Şimdi Ara

Odama yusufçuk girdi!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
60
Cevap
0
Favori
5.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: DeswesheR

odayı yakardım herhalde

ya önce dayılık yapıp üstüne yürüdüm poşetle yakalamaya calıştım sonra arkadaş nette baktı ısırıyomuş kocaman da kafası var zaten ondan sonra yakalayana kadar ben de baya baya gerildim,hele bi ara gözden kaybolunca gece odamda kalmamayı bile düşündüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: OracionSeis

karnından tutma sakın

Ne yapar hocam?
  • Yusufcuk degil dragonfly kardesim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yusufcuk uysaldir isirmaz durup dururken karnindan tutarsaniz isrir

• Ingilizce --> Dragonfly
    Turkce --> Yusufcuk

Bir karizma bu kadar cizilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: **Fenafillah**

quote:

Orijinalden alıntı: lonely_man

"Yusufçuk Gece Gelir" diye bir kitap vardı eskiden ama liseliler bilmez sanırım.

Şu liselilerin bu forumdan çektiği kadar kimse çekmedi arkadaş lise 1 deki adam salaktır sadece o da bir nevi gelişim görevidir,hormonlar sapıttırır insanı ama lise 2,3,4 bunlar artık stajyer adam olmuş insanlar yeter valla yapmayın şunu liseli arkadaşlarıma ya

Benim zaten liseli arkadaşlar ile bi alıp veremediğim yok yaş itibari ile dedim. Yoksa bende foruma ilk üye olduğumda liseliydim. Hoş saçma sapar sorularım veya konularım falan pek yoktu ama. =)

Bu arada lise 2,3,4deki arkadaşlar adam olmuş diyorsun ama üniversitede hazırlık okursan 1'e geçince anlarsın. Çünkü hazırlığı atlayıp liseden direk üniversite 1'e geçmiş adamın davranışları sana çocuk ötesi gelir. İnsan kendi o şekilde davranırken fark etmiyor ama durum bu. =)

• quote:

Orijinalden alıntı: Shodaime

Yusufcuk degil dragonfly kardesim

As long as the term has a correspondence in my own language,I prefer to use it brother
  • dua et karamuratçık girmemiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: emineua

quote:

Orijinalden alıntı: Citizen

Saçlarına yıldız düşmüş koparma anne ağlama

NEEE CITIZEN SEN MİSİN BEN DE GÖÇMEN FALAN DİYOLAR SANIYORDUM HAHAHA CITIZEN

Hop hop birader sen bizim Citizenimize bulaşamazsın.

• quote:

quote:

quote:

"Yusufçuk Gece Gelir" diye bir kitap vardı eskiden ama liseliler bilmez sanırım.

Şu liselilerin bu forumdan çektiği kadar kimse çekmedi arkadaş lise 1 deki adam salaktır sadece o da bir nevi gelişim görevidir,hormonlar sapıttırır insanı ama lise 2,3,4 bunlar artık stajyer adam olmuş insanlar yeter valla yapmayın şunu liseli arkadaşlarıma ya

Benim zaten liseli arkadaşlar ile bi alıp veremediğim yok yaş itibari ile dedim. Yoksa bende foruma ilk üye olduğumda liseliydim. Hoş saçma sapar sorularım veya konularım falan pek yoktu ama. =)

Bu arada lise 2,3,4deki arkadaşlar adam olmuş diyorsun ama üniversitede hazırlık okursan 1'e geçince anlarsın. Çünkü hazırlığı atlayıp liseden direk üniversite 1'e geçmiş adamın davranışları sana çocuk ötesi gelir. İnsan kendi o şekilde davranırken fark etmiyor ama durum bu. =)

yok adam olmuş diyemem yekten dedim ya zaten stajyer adam artık,yani evet bazı hal ve hareketlerde çocukluk(çocukluktan da ziyade gereksiz absürdlük) sezebiliyosun ama burda yapılan sadece o diil.Adamlara gerizekalı gibi davranılıyo.Arkadaş o öss'ye girip tam puan yapan,o matematiği fiziği yutan adamlar hep liseli.Seviyesizlik her yaştan insanda görülebilir,tutup da liseli diye yaftalamak,bu denli önyargıyla yaklaşmak bana çok yanlış geliyo,bir nevi ırkçılık gibi bişi bu

• quote:

karnından tutma sakın

kuyruğundan tutsan hiç bi halt edemez aslında çok komik olur ulan aklıma gelmedi
  • quote:

quote:

karnından tutma sakın

kuyruğundan tutsan hiç bi halt edemez aslında çok komik olur ulan aklıma gelmedi

Isırmazlar ama karnından tutarsan ısırmaya calısır tut kuyrudundan bakalım
  • quote:

quote:

quote:

karnından tutma sakın

Isırmazlar ama karnından tutarsan ısırmaya calısır tut kuyrudundan bakalım

saldım ya,kıyamadım hayvana

• Ben olsam yangın söndürme tüpü ile dalardım hayvana o panikle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strato026 -- 19 Mayıs 2013; 23:33:30 >
  • ben olsaydım onun şeklinden bir helikopter-uçak karışımı bir şey geliştirirdim.
  • Bunu yap;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Pisagor- -- 21 Mayıs 2013; 18:24:10 >
  • quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: _Kutup_Ayısı_

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _Kutup_Ayısı_

quote:

Yazar burda ne anlatmaya calismis

Şarkı vardı yusufçukla ilgili, o da onun sözleri

Tam dusunecektim anlik bi hata olustu yazisi geldi gozumun onune

• quote:

Orijinalden alıntı: -Pisagor-

Bunu yap;

/>

ne ki bu ?

edit:sonradan oynamaya başladı görüntü,resim sandıydm.Ya zaten parfümle sarhoş ettim hayvanı bi de duman üflesem komaya girebilirdi hayvan neyse ki aklıma gelmedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi **Fenafillah** -- 24 Mayıs 2013; 2:25:44 >
  • Selam söyle ona
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.