Şimdi Ara

ODTÜ İktisat bir sorum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar ir benim hedefim odtü iktisat BENİM YGS LYS den kaç net yapmam lazım ve ders çalışmak için önerileriniz varsa kabul ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bozzisha -- 14 Ağustos 2014; 23:09:54 >

• up bu arada adminler lütfen konuyu silmeyin eğitim formunda kimse yok
  • ygs/lys bölümüne git. orda konu açılsında yorum yapalım diye bekleyen cok adam var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sangfroid

ygs/lys bölümüne git. orda konu açılsında yorum yapalım diye bekleyen cok adam var

• quote:

Orijinalden alıntı: Sangfroid

ygs/lys bölümüne git. orda konu açılsında yorum yapalım diye bekleyen cok adam var

hocam sadece ygs lys değil eğitim forumunun tamamında bir kişi bile yok
  • ''ben pek çalışkan biri değilimdir'' kusura bakma ama nah kazanırsın 15bine girmek isteyen 30bin kişi var sana düşmez orası böyle şeylerle oynayacağına git iki rekat ders çalışta bari hacettepe iktisatı kurtar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BİLOCÆN

''ben pek çalışkan biri değilimdir'' kusura bakma ama nah kazanırsın 15bine girmek isteyen 30bin kişi var sana düşmez orası böyle şeylerle oynayacağına git iki rekat ders çalışta bari hacettepe iktisatı kurtar

hocam kendimi doğru izah edemedim haklısınız orası tamamiyle yanlış olmuş ben mat ygs bitirdim şuan geo ygs deyim pek çalışkan değilim cümlesinden kastım genelde okul sınavlarına çalıştım anlamında demek istedim fakat ayda bir ders bitirmeyi hedefledim pazartesi günü dershane falan açılıyor o zaman internetten bağımı kesecem sizce sonuç ne olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bozzisha

quote:

Orijinalden alıntı: BİLOCÆN

''ben pek çalışkan biri değilimdir'' kusura bakma ama nah kazanırsın 15bine girmek isteyen 30bin kişi var sana düşmez orası böyle şeylerle oynayacağına git iki rekat ders çalışta bari hacettepe iktisatı kurtar

hocam kendimi doğru izah edemedim haklısınız orası tamamiyle yanlış olmuş ben mat ygs bitirdim şuan geo ygs deyim pek çalışkan değilim cümlesinden kastım genelde okul sınavlarına çalıştım anlamında demek istedim fakat ayda bir ders bitirmeyi hedefledim pazartesi günü dershane falan açılıyor o zaman internetten bağımı kesecem sizce sonuç ne olur

Sonuç ne olur bilmiyorum ama bence dünü bugünü unutup deli gibi çalış benim bugünkü aklım olsa fena çalışırdım 10bindeydim bende obp ile 15 yaptı bu sene yerleştim hiç tahmin ettiğin gibi olmuyor sonuçlar senin gibi binlerce insan var ben kendimi hep kalemimi bıraksam 10binin içinde olur diye kandırıyormuşum unut bu hesapları bence şimdilik sadece çalış birde bak sana şunu söyliyeyim bizim sınıfta 15 kişininde net hedefi vardı biri bile kararında sabit kalmadı tercih döneminde bambaşka bir yeri yazıp gideceksin zaten o yüzden bunlarla kafanı yorma bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.