Başlıkta belirttiğim gibi odadaki avizeye birşey oldu nedense 500 ping var gibi. Kısaca anlatayım, ışığı açıyorum tam o an açılmıyor 1-2 saniye sonra yanıyor. Normalde böyle değildi neden oluyor acaba bu durum ? |
Odadaki avizede ping var.

-
-
bina içi elektrik tesisatı kötü malzemeden yapilmıştır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sadece o odada öyle sorun var. Düne kadar yoktu az önce fark ettim. Avizede mi bir problem var acaba ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InspiredTiger -- 4 Mart 2021; 0:11:43 > -
quote:
Orijinalden alıntı: InspiredTigerSadece o odada öyle sorun var. Düne kadar yoktu az önce fark ettim. Avizede mi bir problem var acaba ?
olabilir. Benim de evin bazi odalarinda ampul bazilarinda led avize var. Led avizeler çok hizli acilirken ampullu avizelerin acilmasi 1 saniye falan sürüyor.
Anladım hocam. Başka bir ampülle denerim yarın olmadı baktırırız.
-
Sorun ampulden kaynaklanıyor olabilir mi ?
edit: başkası benim yerime yazmış bile
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MağaraAdam -- 4 Mart 2021; 0:27:8 > -
Hocam yarın deneyeceğim başka ampülle.
-
Viyana veya Frankfurt serverlerinden birinden bağlanın ve kablolu bağlayın ampulunuzu.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam ana server türkiyede görünüyor o yüzden tr den bir şehire bağlanıyorum. Kablolu bağlantı yaparsam pingimde azalma olur mu ?
-
Ampül -
Eski tip ampullerde filamanın ısınması biraz zaman alabiliyor, bu biraz da ampulün yaşına bağlı, eğer yeni led ampullerdense ben bütün paramı kondansatöre basıyorum. Ampulü değiştirince sorun kalmaz diye düşünüyorum. Reostalı anahtar kullanıyorsan eğer benim şahsi fikrime göre ampulleri daha çabuk bozuyor bu tip anahtarlar. Elektrik bu, ya 0 ya 1, öyle ara değerlere gelmez (şaka canım)
-
1-2 saniye demek 500 değil 1000-2000 ping demek. Oynanmaz o odada, sen zevaniyi görene kadar o headshot yapar sana.
avizeye reset atın hocam.
-
Yanıt için sağol hocam.
Ayrıca doğum gününüzün bugün olduğu görünüyor profil resminizin yanında. Doğum günün kutlu olsun hocam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InspiredTiger -- 4 Mart 2021; 2:40:16 > -
Hadi be hocam, desene alt yapıya baktırmak lazım.
-
Attım hocam reset.
-
Çok çok teşekkür ediyorum -
Elektrik servis sağlayıcı arıza kaydı açtirin. 😀
Bizim mutfak lambası da yaklaşık 2 senedir pingli.
-
Benim avizedeki ampülde ping atıyor ,ampül değicek.
En Beğenilen Yanıtlar

Viyana veya Frankfurt serverlerinden birinden bağlanın ve kablolu bağlayın ampulunuzu.
|
Benzer içerikler
- linkedin cv silme
- diş ağrısı kabir azabı gibidir hadis
- bir ülkenin tanıtımı nasıl yapılır
- depreks kullananlar yorumlar
- annem öldü
- discord açıldı mı
- prompt mühendisliği nedir
- sodyum iyon batarya
- izafiyet teorisi nedir
- 5g nedir zararları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X