Şimdi Ara

ODTÜ MATEMATİK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ODTÜLÜ matematik okuyan ve mezun olan arkadaşlara sorum olucakdı acaba bu bölüm nasıldır. Yani öğretmenlik dışında çıkınca yazılıma fln yönelme gibi bir durum olr mu. Bu bölümü bitirmiş kişiler durumu açıklığa kavuştururlarsa sevinirim ve ayrıca bilg. Müh ile yandal veya anadal yapma gibi durumları nasıl. Son olarak bu fen-edebiyat fakültelerinde okuyan fizik kimya biyoloji bölümleri mezunları ve jeoloji-maden müh bölümleri hakkında bilgisi olan ve iş imkanlarını bilenlerde cvp yazarlarsa beni aydınlatmış olurlar. Şİmdiden saolun.

• KONU GÜNCEL... Odtü matematik veya fen edebiyat bölümlerinde okuyan yok mu ya da jeoloji-maden mühendisliğinde Odtü matematiğşn iş imkanları nedi çıkınca mat. Öğretmenliği dışında bankada fln ya da yazılıma yönelebiliyormuyuz. Bilgisayar mühendisliğiyle çift anadal ya da yandal imkanları nasıl cvp verin lütfen.
  • Eskalibur E kullanıcısına yanıt
    Özele bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: pursuitt

Özele bak

benı de bu konuda aydınlatırsanız cok sevınırım
  • Özellikle odtü matematikde okuyan arkadaşlar bölümleri hakkında bilgi verirlerse mutlu olurum. İş imkanları nelerdir (öğretmenlik dışında) bilişim-bnkacılık-finans buralarda iş bulma durumu sıkıntılımıdır. Biliyorum fen-edebiyat fakültelerine ülkemizde hiç değer verilmiyor ancak aralarında sadece odtü matematiğin biraz iyi old söyleniyor gerisi fos ama sonuçda odtü isim misyonunun vermiş olduğu güçle bugüne kadar odtüden çıkıpda işsiz kalan görmedim. Son olarakda matematik ile bilgisayar müh. ÇAP yapmak mümkünmüdür. Bunlarıda açıklığa kavuşturursak mutlu olurum cvplarınız için şimdiden saolun.
  • up.up.
  • odtü matematik ile bilgisayar çapı mı
    odtü matematiği 4 notuyla 3 senede bitiren üstüne inşaat çapı yapan bir kız varmış zamanında odtü efsanelerine göre, hatta odtü matematik binasının önünde o kızın heykeli var, sen de yaparsan öyle bir şey saygı duyarız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Boğaziçi - Bilkent Matematik
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: esraayan

odtü matematik ile bilgisayar çapı mı
    odtü matematiği 4 notuyla 3 senede bitiren üstüne inşaat çapı yapan bir kız varmış zamanında odtü efsanelerine göre, hatta odtü matematik binasının önünde o kızın heykeli var, sen de yaparsan öyle bir şey saygı duyarız

sorma bunlara toz pembe geliyor her şey :D
    Ayrıca matematik bölümünü bitirip başka alanlara kayma durumun çok nadir
  • Odtü matematikten havacılık ve uzaya geçen bi arkadaş vardı öyle de yapabilirsin belki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ee_35

Odtü matematikten havacılık ve uzaya geçen bi arkadaş vardı öyle de yapabilirsin belki.

bu arkadaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eskalibur

KONU GÜNCEL... Odtü matematik veya fen edebiyat bölümlerinde okuyan yok mu ya da jeoloji-maden mühendisliğinde Odtü matematiğşn iş imkanları nedi çıkınca mat. Öğretmenliği dışında bankada fln ya da yazılıma yönelebiliyormuyuz. Bilgisayar mühendisliğiyle çift anadal ya da yandal imkanları nasıl cvp verin lütfen.

matematik bölümü tavsiye etmem.
  • Arkadaşlar çap madem o kdr zor yandal yapsak olrmu diyecemde bu yandalı bana bir açıklar mısınız yani bn mesela bilgisayar müh seçmeli dersinden istediklerimi okuyup yandal mı yapmış oluyorum ve mesela bilg. Müh bilgisayar programlama dersi aldım diyelim seçmeli olarak iktisattanda birkaç seçmeli finans dersi falan alabiliyormuyuz acaba. Bu fef seçmeli ders ve yandal imkanları diğer bölümlere göre daha fazla deniyor beni bu seçmeli ders ve yandal olaylarında aydınlatırsanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eskalibur

Arkadaşlar çap madem o kdr zor yandal yapsak olrmu diyecemde bu yandalı bana bir açıklar mısınız yani bn mesela bilgisayar müh seçmeli dersinden istediklerimi okuyup yandal mı yapmış oluyorum ve mesela bilg. Müh bilgisayar programlama dersi aldım diyelim seçmeli olarak iktisattanda birkaç seçmeli finans dersi falan alabiliyormuyuz acaba. Bu fef seçmeli ders ve yandal imkanları diğer bölümlere göre daha fazla deniyor beni bu seçmeli ders ve yandal olaylarında aydınlatırsanız sevinirim

güncel
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.