Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Merhaba, 6mm kalınlık olandan 20 metre almayı düşünüyorum 12 mm olandan da bir kaç metre eğer elinde bulunan ve satmayı düşünen varsa PM den bana ulaşabilir. Bu arada kaliteli olan yani içindeki kabloyu göstermeyen türden istiyorum yani sık dokuma olan. İyi günler.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Alınık Fan Kontrolcüsü Alınık Kablo Sleeve - Çorabı OCZ PLATINUM XTC REV2. 2X1GB OCZ2P800R22GK ▄ UCUZ HP DV6000 PARÇALARI ▄KARGO BEDAVA HAVALE ÜCRETİ YOK▄ GÜVENLİ ALIŞVERİŞ
Zamanında bu ürünlerden satan çoktu artık yok gibi :) ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Alınık Fan Kontrolcüsü Alınık Kablo Sleeve - Çorabı OCZ PLATINUM XTC REV2. 2X1GB OCZ2P800R22GK ▄ UCUZ HP DV6000 PARÇALARI ▄KARGO BEDAVA HAVALE ÜCRETİ YOK▄ GÜVENLİ ALIŞVERİŞ
quote:Orijinalden alıntı: Nephertiti Zamanında bu ürünlerden satan çoktu artık yok gibi :) http://forum.donanimhaber.com/showprofile.asp?memID=843807 Hocam emrah kardeşimizden istediğin sleevleri alabilirsin hatta kendisine bile yaptırtabilirsin. güvenilir bir arkadaştır kendisi