Şimdi Ara

odtü için mezuna kalmak ( yaş sorunu vb.) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
1
Favori
2.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • lys ile yaparsın saçmalama ve kendine gel hem lys de o kadar ilerlemişken sakın ama sakın seneyi düşünme yoksa günler akıp gider seneye diye diye hayal kurdukça..
  • özüne güvenli adam Ö kullanıcısına yanıt
    gelir tabi lys de sıfır değilsen 3 ayda halledilir. Hem ygs puanında çokta kötü olmuyor.

mesela lys matematik 11. sınıf 1 haftada 10. sınıf 1 hafta halledilir biraz integralde uğraşırsın o kadar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum bu sene ODTÜ için mezuna kalmış biri olarak söylüyorum, bir kere senenin ortasında aklına mezuna kalma düşüncesini getirme bile. Ben kaldım -hoş kalmasam da olurdu ya- yine pek çalışamadığım için muazzam artışlar olmadı ama geçen seneye göre daha iyi olduğumu düşünüyorum. Fakat yine de sınavda daha iyi yapacağımın bir garantisi yok. Anlayacağın başlı başına bir risk, bir nevi bir yılınla kumar oynuyorsun. Bu yönlerini de sene içerisinde mezuna kalmayı aklından geçirmemen için söyledim, netlerin gayet iyi duruyor ve ümitsizliğe kapılman için sebep yok bence. Elinden geleni yaparsın, sene sonunda tercih zamanı bunları tekrar değerlendirirsin. İstedikten ve gerekli gayreti gösterdikten sonra için rahat olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mezuna kaldıktan sonra kesin kazanacaksın diye bir şey de yok
    Belki beni eksi yağmuruna tutacaksınız ama gerçekler bunlar,sınavda heyecan yaparsın soruları yanlış okursun,3 soru yanlış çıksa bile odtü hedefi yanar,yani odtü gibi yerlere gitmek biraz da şans işi,o sınav anında çok sağlam olacaksın,yaptığın 1 hatalı soru seni hedefinden edebilir

Yani kısacası; İyi bir üniversite kazanmışsan,ille de odtü olacak diye bırakma,çok örnekleri var elindeki üniversiteden de olanların,daha sonra bıraktığın üniversiteyi bile kazanamayabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oksygen -- 11 Şubat 2015; 2:37:56 >
  • özüne güvenli adam Ö kullanıcısına yanıt
    yaşın öyle çok ilerlemiş değil. ben mayıs 95 doğuluyum odtü için seneye okulumu bırakacağım. o okul için 3. seneye bile değer kayıt için ve ingilizce yeterlilik sınavı için gittiğimde resmen hayran kaldım eskiden hep tıp isteyen biriydim. ODTÜ'lü olmak ayrıcalıktır diye boşuna demiyorlar :) ama diğerleri nasiplenmesin dediğim sadece ankara kampüsü için geçerli.

not: odtü kkk'de okuyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prince Legolas -- 11 Şubat 2015; 5:06:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asb96

Dostum bu sene ODTÜ için mezuna kalmış biri olarak söylüyorum, bir kere senenin ortasında aklına mezuna kalma düşüncesini getirme bile. Ben kaldım -hoş kalmasam da olurdu ya- yine pek çalışamadığım için muazzam artışlar olmadı ama geçen seneye göre daha iyi olduğumu düşünüyorum. Fakat yine de sınavda daha iyi yapacağımın bir garantisi yok. Anlayacağın başlı başına bir risk, bir nevi bir yılınla kumar oynuyorsun. Bu yönlerini de sene içerisinde mezuna kalmayı aklından geçirmemen için söyledim, netlerin gayet iyi duruyor ve ümitsizliğe kapılman için sebep yok bence. Elinden geleni yaparsın, sene sonunda tercih zamanı bunları tekrar değerlendirirsin. İstedikten ve gerekli gayreti gösterdikten sonra için rahat olsun.

hocam geçen yıl nasıl yaptınız

• ben de 96 eylül'lüyüm son sınıfım tedirgin ettiniz beni 1 seneden ne olacak ya, hayata erkenden atılmak çok önemli bir şey mi anlayamıyorum takılın kafanıza göre yaş falan önemli değil bunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: logarithm

ben de 96 eylül'lüyüm son sınıfım tedirgin ettiniz beni 1 seneden ne olacak ya, hayata erkenden atılmak çok önemli bir şey mi anlayamıyorum takılın kafanıza göre yaş falan önemli değil bunlar

iş başvurusunda 25-28 çok faketmez de 30 yaşında işe başvurursan kardeş bu kadar kayıp nerden geliyor derler adama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: özüne güvenli adam

quote:

ben de 96 eylül'lüyüm son sınıfım tedirgin ettiniz beni 1 seneden ne olacak ya, hayata erkenden atılmak çok önemli bir şey mi anlayamıyorum takılın kafanıza göre yaş falan önemli değil bunlar

iş başvurusunda 25-28 çok faketmez de 30 yaşında işe başvurursan kardeş bu kadar kayıp nerden geliyor derler adama.

odtülüysen demezler, diyim kendi içinde paradoksa gir o zaman.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: özüne güvenli adam

quote:

odtülüysen demezler, diyim kendi içinde paradoksa gir o zaman.

derler hocam derler

• quote:

Orijinalden alıntı: zteska

standart sapmalı hesapla geçen senenin verileriyle (10-12 pıan fark ediyor) --- şurdan hesaplahttp://www.universitetercihmerkezi.com/program2015/puanmatik/hesap.php

Hocam bu site güvenilir mi ? Normalde 330larda bi şey çıkması lazım ( diger puan hesaplama sitelerine göre ) bunda 350 felan geliyor !? Standart Sapmayı da mı ekliyor ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet standart sapmalı geçen yıl o netleri yapsaydın o puanı alacaktın ama bu yıl farklı gelebilir ( daha yüksekte gelebilir daha düşükte ama pek fark etmiyor 2-3 puan )

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • up
  • Üniyi fazla abartmışsınız, öyle ütopik bir geleceği yok odtülülerin. Yıldıza git, üstüne 1 yıl iş deneyimin olsun odtülü yeni mezuna seni tercih ederler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Curtis46

Üniyi fazla abartmışsınız, öyle ütopik bir geleceği yok odtülülerin. Yıldıza git, üstüne 1 yıl iş deneyimin olsun odtülü yeni mezuna seni tercih ederler.

Tamam pardon, odtüde nötrino deneyleri yapılıyor, 2 yıla dünyayı biyolojik olarak temizleyip dünyaya hakim olacaklar.

• ee-35 bu lafları duymasın.çagırayımmı

• quote:

Üniyi fazla abartmışsınız, öyle ütopik bir geleceği yok odtülülerin. Yıldıza git, üstüne 1 yıl iş deneyimin olsun odtülü yeni mezuna seni tercih ederler.

with all my respect kanki,
    rica ediyorum çook rica ediyorum bunları neye dayanarak söylüyorsunuz söyler misiniz?
    burda kimseyi rencide etmek istemiyorum ama türkiyenn mf4 puanından ilk 2500 kişinin 200 ünü kendi bünyesinde sadece elektrik-elektronik okutan, içinde aselsanın teknokenti bulunan, bilmemkaçyüz futbol sahası büyüklüğünde olan,kütüphanesinde 100 yıllık kitaplar bulunan,sonsuz özgür düşünce olan bi okulu
    nasıl insanların (koç-sabancı-bilkent-boğaziçi-itü-odtü) en az 6. tercihi olan(o da istanbulda diye) daha geçenlerde reklam panolarından kadın bacaklı fotoğrafların yırtıldığı bi
    okulu nasıl sadece 1 yıllık tecrübeyle karşılaştırabiliyosunuz?

edit: Curtis46 'dan özür diliyorum ben haksızım o haklı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ribs -- 11 Şubat 2015; 21:54:15 >

• quote:

o işler öyle olmuyor bea. bi havası var
  • quote:

quote:

with all my respect kanki,
    rica ediyorum çook rica ediyorum bunları neye dayanarak söylüyorsunuz söyler misiniz?
    burda kimseyi rencide etmek istemiyorum ama türkiyenn mf4 puanından ilk 2500 kişinin 200 ünü kendi bünyesinde sadece elektrik-elektronik okutan, içinde aselsanın teknokenti bulunan, bilmemkaçyüz futbol sahası büyüklüğünde olan,kütüphanesinde 100 yıllık kitaplar bulunan,sonsuz özgür düşünce olan bi okulu
    nasıl insanların (koç-sabancı-bilkent-boğaziçi-itü-odtü) en az 6. tercihi olan(o da istanbulda diye) daha geçenlerde reklam panolarından kadın bacaklı fotoğrafların yırtıldığı bi
    okulu nasıl sadece 1 yıllık tecrübeyle karşılaştırabiliyosunuz?

adam kısmen haklı bir kaç yıllık tecrübeyle yeni mezun odtülü yerine tercih edilirsin ama odtü ve itüden mezun olan adam mühendis olur ytü ve boğaziçinden mezun olan adam benim için tam mühendis değildir teknik eksiklik vardır. ( en azından makina elektrik için böyle)

• Sanki sülalesine sövdük. ula bilim kültür türkiyede yok işte, herkes fanatik kardeşim ya; MADEM ODTÜ O KADAR İYİ BİR KEZDE ELEKTRİKLİ ARABA YERİNE FARKLI BİR ŞEY YAPSIN. Odtü abartıldığı kadar bir yer değil, TR deki hiçbir üni abartıldığı kadar iyi değil. TIP KONUSUNDA BİR KAÇ İSTİSNA VAR, BU KONU İÇİNDE YAHUDİLERE TEŞEKKÜRLER. 2. DÜNYA SAVAŞI saolsun.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.