Şimdi Ara

ODİN ile Güncelleme yaparken Dikkat Google hesap sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

A7 2016'sı var ısınıyor hafıza full dolu falan diye söyleniyordu Bende öğrendim ki bu telefonlara 6.0.1 marshmallow gelmiş Sammobile'dan indirdim Neyse odin'le yüklemeyi yaptım Buraya kadar biliyorsunuz adımları Bir sıkıntı yok Daha sonra wipe data yapıp bi kapatıp açıp kuruluma geçtim ve dananın kuyruğu burada koptu Google hesabını doğru giriyor olmama rağmen bi türlü kabul etmiyor "bu cihaz sıfırlandı devam etmek için önceden bu cihazda senkronize edilen bir google hesabı ile oturum açın" gibi bişey diyor İnternette özellikle de youtube'da çok fazla bu soruna çözüm yolu var fakat hepsi eski (Elimde otg bellek olmadığından bu otg'li çözümleri deneyemedim) Google her ay gelen ufak yeni güncellemelerle bu çözüm yollarını birbir tıkamış Şuan telefon önceden kullandığı mail adresini soruyor fakat giriş yapınca da bu maili bir türlü kabul etmiyor Yeni mail falan da zaten açılmıyor Kısacası telefon şuan çöp gibi kaldı Tek çare servis İnşallah bir sıkıntı çıkarmadan yaparlar

ÖNERİ: Özellikle 5.1.1'den 6.0.1'e geçerken siz siz olun eskisi gibi direk download moda alıp odinle flashlama yapmadan önce telefondan mevcut google hesabını kaldırın Yoksa son güvenlik güncellemeleri sizin de başınıza iş çıkarabilir

Edit: Ekleme

Şurada eğer bir şifre değişimi olduysa ki bende oldu 72 saat beklememiz gerektiği söyleniyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbomlusinan -- 4 Ağustos 2016; 2:18:49 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.