Şimdi Ara

Odea Bank KK dan 1000 TL faizsiz max 12 ay taksitle geri ödeme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
4
Favori
4.609
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Odea bank kk çıkarmış Bank'O kart kart aidatı yok ve karttan taksitli 1000 TL ye kadar faizsiz avans çekiyorsunuz 12 ay taksitlte geri ödemektesiniz.

süper bence

1 Ekim - 20 Ekim arası faizsiz masrafsız 12 ay vadeli bedava 1.000 TL Taksitli Avans fırsatı!

Kampanya Koşulları:

Kampanya, 3 – 12 taksit arası kullanılacak ilk Taksitli Avans işlemleri için geçerlidir.
    Kampanya müşteri bazında olup, her müşteri toplamda 1.000 TL’ye kadar faizsiz, masrafsız Taksitli Avans kullanabilecektir.
    Kampanyaya 100 TL üzerindeki ve 1.000 TL’ye kadar 12 taksit üzeri taksitli avans işlemleri dahil değildir.
    Ek kartlar kampanyaya dahil olup, sanal kart ile kampanyadan faydalanılamamaktadır.

İşlem Türü Masraf Oranı Masraf Tutarı Açıklama
    Minimum Maksimum Minimum Maksimum
    Kredi Kartı Ücretleriı
    Kart Ücreti- Klasik 0TL 0TL Kredi Kartı Üyelik Ücreti Kart Hamili, sağlanan kartın kullanımı nedeniyle her yıl ödenmesi gereken tutardır. BSMV Dahil
    Kart Ücreti- Gold 0TL 0TL Kredi Kartı Üyelik Ücreti Kart Hamili, sağlanan kartın kullanımı nedeniyle her yıl ödenmesi gereken tutardır. BSMV Dahil
    Kart Ücreti- Platinum 0TL 0TL Kredi Kartı Üyelik Ücreti Kart Hamili, sağlanan kartın kullanımı nedeniyle her yıl ödenmesi gereken tutardır. BSMV Dahil
    Kart Ücreti- Klasik Ek kart 0TL 0TL Kredi Kartı Üyelik Ücreti Kart Hamili, sağlanan kartın kullanımı nedeniyle her yıl ödenmesi gereken tutardır. BSMV Dahil
    Kart Ücreti- Gold Ek Kart 0TL 0TL Kredi Kartı Üyelik Ücreti Kart Hamili, sağlanan kartın kullanımı nedeniyle her yıl ödenmesi gereken tutardır. BSMV Dahil
    Kart Ücreti- Platinum Ek Kart 0TL 0TL Kredi Kartı Üyelik Ücreti Kart Hamili, sağlanan kartın kullanımı nedeniyle her yıl ödenmesi gereken tutardır. BSMV Dahil
    Sanal Kart Ücreti 0TL 0TL Kredi Kartı Üyelik Ücreti Kart Hamili, sağlanan kartın kullanımı nedeniyle her yıl ödenmesi gereken tutardır. BSMV Dahil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redoksan -- 6 Ekim 2013; 20:39:50 >

• Yıllık üyelik ücreti ne kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burak[Alper]

Yıllık üyelik ücreti ne kadar

Aidat yok
  • Öğrenciye verirler mi acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HmB_SaL

Öğrenciye verirler mi acaba?

Bankadan kredi kartı alabilirsen tanımlanan limitte uygunsa verirler tabiki.
  • quote:

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: redoksan

quote:

kredi kartı verirler mi acaba diye merak ettim hocam zaten :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bunlar kar etmeden nereye kadar gider bakalım... adamlar etilerin göbeğinde, akmerkezin yanında bir binayı almışlar çevirmişler...
    istanbulda başka önemli yerlerde de gördüm. az yerde ama gösterişli şube açarak ilerliyorlar.
  • quote:

quote:

quote:

kredi kartı verirler mi acaba diye merak ettim hocam zaten :)

Bunu cevabını banka Call Center (444 8 444)veya yapacağın başvurunun sonucu söyleyecek. Sonuçta ben banka çalışanı değilim öğrencide değilim bilemem yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redoksan -- 6 Ekim 2013; 20:51:44 >
  • hsbc de aynı kampanyayı yapmıştı.

faiz, masraf yok ama işlem ücreti var.

gerekmedikçe bankadan borç almayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fusem

hsbc de aynı kampanyayı yapmıştı.

Evet işlem ücreti alarak paraf da da var 5000 TL ye kadar veriye %3 işlem ücreti artı 3 TL olrak faizsiz veriyo oda ama Bank O kartta komisyonda yok sadece kartı alabilmiş olman lazım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fusem

hsbc de aynı kampanyayı yapmıştı.

Evet işlem ücreti alarak paraf da da var 5000 TL ye kadar veriye %3 işlem ücreti artı 3 TL olrak faizsiz veriyo oda ama Bank O kartta komisyonda yok sadece kartı alabilmiş olman lazım

Yalnız arkadaşlar geri ödemede kartın son ödeme tarihini 1 gün bile geçirirseniz nakit ücret faizi işler buna dikkat etmeniz lazım. Önemli bu...!!!
  • odemeyı geciktiripte faiz almayan herhangı bır kurum varmı ? buna devlette dahılllll
  • Kartın özelliği yok sanırım, alışverişlerde taksit vs. yapılmaz gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tekmali

Bu kartı alan var mı? 1000tl krediyi bankamatiğinden mi çektiniz? Yoksa internet şubesinde filan var mı seçenek?

Arkadaşım çekti Atm den kartınla ister nakit olarak istersen de hesabına yatırmaktalar
  • quote:

Orijinalden alıntı: hannibal

Kartın özelliği yok sanırım, alışverişlerde taksit vs. yapılmaz gibi.

http://www.odeabank.com.tr/tr-TR/bireysel/kartlar/Sayfalar/kartlar.aspx siteden kampanyalarına bakabilirsiniz kartın taksit felan var galiba
  • hsbcdede ilk kk alanlar için bu şartlarda 1000 tl veriyo ben aldım
    bide bu kartımı alsam napsam bilemedim tamda 1000 tllik bişey almam lazım aslında kaçırmamak lazım
    geri ödemesi aylık 83.37 oluyo 83.37 de hsbcye 166,74 öderiz heralde bi deneyelim şansımız
    ama diyelim kart başvurusunu yaptım 20 ekime kadar gelmedi kart kullandırırlarmı 1000 tlyi bi arayıp sormak lazım.
  • KK'na başvurdum, bakalım ne yanıt gelecek?
  • ErsinBoz kullanıcısına yanıt
    20 Ekim'e kadar kartı teslim etmezlerse sözleşmeyi imzalamam, olur biter...
  • teslim etmeleri çok zor gibi ama yarın bi arayıp konuşucam bende
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.