Şimdi Ara

oda kapısı kilitli kaldı YARDIM!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
61
Cevap
0
Favori
74.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cak bi omuz kurtul gitsin kapidan
  • Ben anlamadım. Hem oda kapısı kilitli kaldı YARDIM diyorsun, hem de kapı açılmıyor diyorsun. Yardın mı yarmadın mı abi?
  • eğer evde tek yaşıyorsan intihar et
  • quote:

Orijinalden alıntı: slmn227

quote:

Orijinalden alıntı: Bay Ozan

.oku yedin eğer kapıyı açamazsan. düşünsene 1 hafta boyunca kilitli kalıp ondan sonra geberdiğini. ve ölünü sadece kokun sayesinde bulabiliyolar. çok iğrenç

abi ben dışardayım odada olsam zaten açılırdı ki açılmasa heralde ben şimdiye meftaydım çünkü ben de klostrofobi var öyle kapalı kapalı üstüme geliyo duvarlar (allah korusun)

bi arkadaş da babasının söktüğünü falan yazmış nası söküyodu baban dostum ben de sökeyim şunu da yapayım

arkadasım sen odanın ıcınde kalmadın mı ben hıc bıse anlamdım walla

şoyle oldu o zaman senın odanın kapısı kıtlendı.sen odana gıremıosun ole oldu dımı?

bende odanın ıcınde kaldın sandım bana fenalık geldı burda.ayy allh korusun cok kötu bı durum olurdu ole..

• o yuvarlak kilidin övür tarafında çizgi vardır çizgiye tornavidayi yerleştir döndür açılıyor
  • Selam herkese ben de birsorun yaşadım amerikan kapı kendi kendine kilitlendi .Tuvaletin açamadım araştırdım sonuç olarak denedim ve doğruluğunu kabul ettim gerekli olan malzeme :
    1 ADET RONTGEN fiLMİ
    Uygulanışı Kapı aralığına sokmak ve biraz hareket ettirmek ve kolu çevirmek kesinlikle ve kesinlikle anahtarla kapanmamışsa açılıyor Bizzat denedim .onaylıyorum .araya ince birşeler sokmak aynı Tv Filmlerinde yabancılar açıyorlar Tamamen doğru . Herkese selamlar .kırma dökme adam çağırmaya gerek YOK .
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanakkas06

Selam herkese ben de birsorun yaşadım amerikan kapı kendi kendine kilitlendi .Tuvaletin açamadım araştırdım sonuç olarak denedim ve doğruluğunu kabul ettim gerekli olan malzeme :
    1 ADET RONTGEN fiLMİ
    Uygulanışı Kapı aralığına sokmak ve biraz hareket ettirmek ve kolu çevirmek kesinlikle ve kesinlikle anahtarla kapanmamışsa açılıyor Bizzat denedim .onaylıyorum .araya ince birşeler sokmak aynı Tv Filmlerinde yabancılar açıyorlar Tamamen doğru . Herkese selamlar .kırma dökme adam çağırmaya gerek YOK .

Niye hortlattın konuyu he niye ?
  • Kafa at panpa
  • atma ziya kan kardeşiyiz
  • www.imsantesisat.com
    imsantesisat.com - Bu web sitesi satılıktır! - imsantesisat Kaynaklar ve Bilgiler.
    http://www.imsantesisat.com/blog/?p=848

yukarıdaki linkteki yöntem bizzat denenmiştir. !!!

:)

anahtarlarımı kurtardım kapıyı kırıp dökmeden :)
  • topuz kilitler dayanıksızdır biraz zorlarsan açarsın

EDİT:oha tarihe bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi military* -- 30 Mayıs 2011; 20:36:29 >
  • Açtın mı kilidi ?
  • Hortlatmanin ne geregi var
  • hala odada mısın læ
  • quote:

Orijinalden alıntı: nmesiz_

hala odada mısın læ

Lost olmuş adam 3.sezonda şuan.
  • ulan tüm konuyu okuttunuz be.
  • quote:

Orijinalden alıntı: loveco2001

Hocam Allah razı olsun senden ve forum donanimhaberden

Eve uydunetçiler geldi diye birden yatak odası kapısını kapatmıştım.. Meğer daha önceden arkasına basmısız sanırım. Kapı kilitlendi açılmıyor arkadaş.. Bütün odalardaki anahtarları denedim açmıyor..

Gireyim çözüm internettedir dedim.. Ve arkadasın uyguladığı yöntemle kapıyı açtık :)

• quote:

Orijinalden alıntı: loveco2001

Allah razı olsun :)))

valla ben de bitane kartı sokup açtım. uğraştım vazgeçmiştim sonra son bir kez deneyim dedim açıldı. biraz zorlamak lazım :)
  • Cevap basit. Anahtar okulan yeri bozuk parayla çevir.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.