Şimdi Ara

Odtü Hazırlık ve İtü Hazırlık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar tercih döneminin bitmesine az kaldı bilgi alabileceğim arkadaşlar varsa yorum yapabilir mi lütfen bir de itü ve odtünün yurt imkanları nasıldır sıralamam iyi değil yurtlara başarı sırasına göre yerleştiriliyormuş diye duydum alternatifler nelerdir bunları öğrenmek istiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Odtü hazırlık bence tam kıvamında,ögrenciye 1 yılda verebilecegi ingilizceyi veriyor,egitim konusunda sıkıntın olmasın
    Ayrıca hazırlık ögrencilerinin ders çalışması,ingilizce kitap okuyup,listening aktivitesi yapması için ayrılmış bir bina bile var(incelemek istersen ODTÜ SAC yaz google'a)
    Şehir dışında isen açıkta kalmassın zaten,o yurt tercih muhabbeti önemli bişi degil aslında sadece mf'de ilk 4k'da, tm'de ilk 500'de isen kalmak istedigin yurdu seçebiliyorsun,yer varsa o yurda yerleştiriyorlar.
    Yurtların fiyatları da 150-350 arasında degişiyor.Çogunun fiyatı 250'nin altında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vahn -- 21 Temmuz 2017; 18:25:37 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vahn kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler hocam bilgilendirmeniz için hazırlık programında sınıflar kaçar kişilik oluyor ve tüm üniversite öğrencileri seviyelerine göre sınıflara ayrılıyor mu yoksa fakülte fakülte mi ayrılıyor bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim

• Bilegoba kullanıcısına yanıt
    Sınıflar 20 kişi
    Seviye belirleme sınavına girersin,sınav sonucuna göre sana uygun kura yerleştirilirsin.
    Bölüme falan bakılmıyor,ögrenciler sınav sonuçlarına göre rastgele yerleştiriliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vahn

Sınıflar 20 kişi
    Seviye belirleme sınavına girersin,sınav sonucuna göre sana uygun kura yerleştirilirsin.
    Bölüme falan bakılmıyor,ögrenciler sınav sonuçlarına göre rastgele yerleştiriliyor.

Bölüm olarak ee düşünüyorum hocam orda sınıflar kaç kişilik kontenjan 200

• RvP_11 kullanıcısına yanıt
    beni yanlış anlama ama:) odtü ee düşünüyon ama nası sıralaman iyi değil anlamadım:) hazırlığı güzeldir dostum hiç düşünmeden odtüye git derim. burada anlatılanlar insanın akfasını karıştırıyo biraz haklısın ama arkdaş iyi açıklamış ben hiç kampüs içinde yurda çıkamayan görmedim ankaralı olmayıp da.
  • @eldiwem sıralamam düşük diyen arkadaş bu arkadaş değil konu sahibi :D

@RvP_11 EE'nin sınıfları sorarsan,normal sınıflarda var amfilerde var.
    Kapasiteleri değişken 50 kişilik sınıfda var,150 kişilik amfi'de var vs.
    Ki zaten 200 kişi birlikte ders almayacaksınız genellikle soyadınıza göre 3-4 gruba ayrılıp öyle ders alırsınız.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sabancı Hazırlık
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Vahn kullanıcısına yanıt
    haa öleyse özüüüür dileriiiim
  • İtü hazırlık eğitimi ve yurt imkanları hakkında yorum yapabilecek kimse var mı arkadaşlar dil eğitimini odtü ile karşılaştırırsak hangisi daha ağır basar sizce ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Bilegoba

İtü hazırlık eğitimi ve yurt imkanları hakkında yorum yapabilecek kimse var mı arkadaşlar dil eğitimini odtü ile karşılaştırırsak hangisi daha ağır basar sizce ?

Çok net bir şekilde ODTÜ'nün hazırlık eğitimi İTÜ'den iyidir. Yarım dönem İTÜ'de hazırlık okudum ve tamamen boşa geçti diyebilirim. Kendi çabalarımla bir şeyler öğrenip geçtim.

Dipnot: Writing hocamız çok iyiydi hakkını yemeyim. Resmen kendini parçalıyordu bir şeyler öğreteyim diye
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.