Şimdi Ara

ODTÜ NEDEN BU KADAR BAKIMSIZ? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
4
Favori
3.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: logarithm_

o adam benim sıra arkadaşım.
    lise1den beri odtüye gideceğini söylüyordu.ordan aselsana geçip yerli savunma sanayiinde çalışmak istiyor.mesajlarından bakabilirsin.
    senin bahsettiğin online oyunlardaki tag olayı ise o değil.
    metu-aeromech, yani metudan mezun olup yerli uçak-roket sistemlerinde çalışmak istediğini anlattığı bir nick aldı.2 aydır da üye zaten.
    senin gibi tercih döneminde sıralamasına göre bölüm seçip sonra üniversiteye körü körüne bağlanmadı anlayacağın.
    o yüzden ben yerinde olsam hakaretlerini geri alırdım,özür dilerdim şevkini kırmazdım.

git pelinsularla muhattap ol sen.harcama böyle potansiyelli,idealist arkadaşların zamanını.

Ben kimseye hakaret falan etmedim üstelik benim ilk tercihim hacettepe diyetetik ikincisi ise özel isteğimden dolayı şifa ege vb gidiyor izmirde yaşadığımdan dolayı ve üstelik istemeden bir şey ima etmişsem dahi arkadaşınızın mesajları ve zihniyeti de belli sizinki de belli kendinizi en zeki geri kalanını çöp sanıyorsunuz o kafanızı derse gömüp diğer insanları kendi asosyalliğiniz yüzünden aşağılıyorsunuz bu dünya üzerinde sorgulamasını bilenin tek siz olduğunu sanıyorsunuz pelinsu değil ama bengisudan mesaj gelmiş bir bakayım ben diğer mesajlarınıza cevap vermeyeceğim buyrun tartışın :)

edit:arkadaşıyla mesajımı eksiliyorlar başlangıç eksi 2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞokBıçaklıZed -- 14 Temmuz 2015; 23:15:14 >

• tebrikler o paragraftan anca böyle bi insan asosyal olduğumu çıkarabilirdi.
    ben çekiliyorum,yerim biri alsın.

bu arada tam burslu olup bilkente gidecek arkadaşlar da neyle karşılacaklarını şu arkadaşın yazılarını okuyarak görebilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gezmeyi Seven Adam

quote:

Orijinalden alıntı: Sarısin

quote:

Orijinalden alıntı: Gezmeyi Seven Adam

quote:

Orijinalden alıntı: Sarısin

quote:

Orijinalden alıntı: metu-aeromech

ODTÜNÜN ESKİ BİNALARINDAN SADECE ODTÜLÜ OLMAYANLAR MEMNUN DEĞİL
    nedense bilkentliler hiç sevmiyor odtünün eski binalarını
    bırak kalsın böyle, restorasyon toz-çamur hiç çekilmez.hiç uğraşılmaz.

bilkent ve sabancı bi zahmet yeni olsun.bilkent 84te kuruldu çoğu binanın temeli 90lı yıllarda atılmıştır.
    1956 da hiçbir rakibi yokken, kimseyi bina anlamında geride bırakmak istemeden daha zorlu yıllarda kurulan bi devlet üniversitesiyle bilkenti karşılaştırmaya devam edin belki içiniz rahatlar odtüyü seçmediniz diye

yok zorlu yıllarda kurulmuş yok binaları eski ama tarihimiş banane ki bundan ben okumaya gidiyorum oraya istediğin kadar biri devlet diğeri özel olsun oraya iki tane yeni bina yapmak eğitim mekanlarının standardını yükseltmek zor bir şey değil tabi bugün devlet liselerinden üniversitelerinden hastanelerine kadar bakımsız iğrenç yerler yoktur öyle böyle bu devlet vergi ile geçiniyor ve halka yönelik beş kuruş yatırım yapmıyor diğer alanlara yatırım yapılsa dahi hadron çarpıştırmak Allah a şirk koşmaktır diyen bir tübitak başkanı vardı yani bazı şeyler olur da kaza ile yenilenirse halka değer verilirse odtüye liseye vb eğitim kurumlarına yine sıra gelmez liseyi özel okumam kısmet olmadı ama bursun ve gelirimizin yettiği bir düzeyde özel üni seçeceğim siz de böyle kendinizi artık özel tarihi yapıymış bilmem neymiş kandırırsınız artık yıl olmuş 2015 ve inanıyorum ki o övündüğünüz bazı eğitim kurumları inanıyorum ki hala ya kara tahta tebeşir ya da markör beyaz tahta kullanıyorlardır hadi dostum metu takımını topla shen falan al lol oynayın kafanız yerine gelsin saçmalıyorsunuz yoksa

Puan yetmiyo desene hafız sen şuna Sen labların içini gezmedin herhalde .

Puanım bir tık aşağısı ama puanın yetiyor yetmiyor muhabbeti yapanla muhattap olmam ben yazımı adam akıllı okumadan hemen 1 mesajlı troller toplanmış genel olarak bir sıkıntı bahsettim hastane gibi hayati sağlık kurumlarının dahi yetersizliğinden(teknolojik ve estetik bakımdan) bahsettim daha okuma bilmiyorsunuz laf atıyorsunuz hemen puanın yetmiyor diye sen kimin hangi koşulda ne zorluklar çekip hangi puanları aldığından eğitiminden belki ailevi sıkıntılarını biliyor musun ?

Ya benim okuyacağım okula giydir giydir sonra fakir edebiyatı yap, geçiniz. Yok daha kara tahta vardır yok siz lol oynayın derken de duyarlı ol madem. Belki o insanlar da durumu kötü olduğu ve puanları da buna verdiği için devlet yazıyordur diye ben de burada acındırma yapabilirim en nihayetinde.

eee yani ne yapayım yıl olmuş 2015 ve hala ya kara tahta tebeşir ya da beyaz tahta markör kullanılıyor yalan mı ki bu söylediğim de bana şuna buna giydiriyorsun diyorsunuz ? Ben sadece olanı belirttim sizin ne olarak algılayacağınız size kalmış ben o kadar puanı yatmadan uyumadan çalışmış almış ve belki sosyal hayatından bile feda etmiş insanlara hakaret olarak algılıyorum ben tercih etmiyorum siz ederseniz sizin seçiminizdir bir şey demem banane ki değil mi ? Ben sadece düşüncemi söyledim insanların tercihi insanlara kalmış değil mi ?

• Temizliği zordur belkide

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: logarithm_

tebrikler o paragraftan anca böyle bi insan asosyal olduğumu çıkarabilirdi.
    ben çekiliyorum,yerim biri alsın.

bu arada tam burslu olup bilkente gidecek arkadaşlar da neyle karşılacaklarını şu arkadaşın yazılarını okuyarak görebilirler.

e arkadaşım git pelinsularla muhattap ol deyip kendinizi bir şey zanneden çocuk gibi laf soktuğunu zanneden sizler değil misiniz ? muhattap olma zaten bir zahmet benim her insanın emeğine saygım vardır ama sizin durumunuzdaki bir insana saygı göstermem olanaksız çünkü sadece pragmatik düşünüyorsunuz hala alttan alttan laf atıp konuyu uzatmaya çalışıyorsunuz karakterle alakalı bir durum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: napolyon94

quote:

Orijinalden alıntı: topcu_431

aynen çok arkadaşın var

bu nasıl seviye

Arkadaşın teki konu açmış sizce de odtüdeki binalar bakımsız eski değil mi diye fikir sormak istemiş konuya gelen cevaplar seviyeyi açıklıyor bazıları 18 olmuş bazıları 22 vb ve yine görüyoruz ki yaşla alakası yok ve evet eğitimle de alakası yok :)

• Bilkente tam burslu girmek istersen 3000 in altinda olucaksin.Parasi olanlar icin 60.000 falan ol yeter arada 100 puan falan fark var.Paranın gücü.Adamların her imkanı varken daha düsük puanla giriyorlar.Fakirlerin imkanları yokken daha fazla calışmaları gerekiyor.Nasıl bir düzen bu

• quote:

Orijinalden alıntı: metu-aeromech

quote:

Orijinalden alıntı: Mad_Jak

Adam kafanın çalışıp çalışmadığını dandik ösym sınavıyla ölçüyor lan koşarak uzaklaşın

ya var ya şu "hayatımız 2 saatlik sınavla ölçülüyoor " adamları ne zaman bitecek.
    baal gibi var alakası.ben 10. sınıfta 49 alıyodum sınavda 49 yaptım, 10. sınıfta 100 alan adamlar 35 yaptı.sence burdaki fark ne?

Ah ah klasik Türk insanı gibi hemen atladım fikrimi söyledim keşke konuyu adam akıllı okusaymışım da hiç boşuna alıntı yapmasaymışız senden şu üslup tavır düşünce yazık gerçekten böyle insanlara ...

• Ne alip veremediginiz var odtuyle anlamadimki

• Konunun b.kunu çıkarttınız. Alkışlıyorum. Avuçlarım patlarcasına alkışlıyorum.

• Binaya göre üniversite seçen insanlar da varmış ilk defa burda gördüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pastek123

Anlaşılır mesela adam orda türkçe sorularını yapamıyorsa okuduğu anlayamıyor demektir
    Eğer adam lys de matematiği yapamazsa üniversitede katlı integralleri çözemez
    Eğer adam geometri yapamıyorsa analitik düşünemiyodur algoritma derslerini nasıl anlayacak
    Vsvs

Hocam mantiginiz yanlis bence Einstein gibi bir deha bile ilk denemede zurih teknige matematik ve fizikteki yetersizliginden girememis ve ayrica isvicrede girmeyi denedigi baska bir kuruma daha yetersizlikten dolayi kabul almamistir simdi Einstein integral cozemez mi geometri yapamaz mi diyorsunuz ?Benim odtu makina tutuyor mesela ama yuzde elli bilgisayar dusunuyorum simdi makinaya girsem her seyim cok iyi olacakti ama yuzde elli okudugum icin bir hic miyim ?

• Up

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.