Bugün gelen bu mesajda dumura uğradım arkadaşlar 9 ay boyunca ayda 250 TL harcaman karşılığında 750 TL hediye ediyoruz dedi hemen kabul ettim sizde deneyin belki size de verir . Degerli musterimiz, Axess ile 9 ay boyunca her ay 250 TL harcayin, aninda size ozel 750 TL chip-para kazanin! Harcama hedefinizi gerceklestiremediginiz her ay en fazla 83,33 TL chip-paraniz geri alinacak. Yeterli chip-paraniz olmamasi halinde ilgili tutar Axess hesabiniza borc olarak yansiyacak. Katilmak icin hemen ONAY 750 yazip 6665'e gonderebilirsiniz. Detayli bilgi icin www.axess.com.tr/804a Ucretsiz SMS almak istemiyorsaniz 'smsistemiyorum' yazip 8885'e gonderebilirsiniz. Iyi gunler dileriz. Mersis: 0015001526400497 B001 axess Chip-para Sevenlere Anında 750 TL Chip-para! https://www.axess.com.tr/axess/sayfa/1/7623/chip-para-sevenlere-aninda-750-tl-chip-para< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Akbank 9 ay 250 TL harcama sözüne 750 TL hediye veriyor
-
-
Talebiniz alinamadi. Lutfen mesaji kontrol ederek tekrar deneyiniz. Mersis:0015001526400497 B001
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Talebiniz alinamadi. Lutfen mesaji kontrol ederek tekrar deneyiniz. Mersis:0015001526400497 B001
Kişiye özel
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
"Ya da müşteri hizmetlerini arayıp böyle bir kampanya varmış beni neden sokmuyorsunuz diye kavga falan yapın kapatmak ile tehdit edin müşteri kaybetmekten çok korkarlar ."
bu ne iğrenç bir cümle.
-
2 ay önce bana da 6 ay 250 harcamaya 500 TL vermişti. 750 yapmış demek ki.
Geçen hafta da kredi kartı borcumu ödediğim için teşekkür etmek için 30 TL chip-para gönderdiler hayatımda ilk defa bir banka borcumu ödedim diye teşekkür etmek için bana para verdi.
Türkiye simülasyonunda ağlamayana emzik Yok güzel arkadaşım
Aylık harcamanız ne durumdaydı hocam?
Bizim gibi 2-3 bin ekstre gelen kartlara vermeleri imkansız gibi 🤔
Harcamalarımı enpara ve Yapı Kredi üzerinden yapıyorum aylık harcamalarım ortalama 3 ile 5 arası Akbank kredi kartını faizsiz 7500 TL verdiklerinde 500 lira hediye ediyor diye almıştım tek bir lira bile harcamadım daha sonra bu bankanın kartı ile şimdi böyle bir teklif göndermişler Yeter ki kullan diyorlar
Hiç harcama yapmayana böyle kamp.yaparlar bize zor ama iyi teklif gelmiş harcama yapınca dahada gelmiyor zaten
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Akbank çok değişik kampanyalar yapıyor.
-
Maximum kredi kartım var 2 yıldır kullanmıyorum bir Allah'ın günü ne arayıp ne sordular Akbank en azından müşterisini takip ediyor takdir ettim
Ayda 250'değil , 2.500'den fazla harcıyorum. Ne puan var ne harcama sözü kampanyası. Limitim 14.000'di , geçen aradım 4.000'e düşüreceğim dedim (blöf değildi) ve pat diye sorgu sual olmadan düşürdüler. Akbank çok tuhaf gerçekten.
-
Sen zaten harcıyorsun sana neden versinler ki…
30 Tl. chip para eşime de nisan ayında geldi tarihe dikkat etmemişiz 1 gün sonra geri aldılar. Birde reklam yapıyorlar kaybolmayan chip para diye. Kendi verdikleri chip parayı bile geri aldılar. Hadi alışveriş sitelerinin verdiği chip para olsa anlarım.
** Gelen chip paranın ekstre tutarı ile ilgisi yok. Benim ekstre daha çok ama bana gelmiyor. Seçim tesadüfi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet0691 -- 18 Mayıs 2022; 8:38:33 > -
Boş laf. Hadi bekleyelim konuya mh ile kavga ettim, kartı kapatmakla tehdit ettim beni de kampanyaya dahil ettiler diyeni.
-
frree kart geçerlimi deneyen varmı
Talebiniz alınamadı :(
Merhaba, axess kart aidatı ne kadar?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
"Ya da müşteri hizmetlerini arayıp böyle bir kampanya varmış beni neden sokmuyorsunuz diye kavga falan yapın kapatmak ile tehdit edin müşteri kaybetmekten çok korkarlar ." bu ne iğrenç bir cümle. |
Türkiye simülasyonunda ağlamayana emzik Yok güzel arkadaşım |
Sen zaten harcıyorsun sana neden versinler ki… |
Maximum kredi kartım var 2 yıldır kullanmıyorum bir Allah'ın günü ne arayıp ne sordular Akbank en azından müşterisini takip ediyor takdir ettim |
Benzer içerikler
- teklifimgelsin kupon kodu
- enpara youtube premium
- katlanan chip para programı
- hangikredi ücretsiz kod
- getir finans
- havadan su üreten cihaz fiyatı
- kasım indirimleri ne zaman
- letgo güvenli ödeme
- samsung öğrenci indirimi ne kadar
- siber pazartesi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X