Şimdi Ara

ODTÜ lü öğrenciler neden böyle oluyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çok fazla tanıdıgım var ve yakın arkadaşlarım beni tanıdıgından bişi demez. Ama bugun en sonunda deli oldum çoçuğa, arkadaşlarımın arkadaşları geldi 2tane, gelmiş yok otobüsler bedava olmalı, eğitim şöyle olmalı, zenginden alıp fakire vericen, söz söyletmedi. Diğeri ise, odtü ilk 100de, hocalarla kutladık diyiyor (bunu bi arkadaşım daha demişti doğruyu gösterdim), bende açtım siteyi gösterdim ilk 100de değilsiniz, okulunuz bile kelime oyunu yapmış size dedim. En son bozulunca, sen kimsinki odtüde okumuyorsun dedi. Benim o sırada sigortalar patladı, kalktım gidiyorum saat gece 12:00 civarı. Arkadaşım dur vs dedi ama gidiyorum ben, en sonunda arabaya geldim, geliyorsan gel dedim. Çoçuklar durdu, bizide bırak dedi, bende siz kimsinizki ilk önce konusmayı öğrenin dedim, sonra binersiniz dedim bastım gittim.

La hepmi sorunlu odtülüler beni bulucak, kızılayda dolaşırım, gelir anket yapıcaz der yok derim inatlaşır. Arabası olanın havası vardır, lan arabaya itibar eden bir okul. hele bi çoçuk ben fiorino ile gidemem, utanırım diyiyor. Okula gittiğimde, hemen bi aşşalama tarzında yalakalık. Bu ne la nasıl bir yerde eğitim alıyorsunuz. 2tane arac kullanıyorum genelde, genelde odtülü arkadaşlarım, hundai getirince gezmemeyi tercih ediyor, la zaten arabanın ne önemi var gittiğimiz her yer tanıyor bizi, illa ben sizi lüx arabaylamı gezdircem. Gezdirmeyi geçtim baban araba bile vermezken sana, sen başka arabaya tenezzül etmiyorsun. Zaten böyle yapanlarıda artık arabaya almıyorum, en sonunda böyle diyene, ahanda metro git bin dedim almadım araba.

Zaten ipler koptu benim, nerede okuyorsun, odtü diyen biriyle muhattap bile olmuyorum artık

mühendislik bölümleri hariç bu yazılar (tabi onların arasındada bi 10-15tane cıkıyor)

Türkçem kötüdür biraz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manyetizma -- 11 Ağustos 2012; 2:46:37 >

• biraz daha açık yazarsan anlayabilirim usta .virgül felan yok aynı şeyi 10 defa okudum .ama hala anlayamadı .
  • quote:

Orijinalden alıntı: LastFreedom

biraz daha açık yazarsan anlayabilirim usta .virgül felan yok aynı şeyi 10 defa okudum .ama hala anlayamadı .

Sorun sende bence virgül olmasada gayet anlaşılıyor
  • Şu adam forumu bıraksın ya lütfen.
  • gel bi de bilkent'i gör,odtü'ye taparsın canısı.

ayrıca odtlü adamlara katılıyorum bu konuda 18-21 yaş arası bebelerin arabayı zaruri bi ihtiyaç olarak görmelerine tilt oluyorum,benim durumum berbat ama iyi olsa bile araba almazdım ama özel üniversitede okuyorum o da benim dengesizliğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samotth -- 11 Ağustos 2012; 3:01:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darthblast

quote:

biraz daha açık yazarsan anlayabilirim usta .virgül felan yok aynı şeyi 10 defa okudum .ama hala anlayamadı .

+1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkçen kötü olabilir ama

ÇOÇUK diyecek kadar kötü mü be birader ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darthblast

quote:

bunlarıda anlamıyorum yazı gayet anlaşılıyor nesini anlayamdıysa artık..
  • Bu kişi blok listesinde "block" Ve mesajı bloklandı.
    Bu kişinin mesajını görmek için bloğunu kaldır..

Ne yazdığını bilmiyorum ama provokasyona gelmeyin beyler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16

Türkçen kötü olabilir ama

ÇOÇUK diyecek kadar kötü mü be birader ?

yazmada sorun var, dil bilgisi kuralları noktalama işaretlerini bilmiyorum
  • Yav he he.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu adam baba parası yediği için rahatsız, ama elinden başka bir şey de gelmiyor. O yüzden it gibi çalışıp ODTÜ'ye girmiş, bileğinin hakkıyla ekmeğini kazanacak kişileri kıskanıyor. Normaldir, hor görmeyin.

Dipnot: Fakir değilim ama bu arkadaş uyuzun teki.
  • usta şimdi en baştan okudum tekrar .şimdi anlayabildim .sanırım sorun bende kusura bakma .
    anlattığın kadarıyla odtü lü çocuklar biraz kendini beğenmiş .onun için fazla takma .12 de basıp gitmişsin .orada daha fazla durmaman iyi olmuş .
    ben lisedeyim daha ama şunu söyleyim .benden daha iyi lise kazanmış bir çocuk vardı .diyordu bana .sen anadolu kazandın .ben fen kazandım .ama ikimizde hala aynı netleri çıkartıyoz felan demişti bu sene .ayar olmuştum .hele ben bu sene sınıfta kaldım .arada dershane sınavlarına çalışıp , giderdim .40 soruda 20,25 net çıkartırdım .
    anlattığım olay biraz basit gelecek sana ama hoşlandığım bir hatun vardı .buna yav***yor filan .kızda yeter git dedi .bende ordaydım .çaktım bir sağ kroşe .eleman yerde .sonrası malum .dershane uzaklaştırma verdi , okuldan uzaklaştırma aldığım gibi .anlattığın şeyle alakası yok ama anlatayım dedim .bir daha olursa şak bir yumruk .

• quote:

Orijinalden alıntı: Jake LaMotta

Arkadaşım istisnasız açtığın her konuda; arabalarını, paranı, babanın işini, yaptığın sporları, takıldığın kızları anlatıyorsun.

Tamam anladık, zenginsin. Her konuda bağırmana gerek yok hepimize ezberlettin zaten.

En zengin sensin tamam.

Şaka maka bende farkettim bunu adam haklı
  • he yav he
  • quote:

Orijinalden alıntı: cwr

quote:

Orijinalden alıntı: Jake LaMotta

Arkadaşım istisnasız açtığın her konuda; arabalarını, paranı, babanın işini, yaptığın sporları, takıldığın kızları anlatıyorsun.

Tamam anladık, zenginsin. Her konuda bağırmana gerek yok hepimize ezberlettin zaten.

En zengin sensin tamam.

Şaka maka bende farkettim bunu adam haklı

Adam zengin diye kendince Sosyalistleri aşağılamaya çalışıyor.
  • Bunu yapınca onlardan ne farkın kaldı?
  • ODTÜ etiketi işte, kurbağayı bile prens yapıyor.
  • Sırf odtü için değil her okulda yaşanıyor en iyi üniversite benimki durumu. Odtü de olursun bizim okul boğaziçi, bilkent ve koçtan daha iyi dersin anlarız ama hacettepede olupta okulunu Boğaziçi ile kapıştıran adamlar var malesef
  • Ukalalıktan başka bir şey değil aynı okulda okuduğum, tamamen aynı şartlarda yaşadığım bir arkadaşım yatay geçişle odtü'ye geçti. O güne kadar 1 gün bile birbirimizi aramadan geçirdiğimiz gün olmadı, bizim okuldan ayrılıp odtü'ye geçtiğinden beri konuşmuyoruz. Ukalanın teki oldu, odtü kütüphanesindeyim, devrimde bana evlenme teklif etcek birini arıyorum. Biz efsaneyiz modunda geziyor, hayır kazanıp gidenleri bir derece anlıyoruz da sonradan gidenlerin böyle olması çok ilginç.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.