Şimdi Ara

ODTÜ'de Torrent Kullanımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
5.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ODTÜ'de Torrent kullanımının yasak olduğuna dair duyumlar aldım. Üniversite sınırları içerisinde Torrent'den dosya çekersem başıma herhangi bir bela gelebilir mi? Malum kampüsün interneti uçtuğu için downloadlarda durduramayacağım canavarı.
    Ayrıca bu dosya paylaşım programına alternatif olarak DC++'ı buldum. Sanırım bu daha güvenli, ancak Torrent'den farkı nedir ve neden DC++'ı kullanmalıyım?
    Şimdiden teşekkürler.

• Kim anlayacak ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihan.ozkan

Kim anlayacak ki

Firewall varmış Torrent hızını ve indirimini kısıtlayan. DC++'ta ODTÜ ağının tüm kapasitesini kullanabilecek miyim diyorum yani. Önceki sorularım da hala geçerlidir.
  • Genelde toplu girişimler olduğunda interneti bile kesiyorlar.
    DC kullan.Torrente gerek bile kalmayacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoqoKo

Genelde toplu girişimler olduğunda interneti bile kesiyorlar.
    DC kullan.Torrente gerek bile kalmayacak.

DC++ hakkında en ufak bir bilgim yok ama. Hub ne oluyor ve sanırım yazılımda belirli bir kredi sistemi mevcut. Bilmem kaç GB Upload yapmazsan indiremiyormuşsun. Tamam hızlı falan ama bana çok ekstrem geldi. DC'nin arayüzü konusunda bana temel birkaç bilgi verirseniz çok sevinirim. Veya herhangi bir kılavuz da olur.
  • Karışık değil okulda kime sorsan ayrıntılı anlatır sana.Öncelikle bi adresin oluyor başına kaldıgın yurdun kodunu yazsan iyi olur.Sonra bizim okulun hobto adresine baglanacaksın.Kotayı adminler koyuyorki ölü seviciler dalmasın yoksa millet bişi paylasmaz anca parazit.
  • torrent yasak ilk olarak uyarı alıyosun devam edersen netin kesiliyo diye biliyorum ama bende demiştim bişey olmamıştı zaten çok yavaş indiriyo torenti yada ben düzgün bulamadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evet Torrent kısıtlanıyormuş ama zaten DC++ da aynı mantıkla çalışmıyor mu; KORSAN. Madem Torrent gibi yaygın bir yazılımı kısıtlayacaklar DC++ neden geçerli sayılıyor? İlla uğraşacaz şu disiyle.
  • bende ODTÜ'lüyüm kütüphaneye git sesli bölüme çoğu kişinin torrent kullandığını göreceksin özellikle üst katta malezyalılar sürekli oturdugu masalar var resmen sömürüyorlar interneti bende sürekli torrentten film indiriyorum ama bugüne kadar başıma bişey gelmedi umarım gelmezde
  • p2p programlar yasak. Dönem boyu banlanabilirsin. Kötü birşey. Dc'den birşey indirmek için o kadar upload yapman gerekmez. Sadece ağa bağlanmak için belli bir miktarda paylaşman gerekiyor. Bağlandıktan sonra istediğin kadar indir. Bu arada dc de korsan tabii ki. Ama en azından interneti yavaşlatmadığı için yasaklamıyorlar. Öğrencilerin hiçbirşey indirmeden duramayacağını biliyorlar çünkü.
  • üniversiteler 3-5 bin dolarlık ağ ürünleri kullanıyor.Dağıtımıda mac adres başına,bağlantı başına olarak interneti ayarlıyorlar.Aşırı derecede izin vermeyebilirler.Benim okudğum üniversitede aynı şekilde imza attığımız kağıtta torrent vs türü şeylerin yasak olduğu yazıyor,fakat engellenmiş değil.warez sitelere bile erişilebiliyor :))) download da aynı şekilde.Bağlantıları sürekli takip ettiklerini sanmıyorm..
  • Aslında dar gelirliliğin alemi yok ne indiriyosan belli yerden indir hangi upload sitesinden veriyolarsa yıllık premium al en çok nedirki.O kadar zahmete değmez yani.Bende 3 senedir torrent kullanıyorum tamam süper alışkanlık oldu ama diğer türlüde kullanılabilir yani.Hem için rahat olur.
  • Bugün ac r ı torrente unutmuşum bölümde 550 600le indiriodu torrentten
  • Ben dönem başında danışman onayı almaya gittiğimde hoca beni dışarı attı sonra gel diye,baktım bilgisayara açmış torrent sitesini film beğeniyor,profesöre yasak olmaz gerçi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.