sıkıntı yaşarsın girişte, çünkü biz arkadaşı alamamıştık, yalnız arkadaşın tipide at hırsızı gibiydi, gerçi o dönemde olay çok oluyordu, biraz sıkıntı vardı ama eğer ortam sakinse rahatlıkla geçebilirsin

O Konuda Sıkıntı Olmaz Kardeşim Nasıl Biri Olduğum Anlaşılır Zaten Gördüklerinde :) İnşallah Sorun Çıkmaz Bakalım Çok Teşekkürler :)

• kapıda kimlik sordukları zaman, merak ettigin bir bölümün adını söyle orda bölüm hakkında hocalarla görüşcem de.
    mesela, matematik-makina vs vs, hoca adı sorarlarsada, kimseyi tanımıyorum amacım genel bilgi almak de.
    bişi olmaz.
    misafir kartıyla girersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fizisyen

kapıda kimlik sordukları zaman, merak ettigin bir bölümün adını söyle orda bölüm hakkında hocalarla görüşcem de.
    mesela, matematik-makina vs vs, hoca adı sorarlarsada, kimseyi tanımıyorum amacım genel bilgi almak de.
    bişi olmaz.

Tamam Kardeşim Misafir Kartı Olayı Varsa Güzel.. Sorun Çıkmaz Peki Değil mi ?
  • quote:

quote:

kapıda kimlik sordukları zaman, merak ettigin bir bölümün adını söyle orda bölüm hakkında hocalarla görüşcem de.
    bişi olmaz.

kimliğini alırlar büyük ihtimal belki değil %90 yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fsp-Flx*

quote:

quote:

bişi olmaz.

kimliğini alırlar büyük ihtimal belki değil %90 yani.

Geri Vermek Şartıyla Alsınlar Tabiki, Güvenlik İcabıyla :)

• quote:

Gel ben seni aldırırım ama içerde olay çıkarmak yok snra başıma patlama :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: met-od

quote:

Gel ben seni aldırırım ama içerde olay çıkarmak yok snra başıma patlama :)

Üniversiteye Hazırlanıp ODTÜ yü Hedefine Koyan Birisi Ne İçin Olay Çıkarsın ki :) Çok Memnun Kalırım Gerçekten. Ben Size Pm Atayım O halde İrtibat Kuralım :)

• bence çok rahat girebilirsin. bir iki hafta önce kardeşimle yine istanbula gitmiştik sürekli söylüyordu abla istanbul üniversitesine bir grip gezsek diye bende gezelim dedim ne diyecekler oradaki görevliye sadece gezmek istiyoruz dedim bizden kimlik istediler ve girip gezdik ama bana saçma gelen bir şey vardı üniversiteye herkes girip gezebiliyor hatta içeride birsürü turist vardı onlardan kimlik almayıpta bizden almaları biraz zoruma gitti sanki biz teröristiz hangi üniversiteye gideresen git mutlaka içeri girmenin yolu vardır ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: berrakk

bence çok rahat girebilirsin. bir iki hafta önce kardeşimle yine istanbula gitmiştik sürekli söylüyordu abla istanbul üniversitesine bir grip gezsek diye bende gezelim dedim ne diyecekler oradaki görevliye sadece gezmek istiyoruz dedim bizden kimlik istediler ve girip gezdik ama bana saçma gelen bir şey vardı üniversiteye herkes girip gezebiliyor hatta içeride birsürü turist vardı onlardan kimlik almayıpta bizden almaları biraz zoruma gitti sanki biz teröristiz hangi üniversiteye gideresen git mutlaka içeri girmenin yolu vardır ;)

Hmm Anladım Doğrudur Tabiki Ama Herkes Oraya Girmenin Çok Zor Olduğunu Söylüyordu Ondan Dolayı Bu Önyargının Doğru Olup Olmadığını Öğrenmek İçin Açtm Konuyu. Öyleyse İlk Fırsatta Gidiyorumm :) Teşekkür Ederim :)

• ya benim abim okuyor onun etkisi var mıdır bilmem ama kimliğe falan gerek kalmadan girebiliyosun içeri biraz da tipe bağlı olarak alıyolar galiba.abim yanımda yoktu içerde buluşçaz dedim görevliye tamam dedi girdim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.