Şimdi Ara

Odtü kıbrıs inşaat tavsiye eder misiniz ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sıralamam 57bin ... %100 burslu giriyorum büyük ihtimal.İlk seçeneğimde yok ama tercih listemde bulundurup bulundurmamak arasında gitgeller yaşıyorum.
    Merak ettiğim sorular ;
    Bu %100 burs 4 yıl boyunca devam ediyor mu ? Yani öğrenime para veriyor muyum ?
    Kkk Odtü inşaatın eğitimi nasıldır ?
    Ankara kampüsüne geçiş imkanı sonradan varmış bunun şartları nelerdir ?

• yukarı
  • Uzak dur
    Kıbrıs çok pahalı
    Yurdun karşılanmıcak
    ayda 1500tl harcarsın en az
    Ayrıca ODTÜ merkeze geçiş yok bildiğin kadarıyla
    ORası ODTÜ değil, sadece ODTÜ adını almış çakma bir ODTÜ

Her halükarda uzak dur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rotflmao

Uzak dur
    Kıbrıs çok pahalı
    Yurdun karşılanmıcak

Her halükarda uzak dur.

+
    gelip gitme masrafı,pasaport,sağlık sigortası,tahliller vs.
    maddi durumun iyiyse bilemem tabi.bununla ilgili konu vardı galiba bi bak.
  • Maddi durum sıkıntı değilde eğitimi önemli
  • Maddi durum bir yana Kıbrısta herkes yaşayamaz. İğrenç bir yer, bildiğin çöl ve aşırı sıcak. 1 hafta tatile gittiğimde kıbrıs ODTÜyü gezdim, kampüs fena değildi beğenmiştim. İçerisinde özel yurtları var paran varsa rahat kalırsın, market, spor alanları vs herşey mevcut ama kampüs çölün ortasında. Merkezlere uzakta orayı gezdiren adam, burda kalan öğrenciler araba alıyorlar veya kiralıyorlar başka çıkarı yok demişti.

Yani paran olsa bile gitmemen daha iyi, istanbuldaki özellere git veya yurtdışı...
  • Vakıf üniversitelerine sıcak bakmıyorum.Açıkcası odtü kıbrısada sıcak bakmıyordum.57bin sıralamam var.kocaeli inşaat iö olurda umarım başka hiçbirşeyi araştırmama gerek kalmaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dostum tam bakmadım ama 57binle gireceğin bir sürü inşaat olması lazım ? İstanbula yakın istiyorsun galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: PeterPetrelli

Dostum tam bakmadım ama 57binle gireceğin bir sürü inşaat olması lazım ? İstanbula yakın istiyorsun galiba

Evet hocam
    kocaeli inşaat 2.öğretim
    sakarya
    eskişehir osmangazi iö
    ktü inşaat

bunlar olabilecek şeyler dahasıda varda önde gelenlerini yazdım
  • Sana en iyi hitap eden osmangazi İÖ, eskişehir gibisi yok. İstanbul 1 eski 2 benim için.
  • en iyi hitap eden kocaelide 300-400 kişi ile şuan giremiyorum
    osmangazi üniversitesi iyi mi kötü mü bilemiyorum hiç sadece şehir içinde tercih etmiyim diyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: FearFroMe

Arkadaşlar sıralamam 57bin ... %100 burslu giriyorum büyük ihtimal.İlk seçeneğimde yok ama tercih listemde bulundurup bulundurmamak arasında gitgeller yaşıyorum.
    Merak ettiğim sorular ;
    Bu %100 burs 4 yıl boyunca devam ediyor mu ? Yani öğrenime para veriyor muyum ?
    Kkk Odtü inşaatın eğitimi nasıldır ?
    Ankara kampüsüne geçiş imkanı sonradan varmış bunun şartları nelerdir ?

group216046@groupsim.com 'i ekle. ODTÜ KKK'nın msn grubu. Her türlü soruna cevap verebiliriz Bilgi sahibi olmadan, fikir sahibi olanlara inanma

quote:

Orijinalden alıntı: Rotflmao

Uzak dur
    Kıbrıs çok pahalı
    Yurdun karşılanmıcak

Her halükarda uzak dur.

Yurt parasını her yerde ödeyecek.
    1500TL'ye iki, hatta zorlarsa 3 öğrenci geçinebilir.
    ODTÜ KKK'dan Boğaziçi Üniversitesi'ne, İTÜ'ye ve de ODTÜ Ankara kampüsüne geçiş yapanlar oldu.
    Çakmanın mezunlar sayfasını incele

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ata -- 22 Temmuz 2011; 0:50:05 >

• Konusu vardı ben de iyi bildiğim için biraz bahsedeyim, osmangazinin kampüsü anadolu kadar gelişmiş ve büyük değil. Zaten şehir içinde olduğu için heryere yürüme veya tramvay mesafesinde iki okul da. o yüzden sosyal yaşam en üst düzeyde her iki ünide de.
  • 1500 TL falan sallayan arkadaşlar olmuş
    1500 TL nedir yahu ? Sen git kumar oyna, gece kulüplerini dolaş, sonra 1500 TL harcarsın de. Kişiye göre değişir harcadığın para. Çok gezersen, çok sapıtırsan 1500 TL az gelir

Dipnot : Sadece Kıbrıs için konuşmuyorum. Genel olarak Türkiye'de de 1500 TL harcarsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trbugrapc -- 22 Temmuz 2011; 1:18:00 >
  • Maddi durum Allah'a şükür sorun değil.Ve parayı idareli kullanan bir insanım o yüzden kumarmış şuymuş buymuş işim olmaz.Tek derdim kaliteli bir eğitim almak.Yabancı dil sorunumuda halletmek.Bu yüzden msn grubunda tatmin oldum diyebilirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.