Şimdi Ara

Odtü Hakkında Bilgi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Aşağıdaki 5 soru ODTÜ ile ilgilidir

odtüyü direk öss den kazandıktan sonra ingilizce muafiyeti geçemessek türkçe eğitim veren üniversiteye gönderirlerken mesela hangi şehirler olabilir

diyelim attık tuttu ingilizce muafiyeti geçtik ama derslerde birşey yapamıyoruz kendimiz hazırlık sınıfına geçebiliyor muyuz

psikoloji bölümü için aylık okul için ne kadar harcama gerekebilir

dersler ingilizceyse bildiğimiz ders komple ingilizce mi anlatılıyor yoksa araya türkçe de konuşulabiliyor mu

mesela bazı üniversitelerde hocalar kendi kitaplarını aldırıyorlarmış burda da var mı

bir de puanı iyi ama ingilizcesi eh işte olan birisi için önerebileceğiniz üniversiteler( eskişehir - izmir - bursa vs)

bilgisi olan bir odtülü soruları yanıtlarsan sevinirim şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seaseman -- 22 Temmuz 2012; 7:57:37 >

• İngilizce muafiyeti geçemezsen hazırlık için kur belirleme sınavına girersin. Zaten ingilizce muafiyet geçemeyen hiç bir öğrenci bölüme başlayamaz. Türkçe eğitim veren üniversiteyi de sen araştırırsın, okul sana gel şu üniversiteye git demez. Hazırlıkta maksimum okuma süresi 2 yıldır yani 1 sene hazırlıkta kalabilirsin.

Muafiyet sınavında atıp tutması gibi bir durum söz konusu değil. Öyle bir örnek henüz yok ODTÜ'de.

Dersler ingilizce ancak hoca kendi isteğiyle bazı önemli bölümleri Türkçe anlatabilir, anlatmak istediği bölüm bittikten sonra yeniden ingilizceye geçer. Ancak yine de ODTÜ'nün bünyesinde seçmeli derslerden bazıları ve Türkçe, Tarih dersleri Türkçe olarak anlatılır.

Hazırlık eğitiminde senin ODTÜ ingilizcesini kavrayacak duruma getirecekleri için ODTÜ tutuyorken başka bir üniversiteye gitmen mantıksız olur. Hocaların bazılarının kendi kitapları var, ben henüz kendi kitabını aldıran bir hocaya denk gelmedim..

• teşekkürler peki hazırlık sınıfında sınavlar ve okul için sence kaç para gider bir fikrin var mı birde ingilizce muafiyet sınavını geçemeyen herkes mi hazırlık okuyor yoksa hazırlık okumak için bile bir puan aralığında olmamız mı lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seaseman -- 22 Temmuz 2012; 17:48:49 >
  • Muafiyet sınavını geçemeyen herkes elbette hazırlık okuyor. Hazırlık okumamazlık gibi bir durum söz konusu değil. Ben hazırlık muafiyette hazırlığı atladığım için hazırlık giderleri hakkında pek bilgim yok..
  • verdiğin bilgiler için teşekkürler hiç psikolojide okuyan tanıdığın var mı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İTÜ Hakkında
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.