Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 OCZ PLATINUM XTC REV2. 2X1GB OCZ2P800R22GK Satın Al 2 Mart 2012 21:54 1 1 OCZ PLATINUM XTC REV2. 2X1GB OCZ2P800R22GK Ürün Vatan Bilgisayar'dan alınma olup ömürboyu garantili ve faturalı, kutuludur. Hiçbir sorunu yoktur. Fiyat kargo bana ait fiyatıdır. Ürün bilgisi: 800MHz DDR2 CL 4-4-4-15(CAS-TRCD-TRP-TRAS) Unbuffered Platinum Mirrored XTCHeatspreader* Lifetime Warranty 1.9 - 2.1 Volts 240 PinDIMM Resmi Site: http://www.ocztechnology.com/ocz-ddr2-pc2-6400-platinum-revision-2-dual-channel-eol.html Fiyat : 60 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 13 Şubat 2012 Satıldığı Şehir : Denizli Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Alınık Fan Kontrolcüsü Alınık Kablo Sleeve - Çorabı OCZ PLATINUM XTC REV2. 2X1GB OCZ2P800R22GK ▄ UCUZ HP DV6000 PARÇALARI ▄KARGO BEDAVA HAVALE ÜCRETİ YOK▄ GÜVENLİ ALIŞVERİŞ
quote:Orijinalden alıntı: Sonicman fiyatı göremedim. Merhaba , doğrusu bende göremedim ve anlamadım normalde bu ilan Cepbekçisi ilanıydı sanalpazar üstü ama şu an böyle gözüküyor. Kargo dahil 60 TL fiyattır. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Alınık Fan Kontrolcüsü Alınık Kablo Sleeve - Çorabı OCZ PLATINUM XTC REV2. 2X1GB OCZ2P800R22GK ▄ UCUZ HP DV6000 PARÇALARI ▄KARGO BEDAVA HAVALE ÜCRETİ YOK▄ GÜVENLİ ALIŞVERİŞ