Şimdi Ara

OCZ PSU Nasıl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=5164

arkadaşlar bu psu nasıl özellikle fiyatı 80+ bronze ve modüler olması dikktaimi çekti yorumlarınızı bekliyorum

Copyright © 2011-2022
    Ajans© ®
  • quote:

Orijinalden alıntı: ryu96

yeterli bir psu dur ama fiyatı biraz yüksek.
    tavsiyehttp://www.teknobiyotik.com/donanim/psu-guc-kaynagi-power-supply/akasa-venom-750w-termal-kontrollu-viper-fanli-moduler-kablolu-guc-kaynagi.html

şu anda almayı düşünmüyorum ama pckoloji dergisinde az güç tüketen sistemlere 750 w ve üstü güç kaynağı alınca verimin düştüğünü okudum ve akasanınkinde 80+ sertifikası yok

• quote:

Orijinalden alıntı: kingarthasilker

quote:

Orijinalden alıntı: ryu96

yeterli bir psu dur ama fiyatı biraz yüksek.
    tavsiyehttp://www.teknobiyotik.com/donanim/psu-guc-kaynagi-power-supply/akasa-venom-750w-termal-kontrollu-viper-fanli-moduler-kablolu-guc-kaynagi.html

şu anda almayı düşünmüyorum ama pckoloji dergisinde az güç tüketen sistemlere 750 w ve üstü güç kaynağı alınca verimin düştüğünü okudum ve akasanınkinde 80+ sertifikası yok

akasanın 80+ sertifikası yok. ama çok kaliteli bir psudur kullananların hepsi memnun bende akasa 550w es psu kullanıyorum fiyatını hakeden psudur.
    fazla watt ın zararı olmaz daha iyi olur.

• Konuyu açan arkadaş

2 Ay oldu olmadı benım evdekı psu yanmıştı gıttım ZT 750 Psualdım yurt dısı yorumlarda fanın son devır dondugu arızalı oldugu yazıyordu bıle bıle gıttım moduler 750 Watt OCZ dıye aldım UCUZ ETİN YAHNİSİ OLURMU OLMAZ ama yınede aldım eve getırdım kasaya monte etmeden çalıştırdım furmark ve orthosu actım 3 dakka sonra fan ole bır donuyokı elektırık supurgesı gıbı ses yapıyor abartmıyorum programları kapattım yıne devam edıyor bunun fan kontrolcusu ZT serısı ıcın dıyorum sorunlu ha sunuda solım bunu alacaksanda kasada ekzoz fana gerek yok klıma gıbı ufluoyo psu ole bır donuyokı fanı alt kattan duyuyordum valla
    Asus TUF B450M-Pro - Ryzen 5700X3D - MAG CORELIQUID E240 - XFX Quicksilver RX 9070XT Magnetic Air Edition - Corsair 4x8GB DDR4 3000 MHZ - Samsung 970EVO Plus 1TB - Samsung 860 EVO M.2 SSD 250GB - Samsung 840 PRO SSD 128GB - WD HDD1TB - Phanteks Eclipse P360A - Corsair RM850X 2024v. - MSI MAG 274QRF QD E2
  • OCZ iyi bir markadır ama PSU üretmez. PSU'larını başka firmalara ürettirip üzerine markayı basıp satar. Mesela bir ara Sirtec ile çalışırlardı ( Hi Power'ı üreten firma) O ytüzden bazı serileri iyi bazıları kötü olabilir.

İçiniz rahat etsin isterseniz FSP, Silverstone, Corsair gibi markalara bakın derim.
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.