Şimdi Ara

Alınık Fan Kontrolcüsü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Denizli
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Merhaba,

Aradığım üründe bulunacak özellikler,

sadece 2 fan kontrol etmesini istiyorum Fanlar PC fanı değil 12V 3A 'e kadar çalışabilen 200CFM veren fanlardır.
    En az 2 adet ısı sensörlü,
    LCD ekranlı ve ayarlı yuvarlık tuşlu olabilir.
    Hız ayarı ısıya göre veya manuel ayarlanmalı.
    Su sogutmada kullanılacak.

Bu özellikleri sahip elinde sıfır veya ikinci el satmayı düşünen varsa benimleirtibata geçebilir.

Eğer istediğim özellikleri olan bildiğiniz kontrolcü varsa bana önerirsenizde sevinirim.

Teşekkürler.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• Dostum zor ve çözümsüz bir soru sormuşsun.
    12V 3A çıkışlı fan kontrolcu soruyorsun. bu da 12x3=36 Watt eder. piyasadaki en güçlüdigital fan kontrolcular 30 Watt çıkışlıdır. tam açmamak şartı ile fanları % 80 kapasite ile yani 2000 devirde değilde 1800 devirde kullanırsan olabilir.
    bu çıkışta güçlü fan kontrolcular potansiyometre ile kontrol edilir yani digital kontrollu değildir. bu nedenle üzerlerinde ısı kontrolcusu bulunmaz..
    bu tür bir şey istersen 50 Watt a kadar, yani 4.2 A çıkışlı olanları var piyasada bunları önerebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arg-ist

Dostum zor ve çözümsüz bir soru sormuşsun.
    12V 3A çıkışlı fan kontrolcu soruyorsun. bu da 12x3=36 Watt eder. piyasadaki en güçlüdigital fan kontrolcular 30 Watt çıkışlıdır. tam açmamak şartı ile fanları % 80 kapasite ile yani 2000 devirde değilde 1800 devirde kullanırsan olabilir.
    bu çıkışta güçlü fan kontrolcular potansiyometre ile kontrol edilir yani digital kontrollu değildir. bu nedenle üzerlerinde ısı kontrolcusu bulunmaz..
    bu tür bir şey istersen 50 Watt a kadar, yani 4.2 A çıkışlı olanları var piyasada bunları önerebilirim.

Cevabınız için çok teşekkürler. Demek istediğinizi anladım ben biraz araştırdım ancak genelde 2 fan değil 4-6-8 fan kontrol edenler var . Acaba bildiğiniz model marka varsa paylaşabilir misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Nephertiti

Cevabınız için çok teşekkürler. Demek istediğinizi anladım ben biraz araştırdım ancak genelde 2 fan değil 4-6-8 fan kontrol edenler var . Acaba bildiğiniz model marka varsa paylaşabilir misiniz?

evet dediğiniz gibi 4 ve üzeri kanallı oluyorlar . en geniş çeşidi olan ,yüksek Wattlı kontrolcuları bulabileceğiniz yer Frozen CPU. linki:

http://www.frozencpu.com/cat/l3/g47/c17/s817/list/p1/Fan_Accessories-Fan_Controllers-High_WattAmp_Controller-Page1.html

linkteki lamptron fc9 ve fanatic kontrolcular piyasanın en güçlüleridir . 252 CFM lik Delta fanları kontrol etmek üzere yapılmıştır.

bir başka çözüm ise fanlarınızı linteki gibi bir reosta ile kendi yapacağınız bir kontrolcu ile kontrol etmektir..

http://www.sidewindercomputers.com/si50warh.html

linki sadece bilgi amaçlı verdim yoksa bir reostaya o para verilmez piyasada daha ucuz bulursunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arg-ist -- 26 Ocak 2013; 9:01:10 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [SATILDI] PC KASA FANLARI 120MM
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.