Bu dersi alanlar deneyimlerini aktarabilir mi? Size bir katkı sağladı mı |
ODTÜ eng101

-
-
ENG101 almadım ama 102 aldım.(Online iken)
Oradan benzerlik kurarsam,
Katkı sağladı.
Derslere düzenli katılırsan, derste öne çıkarsan-gönüllü olursan vb. İngilizce adına etkisi olur.
Sınıf ortamı açısından da hoca ve sınıftaki diğer öğrenciler ile etkileşim yüksek oluyor. Hoca senin adını biliyor, sen onun...
ENG derslerini seviyorum. Devam etse iyiydi ..
Dönem sonuna doğru yoğunluk artabiliyor. Notlandırmalar rahat. (Çok daha katı olabilirler.)
-
eng101 bomboş ders, kaldım yazın alıcam. baya sıkıcı bir ders, nefret ediyorum ve etmeyen de yoktur
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler
-
hazırlığın devamı niteliğinde gereksiz bir ders. 101-102-211 hatta bazı bölümler 311 alıyor lisans programında bu dersler yerine daha efektif dersler olabilirdi ingilizce zaten bölüm dersleriyle gelişiyor iyice.
-
hocam 101den kalınca epeye girip 85 üstü alırsan muaf olabiliyor musun?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bölümdeki öğrencileri epe'ye almıyorlardır bence
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
sağlamadı, geçebiliyorsan zaten hiçbir türlü sağlamaz. çok da ödev veren bir hocaya denk gelmiştim
-
Bomboş ders. Almadım, muaftım ama alan tanıdıklarım var. Epeden +85 almaya çalışıp muaf olun direk. Eskiden eng102'den de muaf tutulabiliyormuş da kaldırmışlar onu :/
-
Niye bu kadar gömdünüz aga
Sınıfta 3 öğrenci, 1 hoca, 4 kişi ile npc bölüm dersinden iyidir...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
WQEJKQWEKQWEKWQKWQEWQKSDJK haklısın da liseli gibi hissettiriyor bu ders hocaların da çoğu öyle davranıyor en azından bana gelenler öyleydi. engye 4 kredi verip bölüm derslerine 3 kredi vermek ayıp bence
-
102 hocamız 101 almamışlar için odtuclass'a videolar koymuştu. 101'de öğretilen 102 için lazım olan kısımları içeriyordu.
101 almamış olmak aşırı bir dezavantaj değil ama fayda sağlar mı sağlar.
101 alırsan ekstra bir ders yükü olacak. Onu düşünebilirsin. Haftada 4 saat sanırım?
Bir de ödev, final falan (bence bunlar seni zorlamaz. Sadece zamanından biraz alır...)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X