Şimdi Ara

ODTÜ VE GAZİ HAKKINDA SORULARINIZI CEVAPLAYABİLİRİM (AYNI SORULARA CEVAP VERMİYORUM) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
2
Favori
3.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: x-Large

Gazi Bilgisayar mühendisliği nasıldır çok kararsız kaldım ya buraya girecem ya da mezuna kalacğaım bir çok kişi önermiyor gazi bilgisayarı

Açıkcası mezuna kalmak riskli ben mezuna kalınmasını tavsiye etmiyorum bi aksilik olsa sınavda hastalansan ne olcak. Gazi üni ise çok da iyi olmasa da Türkiyenin iyi üniversitelerinden ama pc yerine inşaatı ve makinayı da düşün derim

.
  • Eyvallah ocu değil de 80 de ne yaptıklarını iyi biliyoruz sıkıntı yaşamak yaşatmak istemiyorum o yüzden sorayım dedim. Bu arada teşekkür ederim bilgiler için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bynet_net

Odtu ee emeklerinin karsiligini vermeyen bi bolum mezunlarinin cogu aselsanda cok cuzi rakamlarla ise basliyorlar tarzi seyler duyuyorum bi gunde odtu ee de sogudum vallaha bu konu hakkinda bilgin var mi

Rakip eleme çabaları der geçerim. Hakkını vererek okuduktan sonra hiçbi sıkıntı çıkmaz için rahat olsun

.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serverbedi96

Gazi Hukuk Nasıldır?Bulunduğu Kampüs İyi midir?

Pek bilgim yok ama beklentini yüksek tutma onu söyliyim.

.
  • Hocam gazi tıp tercih etme ihtimalim var , kampüs ortamı nasıldır sosyal olarak güzel mi , ankara içindeki mevkii nasıldır , ve sınav sistemleriyle ilgili bilginiz var mı
  • hocam gazi makine mühendisliğinde ikinci öğretim kalkacak diye bir şey duydum doğru mudur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burak Ç.

Hocam gazi tıp tercih etme ihtimalim var , kampüs ortamı nasıldır sosyal olarak güzel mi , ankara içindeki mevkii nasıldır , ve sınav sistemleriyle ilgili bilginiz var mı

Hoca bi kere tıp okuyosan alemi unut diceklerim bu kadar Tıp okurken 1 senen bittikten sonra dediklerime hak vericeksin. Diğer şeyler hakkında bilgim yok.

.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkbrk00

hocam gazi makine mühendisliğinde ikinci öğretim kalkacak diye bir şey duydum doğru mudur?

Valla umarım kalkmaz kardeşim de orayı yazmayı düşünüyor

.
  • pursuitt kullanıcısına yanıt
    duydunuz mu hiç öyle bir söylenti
  • mf4 sıralamam 42900 gazı makına gelır mı ? en kotu iö gelir sanırım.egıtımı hakkında bılgı sahıbı olmak ıstıyorum.
  • quote:

Hayır duymadım zaten sonuçlar açıklannca düşünmeye başladık. Kardeşim dersaneden gelsin sorarım belki bişiler biliyordur.
  • gazi diş hakkında bildikleriniz nelerdir hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pursuitt

quote:

Hayır duymadım zaten sonuçlar açıklannca düşünmeye başladık. Kardeşim dersaneden gelsin sorarım belki bişiler biliyordur.

sağol hocam inşallah kalkmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkserpent

mf4 sıralamam 42900 gazı makına gelır mı ? en kotu iö gelir sanırım.egıtımı hakkında bılgı sahıbı olmak ıstıyorum.

Dediğim gibi '' GELİR Mİ '' sorularından bıktım o yüzden cevaplamıyorum Dönemde 750 lira ödüyo İÖ'ler. Dersleri gece mece değil diğer gazi makinacılarla aynı. Arkadaşıma sordum düşünmeden yazsın demişti kardeşim için. Ama o arkadaşa güven olmaz kendi bölümünü kötülemez araştırmak lazım. 1.sınıf çok kek onu biliyorum.

• Gazide mi okuyorsunuz? Ben elektrik elektronigini dusunuyorum. Alternatif olarak odtu metalurji ve malzeme ve hacettepe bilgisayar var. Onlar da biraz kafami karistiriyor. Sizce hangisi? Bir de elektrik elektronikte kiz sayisi hakkinda fikriniz var mi gazide?

• Gazi mimarlık nasıldır?

• quote:

Orijinalden alıntı: Veraniego

Gazide mi okuyorsunuz? Ben elektrik elektronigini dusunuyorum. Alternatif olarak odtu metalurji ve malzeme ve hacettepe bilgisayar var. Onlar da biraz kafami karistiriyor. Sizce hangisi? Bir de elektrik elektronikte kiz sayisi hakkinda fikriniz var mi gazide?

Düşünmeden yaz ODTÜ METALURJİ. Sonra bana çok dua edersin. Söyleyeceklerim bu kadar. ÇÜNKÜ NET DEĞİLSİN EĞERKİ İLLA EE OKUYACAM DİYOSAN BANA BÖYLE bİ SORU SORMAZDIN. O YÜZDEN SENİ KESİNLİKLE MEtALURjiye YOLLUYORZ ARKADAŞIM
  • Haci odtu petrol ve dogalgaz hakkinda bilgi verirmisin

• quote:

Orijinalden alıntı: olrayt

gazi diş hakkında bildikleriniz nelerdir hocam?

Pek bilgim yok ama yüksek puanla almasına rağmen diğer yüksek puanla alan dişlerin yanında zayıf kalıyor. Ankaradaysan yaz sadece gazi diş
  • quote:

Orijinalden alıntı: gestapo1

Haci odtu petrol ve dogalgaz hakkinda bilgi verirmisin

Ne bakımdan soruyorsun. Eğitimse 1 numara
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.