Şimdi Ara

ODTÜ'de mühendislik bırakıp TM den sınava girmek istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
57
Cevap
2
Favori
3.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ODTÜ Kimya Müh. 2.sınıf öğrencisiyim.Mühendis olmak istemediğime karar verdim.Önümüzdeki sene TM den sınava girip Boğaziçi İktisat'ı zorlamak istiyorum.Tecrübe,öneri ya da yorumlarınızı bekliyorum

• KARDEŞ EN BUYUK ONERIM KIMSEYI DINLEME HAYAT SENIN HAYATIN KARAR SENIN KARARIN ILERDE NE OLMAK ISTIYORSAN HAYALLERIN ICIN SAVASICAKSIN AILEN KIZABILIR (AMA ILERDE KAZANIR DAHA BASARILI OLURSAN MUTLU OLURLAR) ARKADASLARIN DESTEKLEMEYEBILIR KAZANAMAZSIN YAPAMAZSIN DIYENLER OLABILIR SADECE KENDI KALBININ SESINI DINLE KARARINI IYI VER BU MUHENDISLIGI BIRAKIP DAHA KOTU BIR SEY YAPARIM BEN CALISMAM DERSEN GIRME AMA BENIM BIR HEDEFIM VAR BIR IDEALIM VAR DIYORSAN KIMSE ONUNDE DURAMAZ VE EGER GERCEKTEN KARARLI OLDUGUNU HISSEDIYORSAN YAP KARARSIZSAN KARAMSARSAN YAPAMAM CALISAMAM YORULURUM TARZI DUSUNUYORSAN OKULUNU BIRAKMA AMA HER GECE O HAYALLERLE UYKUYA DALICAKSAN BU HAYATTA HER SEY DENEMEYE DEGER DUSUN AMA UNUTMA KARARINI VERIRKEN IYI DUSUN
  • Hocam bence yaparsınız. İstediğiniz şeyden emin olun ve sıkı çalışın. Boun hazırlığı da geçersiniz zaten. İyi çalışmalar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KARDEŞ EN BUYUK ONERIM KIMSEYI DINLEME HAYAT SENIN HAYATIN KARAR SENIN KARARIN ILERDE NE OLMAK ISTIYORSAN HAYALLERIN ICIN SAVASICAKSIN AILEN KIZABILIR (AMA ILERDE KAZANIR DAHA BASARILI OLURSAN MUTLU OLURLAR) ARKADASLARIN DESTEKLEMEYEBILIR KAZANAMAZSIN YAPAMAZSIN DIYENLER OLABILIR SADECE KENDI KALBININ SESINI DINLE KARARINI IYI VER BU MUHENDISLIGI BIRAKIP DAHA KOTU BIR SEY YAPARIM BEN CALISMAM DERSEN GIRME AMA BENIM BIR HEDEFIM VAR BIR IDEALIM VAR DIYORSAN KIMSE ONUNDE DURAMAZ VE EGER GERCEKTEN KARARLI OLDUGUNU HISSEDIYORSAN YAP KARARSIZSAN KARAMSARSAN YAPAMAM CALISAMAM YORULURUM TARZI DUSUNUYORSAN OKULUNU BIRAKMA AMA HER GECE O HAYALLERLE UYKUYA DALICAKSAN BU HAYATTA HER SEY DENEMEYE DEGER DUSUN AMA UNUTMA KARARINI VERIRKEN IYI DUSUN
  • Teşekkür ederim hocam iyi dilekleriniz için
  • Up

• Odtü işletmeyinde yazabilirsin dostum.Ya da en kötü ankara kamu.Odtüyü kazanmışsın demek ki kafan çalışıyor.Ankara kamu kesin gelir.Ygs yi 400 civarı yaparsan.Lys edebiyat 45 46,matematiğin zaten iyidir.Edebiyat için konuyu okuduktan sonra test çöz.3 4 tane kitap bitir edebiyattan.46 47 mi ne yapmıştım edb.dan 2 tane kitap bitirmiştim.Sen 3 4 tane bitir 50 ye daya neti.Yaparsın rahat rahat çalış.

• Merabalar hocam kesinlikle istediğinize inancınız tamsa bırakın ve geçin bence mühendislik sevmeyen biri için çok zor kendini geliştirmekle paralel çünkü kariyer daha 2.sınıfmışsınız bi kayıp olmaz.bende size bi kaç soru sorayım geçen sene odtü hayalimden ötürü mezuna kaldım bu sene fena değil sıralama olacak gibi mühendislik ama her zaman kafamın köşesinde odtü işletme vardı orada gelebilir ve mf olmama rağmen gelirse %50 yazmayı düsünüyorum.ne düşünüyosunuz odtü iktisat-işletme hakkında bilginiz var mı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Odtü kimya nasıl bölüm anlatsana biraz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • wantefx kullanıcısına yanıt
    İşletme rahat iktisat işletmeden zor. Ama bence kesinlikle iktisat. ODTÜde üzülmezsin

• Hocam odtü kimya büyük ihtimalle seçeneklerimin içinde olacak. Bölümden objektif olarak özetle bahseder misin?

• hocam onu kimya okuyanlara soracaksınız.Ben kimya mühendisliği öğrencisiyim
  • gokalpfb G kullanıcısına yanıt
    Neden bırakmak istediğini anlatır mısın biraz,mühendislikte sevmediğin ne mesela eğitiminin zorluğu mu çalışma hayatı mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: gokalpfb

hocam onu kimya okuyanlara soracaksınız.Ben kimya mühendisliği öğrencisiyim

Sana sormuştuk zaten odtü kimya müh nasıl

• her zaman hayallerimizin peşinden koşmalıyız ileride keşke dedikten sonra hayatın hiç bir anlamı kalmaz işe giderken of pof dedikten sonra her şey bitmiş demektir
  • Okuldan kaydını sildirme dondur felan olmadı döner devam edersin hem 2.sınıftan.
  • gokalpfb G kullanıcısına yanıt
    selam tmden giren bir öğrenci sınav bittikten sonra mf puan türüne tercih yapabilirmi ?
  • Bizim kimya hocasına sen kimya oku demiş ailesi vs. Şimdi hayvan gibi pişman 40 yaşındaki adam tekrar ygs ye girdi

• Up

• Ygs bitti sıra lysde :)

• Kaç geldi ygs hocam
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.