Şimdi Ara

ODTÜ'deki yurt durumları hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilgisayar mühendisliği okuyanların yurt imkanı nasıldır, odaları vs. ve fiyatları nelerdir? Ne zaman başvurmamız gerekir detaylıca açıklayacak orada okuyan biri varsa sevinirim.

• Yukarı.
  • hocam bilgisayar mühendisliği yurdu diye bir şey yok :d. yurtlar eski aylık 200 lira gibi bir fiyatı var küçük ve iki kişilik. benim bildiğim kadarıyla böyle şurdan ayrıntılı inceleyebilirsini ayrıca başvurular başlamış ekimde bitiyormuş.http://yurtlar.metu.edu.tr/
  • Bilgisayar Mühendisliği ilk 4k da olduğu için zaten herkesin yurt seçme imkanı oluyor. Yurt ücretleri 150 ile 350 lira arasında tabi tek kişilik yurtlar konuk evleri vs. var onların ücretleri daha değişken. Eğer rahat olayım dersen 350 liralık yurt çok güzel ve yeni bir yurt. Param biraz cebimde kalsın dersen 2. Yurt 180 lira ve iki kişilik isa Demiray da 230 lira ve 4 kişilik(2 oda var). İsimleri farklı olup aynı düzende farklı yurtlarda var odtü sitesinde hepsi var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • heymannn kullanıcısına yanıt
    Heh bunu kastetmiştim hocam bi arkadaşım işletmede okuyor yurtlarımız kötü ama sen bilgisayarı tutturursan daha güzel bi yerde kalırsın demişti dediği şey yurt seçmeymiş galiba. 2 kişilik düşünüyorum ama imkanları kötü mü acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yldrmakshr

Heh bunu kastetmiştim hocam bi arkadaşım işletmede okuyor yurtlarımız kötü ama sen bilgisayarı tutturursan daha güzel bi yerde kalırsın demişti dediği şey yurt seçmeymiş galiba. 2 kişilik düşünüyorum ama imkanları kötü mü acaba?

İmkanlar kötü mü derken anlamadım? 19. yurt işte en f/p yurdu bence odtünün. 2 kişilik yeni bir yurt ve gayet güzel. Daha ucuz olarak 2. yurt var o da fena değil ve yine 2 kişilik tek dezavantajı çalışma masaları yataklarla aynı yerde. 19'da farklı odalarda çalışma masaları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heymannn -- 15 Temmuz 2017; 18:36:40 >
  • Yurt başvurusu internetten oluyor ama evraklar için yurda gitmeye gerek var mı? Bildiğim kadarıyla okul kaydı internetten olacak, sırf yurt için Ankara'ya gitmek zorunda kalmayız herhalde?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Hocam kusura bakma yani ilk kez giriyoruz sonuçta mazur gör bu arada yardımların için teşekkürler kafamdaki soruları giderdin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yldrmakshr

Hocam kusura bakma yani ilk kez giriyoruz sonuçta mazur gör bu arada yardımların için teşekkürler kafamdaki soruları giderdin.

Önemli değil hocam ne demek.
    19. yurdun ismi var mi acaba?.

1 tane gordum ama oda 4 kisilikti

Tamam buldum ya sayfa yüzünden gözükmüyormus.

Ama hala 4 kisilik :D

Yanlis yere yazmisim pardon :d

• quote:

Orijinalden alıntı: kollboy

Tamam buldum ya sayfa yüzünden gözükmüyormus.

Ama hala 4 kisilik :D

4 kişilik derken 2 odanın çalışma odaları birleşik. Yatak odaları ayrı.
  • Sayısallar torpilli TMlere ilk 500 şartı koymuşlar.biz yine eskiye kaldık

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • En konforlusu 19. yurt dedikleri gibi ama çarşıya yakın olsun istersen 2.yurdu tercih edebilirsin.
  • Şimdi 19.yurt harici diğer yurtlar kötü diyecek bir şey yok pek kücücük odalar 4 kişi

2kişi olanlarda pek matah değil ama fiyatı göz önünde bulundurunca kalınır mı kalınır mis gibide kalınır hele bide oda arkadaşların kafaysa her türlü kalınır çokta keyifli olur

Ben ebi de (yarı özel konukevi)kaldım ilk yılımda 2 kişik oda büyük 820 ödüyordum.

Oda çok rahat zaten oda arkadaşımda çok iyidi birlikte mis gibi takılır gezerdik ama oda 820 tl nin hakkınıda vermiyordu açık konuşmak gerekirse bende numaralılara geçiş yaoacağım şuan yaz okulu 6.yurtta arkadaşım la kalıyorum diğer 2 elemanlada iyi geçindik her odada takılmaca arada arkadaş direk dansı yapıyor falan ki oda g.t kadar 2 kişi sığmaz ranzanın ortasına ki yatağada boyum sığmıyor ama fiyatı 170 mi ne daha ne mis gibi zaten çalışacağın yer çs klimalı mis gibi olmadı kütüphaneye gidersin odada anca cs atarsın yani gayet kafi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metufkcr -- 16 Temmuz 2017; 11:49:2 >

• Metufkcr kullanıcısına yanıt
    Hocam 2 veya 8 nolu yurtları gözüme kestirdim ama doğru mu yaptım acaba hem 2 kişilik olması hem de çok para vermeme isteğimden dolayı.

• Yurt için okula gitmek gerekmiyor mu ? 15 inde gideceğim o zaman halledebilir miyim?

• yldrmakshr Y kullanıcısına yanıt
    Mantıklı hocam 8 daha iyidir tadilattan çıktı hemde merkeze yakın

• muzdaripstudent M kullanıcısına yanıt
    Hyr internetten kayıt olacan hocam bi e devletten kaydol hele bi tercihler açıklansın sonra odtü yurtlar sayfasında link var orda burs yurt hepsinin kaydını yaparsın gitmene gerek yok

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.