Şimdi Ara

ODTÜ Makine Mühendisliği???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
8.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bölüm hakkında biglisi olan varsa paylaşabilirmi
    -okuması zormu
    -ortamı nasıl
    -ne tür dersler alıyorum(ne öğreneneğim orada)
    -3434. yüm geçen sene en son 3390 la almış kontenjan açıklığınıda düşünürsek sizce yazmalımıyım???

yorumlarınız için çok teşekkür ederim yorumlarınız benim için çok önemli (geyiğe vurmadan lütfen)

• Ben İTÜ makineyi düşünüyorum. Puanım buraya yetiyor anca. ODTÜ Makinenin zor ama Türkiye'nin en iyi makine fakültesi olduğunu biliyorum. Bunun dışında ayrıntılı bilgim yok.
  • odtü makine inşaat elektronik dahil hepsini yıkacakmış i.melih.gökçek denen arsenik manyağı

safsatalara inanmamak lazım tabi =)

zor bölümdür ama iyi bölümdür elektroniğe giremezsem tercihim o olacak

odtü de ana dal mühendisliklerin hepsi iyidir hocam
  • ekşisözlükte pek güzel sözler sarfetmemişler burası hakkında
    korktum açıkcası... :S
  • sana bısey dıyımmı okulu 10 senede bıtıremezsın orada
  • quote:

Orjinalden alıntı: canss89

sana bısey dıyımmı okulu 10 senede bıtıremezsın orada

bir bildiğin varsa paylaş hepimiz bilelim
  • odtü makina çok zor bölümdür
    ama o bölümdeki ortama girince istemesende çalışarak bölümü bitirebilirsin
    en fazla okulunu 1 sene uzatırsın..
    çıkınca iş olanakları çok fazladır zaten..
    o aralıkta yazılabilecek en iyi bölümdür
    başka sormak istediğin varsa sorabilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YTÜ makine mühendisliği/ANKET
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eswod

odtü makina çok zor bölümdür
    ama o bölümdeki ortama girince istemesende çalışarak bölümü bitirebilirsin
    en fazla okulunu 1 sene uzatırsın..
    çıkınca iş olanakları çok fazladır zaten..
    o aralıkta yazılabilecek en iyi bölümdür
    başka sormak istediğin varsa sorabilirsin

hocam benim ilgi alanlarım bilgisayar ve matematik diyebilirim bu 2sini gerçekten kullanabileceğim adam akıllı bir bölüm arıyorum
    aklımda ve hayalimde bilgisayar var ama birkaç puan yüksek sanırım giremeyeceğim ankara dışınada çıkamam maddi durumumdan dolayı hacettepe bilgisayarın puanıda bana göre düşük kimse söylesem harcama puanını diyor o yüzden puanıma yakın ve ankarada olan neler var nereyi yazabilirim (bir yerden sonra puanın önemi yok adam akıllı yer olsun yeter)...
    saygılar

• Ben de konuya paralel olarak şunu sormak istiyorum arkadaşım izninle...

Makine mühendisliği hakkında ne düşünüyosunuz arkadaşlar bilgisi olan var mı? Yani ortalıkta gezen düşünce makine mühendisliğinin yavaş yavaş miadının dolduğu yönünde. Doğru mu fikriniz nedir? İş bulmak zor mudur?
  • bilgisayar ve matematik bütün mühendisliklerde vardır zaten..
    ilgi alanın bilg. ve mühendislik ise makinada rahat edersin
    sıralamanda odtü makineye uyuyor.. Tıp istemiyorsan yazılabilecek en ideal bölüm..

mezun olunca rahatlıkla iş bulabileceksin
    zor diyenler haklılardır fakat o bölümü bitirenler olduğuna göre sende bitirebilirsin demekki

hacettepedeki bir mühendisliğe gidipte puanına yazık etme...
    edit: makina mühendisliği miladını kolay kolay doldurmaz merak etmeyin doldursa bile enaz 50 yıl falan geçip teknolojinin çok değişmiş olması gerekir..
    iyi bir okuldan mezun olan makinaı iyi biryerde rahatlıkla iş bulabilir.. kötü biryerden mezun olan biriside şansına bağlı olarak iyi yada kötü bir yerden iş bulabilir ama makinacılar piyasada işsiz kalmaz kolay kolay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MetuEs -- 17 Temmuz 2008; 0:14:00 >
  • hiç kız yok bizim bilgda bile makineye göre çok daha fazla kız vardır makinede 1e 15 falan öledir heralde ortam. ordaki arklarım hep zor diyor ama gördüğüm kadarıyla bizim birinci sınıfımız makineye göre gayet daha zordu bilemicem artık. birinci sınıfta fizik kimya calculus vs dısında bölümle ilgili bi çizim dersi alıyosunuz pc de programı var gayet zevkli bişey bana kalırsa(dışardan bakınca öle görünüyor) ama zormuş öle diyolar sınavında da veriyolar eline bi şekil onu çiziyosun. bi de ilk dönem c dersi alıyosun biraz hafifletilmiş versiyonu normal cnin. dolu binası var makinenin pek sevmedim ben binaları herkes sigara içiyor koridorlarda tuvaletin tekini de böcekler basmıştı bi ara o sıralamayla girersin sanırım girebilceğin de en iyi yer olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acheron -- 17 Temmuz 2008; 0:21:01 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Eswod

bilgisayar ve matematik bütün mühendisliklerde vardır zaten..
    ilgi alanın bilg. ve mühendislik ise makinada rahat edersin
    sıralamanda odtü makineye uyuyor.. Tıp istemiyorsan yazılabilecek en ideal bölüm..

mezun olunca rahatlıkla iş bulabileceksin
    zor diyenler haklılardır fakat o bölümü bitirenler olduğuna göre sende bitirebilirsin demekki

hacettepedeki bir mühendisliğe gidipte puanına yazık etme...
    edit: makina mühendisliği miladını kolay kolay doldurmaz merak etmeyin doldursa bile enaz 50 yıl falan geçip teknolojinin çok değişmiş olması gerekir..
    iyi bir okuldan mezun olan makinaı iyi biryerde rahatlıkla iş bulabilir.. kötü biryerden mezun olan biriside şansına bağlı olarak iyi yada kötü bir yerden iş bulabilir ama makinacılar piyasada işsiz kalmaz kolay kolay

çok teşekkür ettim

• Arkadaşlar makine mühendisliği hakkında ve de itü makine hakkında bilgisi olanlar benimle iletişime geçebilirler mi? arif_icke@msn.com Şimdiden çok teşekkür ederim.
  • sanırsam odtüde intihar olayı olmuştu kaç kişi olduğunu unuttuğum öğrenciler intihar etmişti dersler çok zor diye ve yanılmıyorsam makine müh. okuyolardı yanlışım varsa düzeltin
  • quote:

Orjinalden alıntı: uguroz89

sanırsam odtüde intihar olayı olmuştu kaç kişi olduğunu unuttuğum öğrenciler intihar etmişti dersler çok zor diye ve yanılmıyorsam makine müh. okuyolardı yanlışım varsa düzeltin

benim bildiğim kadarıyla o odtü mimarlıkta olan bişey ekşi sözlükte okumuştum ama makina mühendisliğinde de varsa bilmiyorum
    bi anektod sunmak istiyorum 2007 odtü makina ya 19 kız 166 erkek girmiş

ama sen yinede makina yaz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.