Şimdi Ara

oddone ve tikleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oddone en sevdiğim junglerlerden sempatik olmasına karşın espiri bi herif gel gelelim bu oyun oynarken öksürdüğünde titreyip elini kulağına götürmesi sürekli titremesi zırt pırt hapşırması. phantomlordda da aynı şeyler var ağzı açık tek gözü kısık oyuna dalması dyrusun konuşurken maçı kaçırıp ölmesi felan sizde de varmı böyle tikler bende sağ kolum uyuşuyor sadece oyunda mı oluyor bunlar git gide deliriyoz mu ne nolcak böyle

• Adama laf yazarken 5 kişinin ortasinda kalip öldüm kaç defa.Olecegimi bile bile o lafi sokmak tik bende

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sıkılıyolardır bi süre sonra ondandır

ama oddone nın dötü üşüyo bence orda fakir
  • quote:

Orijinalden alıntı: LLoncept

sıkılıyolardır bi süre sonra ondandır

bi insan 5 dakkada bi hapşırır mı bi sıra kalbi durup ölcek canlı canlı 25 bin küsür kişinin karşısında
  • Parmaklarım gerginleşirse biliyorum ki bu maçı kaybedicem ya da çok zor kazanıcam (hiç yanılmaz parmaklarım)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SirLethe

quote:

bi insan 5 dakkada bi hapşırır mı bi sıra kalbi durup ölcek canlı canlı 25 bin küsür kişinin karşısında

bence alerjisi falan vardır tozlara falan karşı bilgisayarın kasası açık olduğunda benim sürekli burnum yanıyor akıyor hapşuruyorum falan napsın adam aslında kaldırıp dötünü temizleyebilir heryeri ama kim uğraşır ona hergün

• adama söverken ölmek..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ellerim titrer,silerken ölürüm.
  • quote:

quote:

quote:

bence alerjisi falan vardır tozlara falan karşı bilgisayarın kasası açık olduğunda benim sürekli burnum yanıyor akıyor hapşuruyorum falan napsın adam aslında kaldırıp dötünü temizleyebilir heryeri ama kim uğraşır ona hergün

evde hergün bi hatun oluyor ama o kadar şey yapıyolar bari temizlettirsinler evi bi ara

• Destiny'nin de burun şaaapma şeysi var. Kuul olduğunu zannediyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: perisomerlowe

Destiny'nin de burun şaaapma şeysi var. Kuul olduğunu zannediyo

alex ichinde kameraya dalıp ölmesi var adamla sanki bakışıyoz gibi hissediyorum izlediğimde
  • quote:

Orijinalden alıntı: brody-xtreme

Adama laf yazarken 5 kişinin ortasinda kalip öldüm kaç defa.Olecegimi bile bile o lafi sokmak tik bende

+1 o hirsla haritada takimimin yanina basiyorum o sirada laf duellolarina devam ediyoruz tabi bazen unutuyorum boots of mobility +homeguard hecarim oynadigimi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: perisomerlowe

Destiny'nin de burun şaaapma şeysi var. Kuul olduğunu zannediyo

alex ichinde kameraya dalıp ölmesi var adamla sanki bakışıyoz gibi hissediyorum izlediğimde

Yayını falan kontrol ediyorum bazen takılıyor mu diye

• quote:

Orijinalden alıntı: BiRDY36

Parmaklarım gerginleşirse biliyorum ki bu maçı kaybedicem ya da çok zor kazanıcam (hiç yanılmaz parmaklarım)

Aynısı bendede var bi türlü çözemedim neden olduğunu neyse yalnız değilmişim
  • quote:

Orijinalden alıntı: brody-xtreme

Adama laf yazarken 5 kişinin ortasinda kalip öldüm kaç defa.Olecegimi bile bile o lafi sokmak tik bende

+1 Oyunun gideceğini bilsemde o lafı bitirip yazmadan oyuna dönemiyorum
  • ben de her 5-10 dakikada bir oturma biçimimi değiştiriyorum.

normal olarak oturamam ben

tek ayak popo altında diğer diz yukarı kalkık kısaca ağa oturuşu olur bağdaş kurarım değişik değişik pozisyonlar ama asla normal olarak oturamam rahat olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IEfsaneyim

ben de her 5-10 dakikada bir oturma biçimimi değiştiriyorum.

normal olarak oturamam ben

tek ayak popo altında diğer diz yukarı kalkık kısaca ağa oturuşu olur bağdaş kurarım değişik değişik pozisyonlar ama asla normal olarak oturamam rahat olmuyor.

oyun oynarken pozisyon değiştirmeyen yoktur herhalde ben bazen koltukdan kaydığımı unuttuğumda bazen ucundan kayıp düşüyom yere

• Face girip kız arkadaşıma cevap yazarken oyunda olduğumu unutuyorum, oyuna bi giriyorum ölmüşüm falan.Alta hemen yazıyorum sorry guys lagged
  • Voyboy habire burnunu kaşiyor ve güzel bi hareket yapıp kill aldığında eyyyy diyor ölüyorum gülmekten :D

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.