Şimdi Ara

Odtu ee bilkent ie

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ODTU eee bilkent ie arasında kaldım yardım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• odtu ee

• Odtü ee

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam ikisi de birbirinden farklı branşlar degil mi

biraz daha ipucu versen nasıl bir kariyer istiyorsun diye

• yazi tura at

• Bilkent ie

• Ne istedigine bagli, ikisi de stanforda adam yollama kapasitesi olan bolumler, ama yapilan isler gayet farkli.
    Eğer ne yapmak istediğini bilmiyorsan okul seç derim, iki bolum de gayet okey çünkü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HenryKissinger kullanıcısına yanıt
    Hocam bilgisayar istiyordum aslında sıralamar beklemediğim gbi gelince elektrik elektroniğe yöneldim biraz ama bilkent endüstriye de sıralamam yetebileceği için kafamı karıştırdı. Ama ee ye daha yakınım

• The Killing Road kullanıcısına yanıt

hocam cs'cilerin (bilkent) phd için kabul aldığı yerlerden neden çok iyi değil, garip değil mi sizce de. bir de her derece öğrencisi phd yapma eğiliminde değil, ilk 3'te olup master yapmayan dolu cs mezunu var, sebebi ne acaba, lisans yetiyor mu. EE'ye bakınca tam tersi çoğu phd yapıyor

• Odtü EE deyim sorun varsa cevaplarım yazarsan

• Afurkan72 A kullanıcısına yanıt

ee bence daha mantıklı

• Birbirinden uzak iki bölüm ama ikisi bölüm de okul da üzmez bence. Tabii Bilkentin odtuye üstünlük kurduğu birçok maddi ve ondan kaynaklı konu var odtude de sosyal ortam ve rekabet açısından bir üstünlüğü var oturup bir + - listesi yapmak lazim açıkçası.

Ben yks zamanımda olsam herhalde odtü ee yazardım ama onun sebebi herhalde daha cok bilkentin ingilizce olayını fazla abartı kasıntı bulmamdan olurdu

• hocam bilkentte ingilizce zormus sanirim ielts generalda 7 almistim zamanda tekte gecer miyim hazirlik atlama sinavindan

• 4 kez pae'ye girip kaldım 3. ielts denemesinde 7.0 aldım (sonuncusuna çok çalıştım)

general ile akademik farklı. writing ve reading dinamikleri farklı. pae'ye az bakarsan (pre-fac wordlist) geçersin. ağustos ielts'i var ama kontenjanları dolmuştur

• paeyi gecemezsem sikinti olmaz zaten dinlenmek istiyorum, ortam edinmek lazim

• Bilkent csin ee ve hatta ie gibi oturmus bir akademisyen olalim kulturu yok. Yoksa zamaninda Oxford, uiuc, ethz, epfl (buranin yariis bilkentli csli zaten) filan gidenler dolu. Burada su da etkiliyor cs applicationlari inanilmaz otesi competitive, stanforda eenin salak bir alanindan (ne bileyim enerji dönüşümü filan) girmek michigan cse girmekten daha kolay olabilir. Zaten bu olayi eede baya goruyoruz, ortalaman cok mu iyi, biyomedikal denen salaksacma seyleri 5 yıl cekebilecek misin? Malum hocaya mail at 1 sene ra lik ve stanforddasin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.