Şimdi Ara

odamın duvarını kaplamayı düşünüyorum. (süper) (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.465
Cevap
532
Favori
232.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tutkal baskı yaptıgım posterlerden daha pahalı
  • bulunsun
  • Mesajım bulunsun
  • Bu da benden arkadaşlar :)

odamın duvarını kaplamayı düşünüyorum. (süper)
  • faberin gri hamurumsu bi seyi vardı, duvarlara iz birakmadan böle seyler yapıstırmak icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AttandeD

faberin gri hamurumsu bi seyi vardı, duvarlara iz birakmadan böle seyler yapıstırmak icin

Adını soruyorsan Tick-it olması lazım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: World So Cold

quote:

faberin gri hamurumsu bi seyi vardı, duvarlara iz birakmadan böle seyler yapıstırmak icin

yok hocam konu yeni acıldı sandım yardımcı olmak icin yazmıstımda fail olduk .D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

yok hocam konu yeni acıldı sandım yardımcı olmak icin yazmıstımda fail olduk .D

Anladım
  • Beyler 15 dk önce bitirdim bunu. Tam çalışma masasının üstünde çok güzel oldu valla :)

• Süpermiş hocam...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pastörize

Süpermiş hocam...

Teşekkür ederim hocam beğenmenize sevindim :)

Bu arada konu sahibine çok teşekkür ederim. Sayesinde odamın duvarları çok güzel bir hal aldı :)
  • Bende yapmayı düşünüyorum sevdiğim bir filmin sahnesinden sağolun öğrenmiş olduk.
  • quote:

quote:

Süpermiş hocam...

Bu arada konu sahibine çok teşekkür ederim. Sayesinde odamın duvarları çok güzel bir hal aldı :)

hocam programı kurdum ama bi sorun var benim resimlerim piksel piksel görünüyor o noktaları yok etmek için dot 1 yapın diyorlar ama yapıyorum olmuyor acaba resimlerin çözünürlüğü etkili mi bunda siz hangi çözünürlükteki resimlere uyguladınız

• quote:

Orijinalden alıntı: .:KeFReN:.

quote:

quote:

Süpermiş hocam...

hocam programı kurdum ama bi sorun var benim resimlerim piksel piksel görünüyor o noktaları yok etmek için dot 1 yapın diyorlar ama yapıyorum olmuyor acaba resimlerin çözünürlüğü etkili mi bunda siz hangi çözünürlükteki resimlere uyguladınız

Atatürk olan 682 x 749 piksel.

Bir önceki sayfadaki 1920 x 1080.

Bir de kız arkadaşımla olan bir fotoğrafımı bu halde çıkarttım o da 4000 x 3000.

Bu arada zaten nokta nokta gözükecek siz birleştirip uzaktan baktığınızda asıl halinde gözükür :) Adobe Reader programında görünümü %50-60 civarına getirin anlarsınız demek istediğimi :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: .:KeFReN:.

quote:

quote:

Süpermiş hocam...

Atatürk olan 682 x 749 piksel.

Bir önceki sayfadaki 1920 x 1080.

Bir de kız arkadaşımla olan bir fotoğrafımı bu halde çıkarttım o da 4000 x 3000.

Bu arada zaten nokta nokta gözükecek siz birleştirip uzaktan baktığınızda asıl halinde gözükür :) Adobe Reader programında görünümü %50-60 civarına getirin anlarsınız demek istediğimi :)

anladım teşekkürler

• Rica ederim (:
  • hortlatmayın şu konuyu la
  • Mesajım bulunsun, a4 kağıdı ıslak olmaz mı resim basınca? Bir de yapıştırma işi zor bantla mı yapıştırdınız siz
  • Bastım şimdi, bantla yapıştırcam

• 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.