Şimdi Ara

odamın duvarını kaplamayı düşünüyorum. (süper) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.465
Cevap
532
Favori
232.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ghan87

arkadaşlar öncelikle merhaba bnde bu konuyu forumda afiş ararken farkettim bugün ve aynı gün içerisinde uygulama yaptım odamın duvarında en : 140 boy :95 cmlik bi poster yapmayı başardım gayet de gzl oldu collosus arkadaşa teşşkürü borç bilirim çok sağol makbule geçti

bazı arkadaşlar nokta nokta gözüküyor demiş bunu şu şekilde halledebilrsiniz ; nokta aralağı ydı yanlış hatırlamıyorsam bu değer 10 da siz bunu ya 1 yada 2 yapın kaliteli görüntü istiyorsanız.!!!!!

orj resm :

odamın duvarını kaplamayı düşünüyorum. (süper)

yaptığım çalışma (28 sayfa)

yaw konu ile alakası yok ama bu adamın hangi filmi bu???

• scarface
  • quote:

Orjinalden alıntı: LsR

scarface

teşekkür ederim.
  • direk sevdigimin resmini yapardim..off off
  • bantla yapıştırılan fotolar pek güzel olmamış,resimleri biraz daha kaliteli bir kağıda çıktı alarak,ince beyaz bi sunta üzerine yapıştırmak daha güzel sonuçlar verir diye düşünüyorum.normal posterler bile rüzgardan buruşuyor,hoş olmuyor.şu an aklımdan geçen bir foto yok ama duvara asmayı düşündüğüm bir foto olursa dediğim gibi yapacağım.
  • ben bunu yapmayı düşünüyorum

• arkadaslar aranizda burdan gorupte yaptiginiz seyler oldumu duvariniza fln...?
  • Başka bir konuda programla ilgilenen arkadaşlar vardı bekli işlerine yarar die

hort
  • quote:

Orjinalden alıntı: Akosev

Başka bir konuda programla ilgilenen arkadaşlar vardı bekli işlerine yarar die

hort

bende yapıyorum

hort için teşekkürler
  •  odamın duvarını kaplamayı düşünüyorum. (süper)

Güzel bi wallper
  • banlanan arkadaşın wallpaper ı hoşmuş elinde olan varsa benimle irtibata geçsin

programı indirdim orda bi sorun yok ama bunları pdf den jpg ye çevirmek için gerekli programı indirdim ama full olmadığından demo die logo atmış hepsine nasıl hallederiz bunu
  • sanki ilk resimde arkada beyaz bir fn avr bencede direk duvara yapıştrmaktan daha mantıklı
  • quote:

Orjinalden alıntı: AykuT KosvA

quote:

Orjinalden alıntı: Akosev

Başka bir konuda programla ilgilenen arkadaşlar vardı bekli işlerine yarar die

hort

bende yapıyorum

hort için teşekkürler

Önemli değil faydalı olur umarım
  • Hiç programa gerek yok aslında resmi bölseniz A-4 kağıtları boyutları kadar tek tek çıkartsanız printerdan olur böyle
  • duvarın tekini boydan boya kaplasam kaç tane kartuş gider acaba
    elimde roma sokaklarına bakan güzel bir resim var ama....
  • Gerçekten çok güzelmiş bende deneyebilirim fakat pek anlamadım
    resimleri püskürtmeli yazıcıylamı çıkartıyoruz birde suntalara yapıştırsak kağıtları suntayı duvara çiviyle tutturursak biraz kabarık kötü durmazmı?
    biri tam olarak izah edebilirse denemek istiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: baddayberkk

Güzel bi wallper

Mükemmelmiş,

Paylaşımın için teşekkür ederim.
  • kendi kendinize uğraşmak ayrı bir zevk tabi ama bu işi profesyonel yapanlar da varwww.studionommo.com İstediğiniz resmi duvarkağıdı olarak imal ediyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi choicee -- 6 Nisan 2008; 22:24:44 >
  • bu yaptığımız çalışmayı nasıl izlicez pdf formatında oluyo sayfa sayfa gözüküyo birleşmiş haline nasıl bakıyoz
  • güzelmiş taşınınca yapacam
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.