Şimdi Ara

ODTÜ SOSYOLOJİ OKUNUR MU?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sıralamam 28k...normalde odtü iktisat-siyaset istiyordum fakat sıralamam elvermiyor...sizce sosyoloji okusam denildiği gibi türkiye'de aç kalır mıyım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Turkiyedeki insanlara gore herkes issiz herkes bos hocam :) tabiki okunur neden okunmasin. Sosyoloji kendini gelistirmen gereken bir alandir. Konferanslar, sertifikalar, iletisimler gerektiren guncel bir dal. Bunlarla alakali daha fazla bilgi almak istersen tanitim gunlerinde hocalarla gorusebilirsin. Ya da mail yoluyla ulasabilirsin. Daha objektif konusurlar :) Fakat sunu soylemeliyim iktisat ve sosyoloji zit bolumler. Eger kendini iktisatta daha basarili hissedeceksen ya da matematiksel bir insansan sosyoloji seni mutlu etmeyebilir. Fakat sosyolojiye de merakim var kendimi iyi yerlere tasiyabilirim dersen mutlaka degerlendir :)

Saglikla kal...
  • Up

• Turkiyedeki insanlara gore herkes issiz herkes bos hocam :) tabiki okunur neden okunmasin. Sosyoloji kendini gelistirmen gereken bir alandir. Konferanslar, sertifikalar, iletisimler gerektiren guncel bir dal. Bunlarla alakali daha fazla bilgi almak istersen tanitim gunlerinde hocalarla gorusebilirsin. Ya da mail yoluyla ulasabilirsin. Daha objektif konusurlar :) Fakat sunu soylemeliyim iktisat ve sosyoloji zit bolumler. Eger kendini iktisatta daha basarili hissedeceksen ya da matematiksel bir insansan sosyoloji seni mutlu etmeyebilir. Fakat sosyolojiye de merakim var kendimi iyi yerlere tasiyabilirim dersen mutlaka degerlendir :)

Saglikla kal...

• Musıcınthehouse kullanıcısına yanıt
    aslında bakarsanız matematiğim iyi sayılmaz tyt mat 26 ayt mat 15 net...o yüzden iktisat matematiğini kaldıramayabilirim...benim kafamda net bir şey yok...tek istediğim global bir iş olması...mesleğimi dünyanın her yerinde icra edebilmek istiyorum...sanırım iktisattan çok işletme bana daha uygun...ama o da odtü'de gelmiyor ne yazıkki...ankara ve hacettepe de sıralamamın çok altında kalıyor...kalan alternatiflerim ise; ankara dışı hukuk, mülkiye siyaset, odtü sosyoloji...şu tercih işleri sınava hazırlanmaktan daha zor...
  • Hocam ankara ve hacettepe de bu konuda iyi olan okullardandir. Arasinda kaldiginiz okullar gayet iyi okullar :) bence okuk tercihinden cok bolum arastirmasi yapmaniz gerekiyor. Kafanizdaki karisiklik okuldan ziyade bolumden kaynaklaniyor anladigim kadariyla :) En buyuk tavsiyem aklinizdaki bolumlerle ilgili lutfen universite hocalariyla konusun ya da mezunlariyla. Ders programlarima bakin, bolum etkinliklerine bakin... Aslinda tercih zevkli istir fakat ne istediginizi bilirseniz. Ankara hacettepe mulkiye degerli okullardir. Pisman olmayacaginiza eminim ;)

Hakkinizda hayirlisi olsun hocam

• Musıcınthehouse kullanıcısına yanıt
    haklısınız biraz bölüm araştırması yapmalıyım...çok teşekkür ederim...
  • Açlıktan ağzın kokar kardeşim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hemşirelik okunur mu?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Mastermind33 kullanıcısına yanıt
    sanırım kırıkkale hukuk falan daha mantıklı
  • Okunur hocam ama 23k ile aliyor gelmeyebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi plato. -- 6 Ağustos 2018; 13:3:52 >
  • rahat 4-5k geriler diye düşünüyorum...
  • Calısma alanı çok genis,insan kaynakları,pazarlama,satış,reklam ajansları,halkla ilişkiler ve bilmediğim birçok alanda çalışabilirsin.Akademisyen olabilirsin.Odtu etiketi ve kendine katacaklarına cok iyi yere gelebilirsin

• odtü etiketi önemli tabi ki...fakat çoğu kişi odtü'de okumak için sosyoloji okunur mu diyor...zannediyorum devlette pek şansım olmaz mezun olunca...bu bölüm için biraz akademik düşünmek lazım...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.