Şimdi Ara

ODTÜ Makine mi İTÜ Pc Türkçe mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Edit:Duzelttim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Winchester -- 30 Haziran 2015; 21:54:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• odtü, itüden daha geniş bir vizyon katar insana ben odtü makine diyorum.
  • İTÜ EE nedir?
  • ITUDE İNGİLİZCE YOK BÜYÜK EKSİKLİK.
  • İtü ee açıldı mı

• Bakin itulu 10 adam getirin 5 i odtu demezse neyim.Ama odtulu getirin 10 tane 8 i odtu der.

• Up

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Nasıl bir şey katıyor acaba tanımlar mısınız? Kanıtlı istiyorum ama, işkembe-i kübradan sallamak yok. Müthiş ankara kültürü insanın ufkunu mu açıyor anlatın bi hele?

Sorunun cevabı ise hangi bölümü okumak istiyorsan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 480mrt

Nasıl bir şey katıyor acaba tanımlar mısınız? Kanıtlı istiyorum ama, işkembe-i kübradan sallamak yok. Müthiş ankara kültürü insanın ufkunu mu açıyor anlatın bi hele?

Sorunun cevabı ise hangi bölümü okumak istiyorsan.

hazır tercih dönemine girmişken burda bana üniversite kötületmeyin lütfen
    ingilizce öğretilmeyen, yalın mühendis yetiştirilen bir yerde neyin vizyonundan bahsedeyim size itüde?
    he odtü konusunda haklısınız, orayı işkembeden salladım.sadece okuduklarımdan yola çıkarak yorumladım odtüyü.

alıntılayıp istediğinizi yazın ama benden cevap beklemeyin bu arada, münakaşaya girmek istemiyorum polemiğe sokmayın.

• İngilizce öğretilmiyor yalan yok, ama çok güzel fırsatlar da sunuyor itü. Hiçbir kulübe/etkinliğe katılmadan 4 sene derslere gidip gelirsen dümdüz mühendis olarak çıkarsın, bunun odtüde de farklı olduğunu zannetmiyorum.
  • İtu makina

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Supermann07 -- 30 Haziran 2015; 23:36:36 >
  • Odtü Ankara'da İTÜ ise İstanbul'da önce bunu bi' düşün.Sorunun cevabı ise senin hangi bölüme ilgin daha çoksa makine ve bilgisayar çok farklı alanlar.
    Ayrıca kim demiş İTÜ'de İngilizce yok diye? Sen kendine hiçbir şey katmayıp hazırlığı geçeyim yeter dersen ODTÜ'de de İngilizce öğrenemezsin.Ve şunu söyleyim tercih döneminde öğrencilerin çoğu puanı yüksek diye %100 ingilizceleri başa yazar ama bunun bir hata olduğunu üni.ye başladıktan sonra anlarlar ben de %100 ing.okuyorum ama İngilizce eğitim senin diline pek bir katkı sağlamaz tam tersi dersi anlaman zorlaşır hele ki hocanın Fatih Terim ingilizcesi varsa..dersten çabuk sıkılırsın her püf noktayı anlayamazsın.
    Kampüsü sorarsan ben İTÜ'de okuyorum Odtüye defalarca gittim 1 hafta da kaldım odtünün kampüsü dağınık büyük olduğuna bakma yarısından çoğu orman İTÜ'de herşey yerli yerinde 20 dk.da bir ring var heryere.Sosyal etkinlik olarak İstanbul 5 tane Ankara eder ayrıca.

• usta odtü ismi iyi güzel hoşta,amelelikleri bitmiyo. ömrü hayatında oturupta türkçe paragraf yazmamış benim gibi çakallara 1 sene de verdikleri ortalama ingilizce eğitimiyle makale yazdırmaya çalışmak gibi saçma sapan amelelikleri not zoruyla yaptırmaya çalışıyorlar.koduğumun yerinde mat,fizik vb.temel bilim derslerini getir her türlü geçiyoruz da şu nalet olasıca ingilizce dersini söylediğim saçma sapan nedenden dolayı geçemiyorum.yani diycem o ki ingilizceyi anca oyun oynarken kullanıyorum,yazmakla felan uğraşamam diyorsan türkçe olmasından dolayı itü yaz derim.

ah yok ingilizce,fizik,matematikte her türlü akarım,ölümüne ders çalışmaktan haz alırım,bitmek tükenmek bilmeyen projeler bana vız gelir tırıs gelir diyorsan odtü makine hayırlı olsun.

ah bu arada şu istanbul sevdasından dolayı itücülere ültimatom geçelim:cennetvari kampüsüyle odtü her türlü itüyü döver.

• walt09 kullanıcısına yanıt
    İng. yok dediysek hazırlık bağlamında, bölüme geçtikten sonra aynı muhabbet itude de var.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.