< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CowardlyCobra -- 28 Temmuz 2023; 17:0:22 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CowardlyCobra -- 28 Temmuz 2023; 17:0:22 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Ulan dallama Türkiye Cumhuriyetinde Göktürk bayrağı açmayla pkk paçavrasının ne ilgisi var
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
aynısının sol versiyonu da var valla benim çok umrumda olmadı |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CowardlyCobra -- 28 Temmuz 2023; 16:0:4 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
hangi bölüm acaba sayısal bir bölüm olduğunu sanmıyorum onların daha önemli işleri var |
06 ee yazıyor soldaki plakada ama emin olamadım |
bence tam değil ama
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tus2028HedefKBB -- 28 Temmuz 2023; 16:9:19 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Oglum sıkıntılı mısın sen adam ne güzel açıklamış işte saçma salak yorum yapıyorsun sabahtan beri < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CowardlyCobra -- 28 Temmuz 2023; 16:26:47 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tus2028HedefKBB -- 28 Temmuz 2023; 16:15:45 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |