Şimdi Ara

ODTÜ VE GAZİ HAKKINDA SORULARINIZI CEVAPLAYABİLİRİM (AYNI SORULARA CEVAP VERMİYORUM) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
2
Favori
3.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: pursuitt

quote:

Orijinalden alıntı: gestapo1

Haci odtu petrol ve dogalgaz hakkinda bilgi verirmisin

Ne bakımdan soruyorsun. Eğitimse 1 numara

Ya pek bilinen bi bolum degil ama is imkanlari falan acisindan nasildir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Herşeygüzelolacak

Gazi mimarlık nasıldır?

GAZİ MÜHENDSLER İLE AYNI BİNADASIN EN ÜST KATTA GALİBA MİMARLIK. EĞİTİMİN BİLMİYORUM AMA GAZİ KÖTÜ ÜNİ DEĞİL..
  • quote:

quote:

quote:

SIkıntı olmaz merak etme. ODTÜLÜ AÇ KALMAZ AMA ZOR ÜNİİVERSİTE BAŞTAN SÖYLYİM SEÇENEKLERİN NE ONA GÖRE BENCE ŞU DAHA İYİ DİYİM

• Marmara e.e
    Hacettepe bilgisayar
    Yildiz makine
    Marmara bilgisayar
    Ve odtu iste

• Endüstri Müh. Hakkında açıklama yapabilir misin ?

• hocam odtü de yaşam nasıldır ? yurt ortamı ? odtü ee okunur mu
  • Odtü Bilgisayar mühendisliği için 2 sene daha beklemeye değer mi sence?Özellikle Odtü Bilgisayar mühendisiliği hakkında bilgi verebilir misin?Bölüm imkanları yurtdışı olanakları erasmus vs ?Tanıdığın bildiğin okuyan kişiler memnunlar mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fdtimer -- 28 Haziran 2014; 16:20:46 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Veraniego

Gazide mi okuyorsunuz? Ben elektrik elektronigini dusunuyorum. Alternatif olarak odtu metalurji ve malzeme ve hacettepe bilgisayar var. Onlar da biraz kafami karistiriyor. Sizce hangisi? Bir de elektrik elektronikte kiz sayisi hakkinda fikriniz var mi gazide?

Düşünmeden yaz ODTÜ METALURJİ. Sonra bana çok dua edersin. Söyleyeceklerim bu kadar. ÇÜNKÜ NET DEĞİLSİN EĞERKİ İLLA EE OKUYACAM DİYOSAN BANA BÖYLE bİ SORU SORMAZDIN. O YÜZDEN SENİ KESİNLİKLE MEtALURjiye YOLLUYORZ ARKADAŞIM

aslinda ben ee icin bolumu biraktim yeniden hazirlandim ama bi baktim bu sıralar da odtu de varmis benim bi bolumden bekledigim projelerin elle tutulur seyler olmasi. Sunum olsun ya da sayfalarca yazi olsun cizim olsum istemiyorum. Mesela gazi mimarlik da tutuyor ama o konuda supheliyim. Metalurji ne yapıyor belli degil arastirdim gerci ama kesin bi sey de yok gibi.

• @Shadow yok okunmaz kardeş berbar bi yer odtü Te allam şöyle sorularla gelmeyin

@fdtimer 2. kere mezuna kalıyorsan değmez. İlk kez mezuna kalıyorsan değebilir. Sıralaman kaç
  • hocam bunaldın heralde tersleme aşamasına gelmişsin. o zaman en azından yurt hakkında bi bilgin varsa paylaşabilir misin
  • Veraniego V kullanıcısına yanıt
    İstemediğin ve yapmak zorunda olcağın o kadar şey olcak ki üniversitede bunları düşünme şimdi. Metalurji malzemenin yaptğu birşey söylyim arabanın kaporta hangi madde olmalı yada uçak yapıyosn bilmem ne parçası ne olmalı ki bu uçak güzel uçsun falan filan biraz saçmaladım ama böyle şeyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShadowFiend

hocam bunaldın heralde tersleme aşamasına gelmişsin. o zaman en azından yurt hakkında bi bilgin varsa paylaşabilir misin

OLum öyle şeyler soruyosun ki ODTÜ EE okunur mu falan kim görse aynı cevabı verir Yurt imkanı sıkıntısı asla olmaz her türlü yurt var odtüde kampüs hayatı yani bi kere

.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

SIkıntı olmaz merak etme. ODTÜLÜ AÇ KALMAZ AMA ZOR ÜNİİVERSİTE BAŞTAN SÖYLYİM SEÇENEKLERİN NE ONA GÖRE BENCE ŞU DAHA İYİ DİYİM

Hocam haccetepe bilg.
    Marmara ee
    Marmara bilg.
    odtu petrol dogalgaz

• quote:

Marmara e.e
    Hacettepe bilgisayar
    Yildiz makine
    Marmara bilgisayar
    Ve odtu iste

Marmaraları ele bi kere.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bynet_net

Odtu ee emeklerinin karsiligini vermeyen bi bolum mezunlarinin cogu aselsanda cok cuzi rakamlarla ise basliyorlar tarzi seyler duyuyorum bi gunde odtu ee de sogudum vallaha bu konu hakkinda bilgin var mi

4000-4500 lira senin için cüzi bir rakamsa evet cüzi bir miktarla başlıyorlar
  • quote:

quote:

Marmara e.e
    Hacettepe bilgisayar
    Yildiz makine
    Marmara bilgisayar
    Ve odtu iste

Marmaraları ele bi kere.

Neden marmara kotümü

• quote:

Orijinalden alıntı: Burak Ç.

Hocam gazi tıp tercih etme ihtimalim var , kampüs ortamı nasıldır sosyal olarak güzel mi , ankara içindeki mevkii nasıldır , ve sınav sistemleriyle ilgili bilginiz var mı

Gazi Tıp kampüs içinde değildir Hastanenin yanındadır. Gazi Merkez Kampüse 10 dakika yürüme mesafesinde, Merkez ortamı fena sayılmaz ama Kütüphanesini kullanmak için gidersin tabi oraya sadece :) Ankara'daki en merkezi Fakültedir. Bahçelievler denen hayatın döndüğü yere 5 dakika yürüme mesafesi ve metro hattı üzerinde. Sınav sistemi Komitelerden oluşur Ortalama 1.5 aylık komitelerdeki tüm ders bütününden test sınavına girersin 100 soru. Ve sene sonu hepsini içeren final olur 200 soru (bunun etkisi %40) Ankara'daki diğer fakültelere göre biraz daha rahattır. Türkçe tıplarda sınıflar kalabalık oldukça, derslere gelen sayısı azalınca okunabilir hal alıyor. Lab dersleri tatmin edici.

İmkanın varsa Marmara,Ege falan da düşün derim. Ankara pek hoş bir ilimiz değil genel olarak insanı bayıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: mertowww34

Gazi tıp ingilizcenin yurtdışında okuma ve çalışma olanakları hakkında yardımcı olabilir misin ?

Türkçe tıptaki birine göre şanslı sayılırsın öncelikle. Çünkü dil bilir derslerin çoğunu İngilizce öğrenmeye çalışırsın, kaynak taraman kolaylaşır, ama sana Yurtdışı olanağı direkt olarak yaratmaz. Bunun için kendi araştırmanı, kendi bilgini yüksek seviye tutup KENDİN hareket etmen gerekir. Kısacası bir Artıdır ama yine iş sende bitiyor.
  • pursuitt kullanıcısına yanıt
    Hocam, ODTU

İktisat
    Siyaset
    Uluslararası
    Sosyoloji hakkında bilgi verebilir misiniz?

İktisat istiyorum ama Tm1 14k geldi, olmayacak büyük ihtimalle.
  • gazi otomotiv mi gazi inşaat mı dostum bide teknoloji fakültesi ile mühendislik fakültesinin farkı nedir
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.