Şimdi Ara

SATILIK/TAKASLIK ASUS RAMPAGE EXTREME X48 Q9550 E0 MUSHKIN DDR3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Mersin
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TEKRAR MERHABA..BİR ÖNCEKİ İLANIMDA TAKASLIK SATILIK YAZMASINA RAĞMEN FİYAT BELİRTMEDİĞİMDEN DOLAYI İLANIM SİLİNDİ.NEYSE CANLARI SAOLSUN.AMA ŞİKAYET EDENLERE İLANA BAKMASIN LÜTFEN!!

1.ASUS RAMPAGE EXTREME....TR DE YOK FİYAT.DFS 5 6 TANE GETİRDİ BİRİNİDE BEN ALDIM.25.09.2008 TARİHİNDE475.ANAKARTIN FİYATI HAKKINDA YORUM İSTEMİYORUM..

İNCELEMESİ:http://site. hardwarena .com/X48in-Efendisi-Asus-Rampage-Extreme-Incelemesi.html

2.İNTEL Q9550 E0 REV. İNVENTUSTAN 17.03.2009 TARİHİNDE ALINMIŞTIR.İSTEDİĞİM FİYAT 375
    ANLATMAYA GEREK YOK.

3.MUSHKİN HP SERİES 2X2 GB 1600MHZ DDR3..TRİPLE CHANEL YAPILABİLİR.ÖZEL AHŞAP KUTUSUNDA FATURALI GARANTİLİ DAHA 4 5 AYLIK..İSTEDİĞİM FİYAT 195..

GELELİM TAM AYAR YAPILMAMASIYLA BİRLİKTE DEĞERLERE..

SİSTEM SUNBEAM CCF İLE SOĞUTULMUŞTUR.

SONUÇ OLARAK SİSTEMİMDEN GAYET MEMNUNUM SATILMASIN DİYE FİYATLARI YÜKSEK TUTTUM FAKAT İLLA BEN ALACAM DİYEN ARKADAŞ OLURSA KONUŞUR ORTO YOL BULURUZ...ZEVKİNE LGA1366 GEÇMEK İSTİYORUM.TAKAS TEKLİFLERİ BU YÖNDE OLURSA İYİ OLUR.

SAÇMA SAPAN YORUMLARA İLAN KAPALIDIR.İYİ GÜNLER..

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soad_sefa -- 24 Temmuz 2009; 10:39:44 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• TL / USD / EURO ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uzaykusu -- 9 Temmuz 2009; 19:41:41 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Uzaykusu

TL / USD / EURO ???

ingiliz sterlini kardeş...yok yaw hepsi türk parası..

• Ortaokul yıllarında öğretilen ilk bilgi birim yazmazsanız, sıfır alırsınız idi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Uzaykusu

Ortaokul yıllarında öğretilen ilk bilgi birim yazmazsanız, sıfır alırsınız idi

yok bizim hocam puan verirdi

• Q9550 şu anda inventusda sıfır fiyatı 460 ytl kdv dahil istediğin fiyat 2 çi el bir ürüne göre fazla üstelik overclock yapılmış bir işlemçi buda tabiki fiyatını dahada düşüren bir unsurdur 2 çi el satarken kolay gelsin iyi satışlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: venom88

Q9550 şu anda inventusda sıfır fiyatı 460 ytl kdv dahil istediğin fiyat 2 çi el bir ürüne göre fazla üstelik overclock yapılmış bir işlemçi buda tabiki fiyatını dahada düşüren bir unsurdur 2 çi el satarken kolay gelsin iyi satışlar.

piyasa fiyatınıda biliom sen merak etme..oc yapılmış dediğin zaten kaç aylık işlemci hergün 4.2 de kullansam nolur?kaldıki soğuttum..tamm nese senn dediğin olsun 10 senelik işlemcinin ömründen 1 yıl gitmiş olsun hadi senn için baknese böle boş yorumlar yapmazsanız sevinirm.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaş ilanı satmak için değil gösteriş için açmış anlaşılan gerçi kendide bunu belirtmiş zevkine diyerek fakat ondan daha sistemlerin olduğunu unutuyor galiba birde bu tr da yok muhabbetide artık bayağı banel olmaya başladı kafaya koyan adam zaten gider yurtdışından alır arkadaşım seni mi bekleyecek
  • yine bastılar ya..hadi bilader başka kapıya..anlamıyorum sizi ya.SANANE!!!

• canlı anakartmış..
    arkadaş zaten alıcı kişiyle orta yol bulunabileceğini belirtmiş. nie ilanlara bukadar gereksiz yorum yazılır anlamış değilim!!
    hayırlı satışlar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: soad_sefa

quote:

Q9550 şu anda inventusda sıfır fiyatı 460 ytl kdv dahil istediğin fiyat 2 çi el bir ürüne göre fazla üstelik overclock yapılmış bir işlemçi buda tabiki fiyatını dahada düşüren bir unsurdur 2 çi el satarken kolay gelsin iyi satışlar.

piyasa fiyatınıda biliom sen merak etme..oc yapılmış dediğin zaten kaç aylık işlemci hergün 4.2 de kullansam nolur?kaldıki soğuttum..tamm nese senn dediğin olsun 10 senelik işlemcinin ömründen 1 yıl gitmiş olsun hadi senn için baknese böle boş yorumlar yapmazsanız sevinirm.

Soğutulumuş CPU nin sıcaklığı 80 derece

• quote:

Orjinalden alıntı: Asosyal

quote:

quote:

Soğutulumuş CPU nin sıcaklığı 80 derece

2saatlik orthosla o hızda senide kassak sende 100ü bulurdun emin ol..Allahım ya hadi ...... bilader siz ya yoruma kapalı satış!!!!!!!!!

• quote:

quote:

Senin için boş yorumlar olabilir ama biz burda elimizden geldiğinçe insanları ii yönde bilgilendirip bişeyler alaçak insanlara doğru yolu göstermeye çalışırız,sen bundan rahatrızlık duymuş olabilirsin çünkü şu an satıçı olarak burdasın ama şunu unutmaki donanımhaber de yapılan inçelemeler alıçıları alçakları ürün konusunda doğru olarak bilgilendirmek için yapılır.Bizimde burda yapmış olduğumuz yorumlar en azından kendim için bu yönde olmuşdur.

Senin rahatsız olduğun yorumuma gelinçe q9550 işlemçi piyasada 460 ytl sıfırı alınabilçek iken 425 ytl 2 çi elini almak konusundaki kendi fikrim 35 milyon daha verir sıfırını alırım yönündedir.
    Boş iş konusuna gelinçede

SİSTEMİMDEN GAYET MEMNUNUM SATILMASIN DİYE FİYATLARI YÜKSEK TUTTUM.

Seni yazmış olduğun şeyle baş başa bırakıyorum kolay gelsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venom88 -- 16 Temmuz 2009; 1:37:00 >

• nese usta ya sıkıldım ben size yorum yapmaktan..satılmasın istemiyorum takas ön planda olduğunu söylüyorum.eğer gerçek bi alıcı olsaydın fiyat söylerdn.ben ne yazmışım oraya gerçek alıcılarda orta yol buluruz demişim dimi.bizde bilioz bu işlmcinin 425 satılmicağıını..ama senn gibi ilanı berbat etmek isteyen arkadaşlara fiyat 425.gerçek alıcı arkadşlarla pm leşiyoz zaten.onlara uygun fiyatları veriyorum merak etme sen.

teşekkürler ilanı berbat ettiğiniz için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soad_sefa -- 19 Temmuz 2009; 11:04:17 >

• hepsi 600 tl olurmu.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: ktmlc4

hepsi 600 tl olurmu.....

vurdu deyince öldürdün sende..

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ktmlc4

hepsi 600 tl olurmu.....

vurdu deyince öldürdün sende..

Allah kolaylık ve sabır versin Hayırlı satışlar
  • Sen o işlemciye 330 yazsan 300' e olur mu diyen çok çıkar. Bedava versen onu bile karmaşıklaştırıp üstüne bir de dayak atabilir miyiz diye sorarlar. Kısacası dostum DH mi boyle Türk insanı mı bilmiyorum ama hepsi mezarcı. Bazı insanlar var ki bu forumda 7/24 ikinci el bölümünde. Biri acil bir ihtiyacını karşılamak için bir malzeme satsa da ucuza biz de alsak diye sotedeler. Kaç kişi benden 5 TL için mal almadı. Arkadaş 140 veriyor ama 145 veremiyor. Demekki ihtiyacı olan ciddi alıcı degil. Böylelerine taviz vermeyeceksin satmayacaksın ürününü. Benim fikrim bu.
  • Pm
  • Konu cok krlenmiş bence bi temizleyin sizde haklsınız tabi ölücüler cok fazla ancak bazı arkadaslarında yorumlarında haklılar yani yorum yapmak hakları eğer yapılmasını istemiorsan ilanını yoruma kapatıcaksın yorum yazanıda şikayet ediceksin. yorum kapalı yazmakla olmuyor yani. Birde uslupunuza biraz daha dikkat ederseniz ilerde sizin için daha iyi olur bence. neticede burası bi forum gelecekte belki daha bircok kisiyle alısverisler içinde olucaksın
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.