Şimdi Ara

odtü için mezuna kalmak ( yaş sorunu vb.)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
1
Favori
2.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar 96 kasım doğumluyum yaşıtlarım üniversite de ben hala lise sondayım. mezuna kalsam bu ayrı bi dert türkçe bi bölüm okuyan yaşıtım üni 4 olacak ben daha hazırlığı yeni bitirmiş olacağım. neyse hadi bunu geçtik sizce ytü yerine 1 yıl bu riski almak değer mi? var mı benim gibi olanlar. yıla 95-105 netle başladım ocağa kadar 110 u ara sıra gördüm. ama sonradan patlama oldu desek yalan olmaz 130'a kada vurdum 125'lerde sabitledim. 31-34 mat 31-33 türkçe 29-33 fen 25-30 sos yapıyorum. lys kısmına bakarsak kimya iç açıcı değil bio da sistemler boş ama ygs'ye kadar sindirim ve dolaşım inşallah bitecek öncesinde sadece solunumda eksiklikler var. fizikte dalga atom bom boş sıfır sayılır optiğede biraz bakmam lazım. matta integral var türevin min max problemi ekstremum falnı filanı sonlarından test çözmeliyim. kısacası bu yıl sonuna kadar zorlayacağım ama odtü bilgisayar zor. 4500 de sizce 1 yıl mezuna kalmalı mıyım? ailem beni her türlü destekler kimse yok git sei çekemeyiz falan filan demez sadece babam bence 1 yılını verdiğine değmez evde oturup çalışman zor gibi şeylerle ikna etmeye çalışır ama ben kalacağım dersem destekler her türlü. her şeyi düşündüğümüzde sizce odtü bilgisayar için mezuna kaldığıma değer mi?

not: lys fen sınavına girene kadar bu yıl tercih yapacakmışım gibi çalışacağım inşallah. benimki sadece bir fikir ve sizin yorumlarınızda önemli.

• Eğer mezuna kalacaksan, tamamen eve kapanma.

Kapasitem YTÜ'yü aşar diyorsan, keşke dememek için mezuna kal.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim neredeyse bütün arkadaşlarım 96 doğumlu bir ben 97'liyim kimsenin işine düşmez sırf üniye gitmek için özele giden arkadaşlarım da oldu mezuna kalıp çok iyi yerlere gelen de.Bu sene yapabildiğini yap seneye durumunu değerlendirirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RobertKnepperLoL -- 10 Şubat 2015; 18:51:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RobertKnepperLoL

Benim neredeyse bütün arkadaşlarım 96 doğumlu bir ben 97'liyim kimsenin işine düşmez sırf üniye gitmek için özele giden arkadaşlarım da oldu mezuna kalıp çok iyi yerlere gelen de.Bu sene yapabildiğini yap seneye durumunu değerlendirirsin.

12. sınıf mısnız hocam ?
  • özüne güvenli adam Ö kullanıcısına yanıt
    ROAD 2 METU!!! Kapasitene güvemiyosan, çalışınca oluyor diyosan bence değer

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Evet yani sadece üniversiteliyim demek yerine 1 seneni verirsin böylece hayatın boyunca mutlu olacağım mesleği kazanırsın bence gayet uygun en önemli şey aile desteği e sen de zaten var ne güzel işte.Bu sene yapabildiğini yap baktın olmadı o zaman mezuna kalmayı düşün şuan kafanda olmasın bence.Kolay gelsin umarım gönlünce olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: RobertKnepperLoL

Evet yani sadece üniversiteliyim demek yerine 1 seneni verirsin böylece hayatın boyunca mutlu olacağım mesleği kazanırsın bence gayet uygun en önemli şey aile desteği e sen de zaten var ne güzel işte.Bu sene yapabildiğini yap baktın olmadı o zaman mezuna kalmayı düşün şuan kafanda olmasın bence.Kolay gelsin umarım gönlünce olur

inşallah hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 96 kasım 97 demek iste ne farkeder 2 aydan dolayı mı sorun yapıyon te allam ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up
  • up
  • Seneye sinav sistemi degisirse gecmis ola..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    bende 96 lı lise sonum ama ay kasım bu nedenle 18 olarak liseden mezun olacam.

Ve bende Odtü boğaziçi veya bilkent bilgisayar istiyorum

ve sende kasımsın yani şuan 18 sin türkiyede çoğu kişi yaşı yanlış hesaplar yıla göre hesaplar 1 ay için hiç adam 19 olurmu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zteska -- 10 Şubat 2015; 22:43:18 >
    verdiğin netler min 404 max 438 geliyor odtü bilgisayar 494. Gerçekte önemli olanda lys ile yükseltebilirsin. ygs den itibaren iyi bir çalışmayla lys iyi olur sonuçta sıfır değilsin matematikte 45+ yaptın mı geoemtri de 25 + bu iş tamamdır. Bu ne umutuszluk

• Ben 96 lıyım suan mezunu. Gecen sene ben 12 iken , 95 li mezunlar bir dene daha bırakmayı göze alamamıslardı. Zekilerdi aslında ilk sene 20-30k da idiler . Gecen sene ygs mat zorlayinca yükselemediler

• quote:

Orijinalden alıntı: FpsMachine

Seneye sinav sistemi degisirse gecmis ola..

konular aynı soracakları şey aynı en fazla ne yapabilirler. tekrar öss ye dönüp bana edebiyat çalıştıttırmazlar heralde. altı üstü olacak şey ygs 160 olmaz 200 olur 120 olur 2 sınav arası 3 ay olmaz 3 hafta olur ne değiştirecekler acaba .
  • quote:

Orijinalden alıntı: zteska

verdiğin netler min 404 max 438 geliyor odtü bilgisayar 494. Gerçekte önemli olanda lys ile yükseltebilirsin. ygs den itibaren iyi bir çalışmayla lys iyi olur sonuçta sıfır değilsin matematikte 45+ yaptın mı geoemtri de 25 + bu iş tamamdır. Bu ne umutuszluk

hocam 410-420 arası puan geliyor. 48-50 okul verecek 478 etti diyelim. ama dediğiniz gibi lys matta 45+ geo da 25+ 42 üstü 22 üstü hedefim ama 1-2 yanlışlık seviyede olduğuma şu anda inanmıyorum. ama ygs den sonra 3 ay var 11 sağlam 12 sağlam allaha şükür ağır çalışmayla da neden olmasın. şu anda eskort fikirliyim. 1001 akıl 1001 fikir en iyisi it gibi çalışmak heralde kalırsakta kalırız
  • quote:

bende 96 lı lise sonum ama ay kasım bu nedenle 18 olarak liseden mezun olacam.

Ve bende Odtü boğaziçi veya bilkent bilgisayar istiyorum

ve sende kasımsın yani şuan 18 sin türkiyede çoğu kişi yaşı yanlış hesaplar yıla göre hesaplar 1 ay için hiç adam 19 olurmu

ben 18 olduğumu kabul ediyorum ama şöyle bir durum var sınıfımda 97 ekimli adam da var arada nerdeyse 1 yıl var. yani pek dert edilecek bir şey değil ama şeytan işte akla sokuyor pis saçma salak fikirleri
    standart sapmalı hesapla geçen senenin verileriyle (10-12 pıan fark ediyor) --- şurdan hesaplahttp://www.universitetercihmerkezi.com/program2015/puanmatik/hesap.php

• YTÜ bilgisayar oluyorsa ODTÜ bilgisayar için bi seneni vermene değmez kazanabileceğin kesinde değil sınav sistemi vs değişebilir. 1 sene erken mezun olursun 1 sene erken yüksek lisansa başvurursun 1 yıl tecrüben olur herşeye +1 olarak bakabilirsin.

• quote:

standart sapmalı hesapla geçen senenin verileriyle (10-12 pıan fark ediyor) --- şurdan hesaplahttp://www.universitetercihmerkezi.com/program2015/puanmatik/hesap.php

en az ygs puanında 46 mat 26 geo 25 fizik 20 kimya 22 bio 451 puan yetiyor

en yüksek ygs puanında 42 mat 22 geo 22 fizik 20 kimya 20 bio yetiyor

deli gibi ygs kasıp 135 net yaparsam 38 mat 32 fenli 40 mat geri kalanı 20 yetiyor

tabiri caizse ygs bana girse 114 falan yapsam lys de 46 mat 25 geo fiz kim 20 bio yetiyor

aslında yapıladabilir her türlü ya. hiç biri imkansız değil gibi

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.