Bildirim
OCZ FATAL1TY 550W PSU FAN CLUB(İnceleme-Tek Konu-Destek) (3. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Arkadaşlar ben de bu güç kaynağından almayı düşünüyorum. Ama tereddüt ettiğim nokta şu ki, benim kasam küp kasa. Normal büyüklükteki güç kaynakları takılabiliyor ama bunun fanı 13,5 cm olduğu için sığar mı acaba? 12 cm fanlı güç kaynaklarından daha mı büyük bu güç kaynağı? Cevaplayabilirseni sevinirim :)
Teşekkürler,_____________________________ Asus M4a785-M EVO AM3 -- Aerocool M40 HTPC Kasa -- AMD Phenom II X2 550 BE 3.1 @3.7 oc 1.46v -- ATİ HD4200 1024 MB Onboard GPU 500MHZ @ 1000 MHZ oc -- 128 MB 1333MHZ DDR3 sideport memory @ 1750 MHZ oc 1.6v -- Gskill Ripjaws F3 CL7 DDR3 1600 MHZ @ 1840 MHZ CL7-9-8-24-28-2T 1.71v -- 1 TB WD Black Cavier HDD 7200 rpm -- Windows 7 ultimate x64 -
konudaki cooler m700 ile karşılastirabilirsiniz. 12lik fan mevcut onda. Baka kalırsa bir sorun yasamazsiniz. Çünkü fanin büyük olması yapısını değiştirmiyor. Isterseniz birebir dış ölçülerini yollayabilirim. -
Teşekkürler djgamer. _____________________________ Asus M4a785-M EVO AM3 -- Aerocool M40 HTPC Kasa -- AMD Phenom II X2 550 BE 3.1 @3.7 oc 1.46v -- ATİ HD4200 1024 MB Onboard GPU 500MHZ @ 1000 MHZ oc -- 128 MB 1333MHZ DDR3 sideport memory @ 1750 MHZ oc 1.6v -- Gskill Ripjaws F3 CL7 DDR3 1600 MHZ @ 1840 MHZ CL7-9-8-24-28-2T 1.71v -- 1 TB WD Black Cavier HDD 7200 rpm -- Windows 7 ultimate x64 -
Ne demek. Önemli değil...
quote:
Orijinalden alıntı: retchop
Teşekkürler djgamer.
_____________________________ Life is too short to drive boring cars. -
benide listeye ekleyebilirsiniz ^^
henüz takıp kullanmadım ama kutusunda cok güzel duruyor : ))
diğer parcalar elime ulasır ulasmaz takıcam.._____________________________ -
Ekledim.
Hayırlı olsun yeni sisteminiz.
quote:
Orijinalden alıntı: turindebrouche
benide listeye ekleyebilirsiniz ^^
henüz takıp kullanmadım ama kutusunda cok güzel duruyor : ))
diğer parcalar elime ulasır ulasmaz takıcam..
Hepsiburada.com dan şimdi aldım. Bir iki güne kadar elime geçer. Şuan %10 indirim yapmışlar. Stoklarla sınırlı son 20 ürün kalmış 166,98 TL'ye geliyor.
Benide listeye ekleyin arkadaşlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRT_ -- 21 Mayıs 2010; 21:14:11 > -
quote:
Orijinalden alıntı: MRT_
Hepsiburada.com dan şimdi aldım. Bir iki güne kadar elime geçer. Şuan %10 indirim yapmışlar. Stoklarla sınırlı son 20 ürün kalmış 166,98 TL'ye geliyor.
Benide listeye ekleyin arkadaşlar.
hayırlı olsun hocam güzel tercih
dj gamer dostuma pm ile belirtirsen daha hızlı ekler listeye
_____________________________ -
Teşekkür ederim.
Tamam şimdi pm atiyorum.
Ürün elime geçince daha fazla bilgi yazarım resimlerini falan eklerim.
-
Ekliyorum hocam. Hayırlı, uğurlu olsun ürününüz. -
ekleyin beyler
_____________________________ İ5 10400f, 16 GB DDR4 (3200MHZ), MSI GeForce RTX 2070 Ventus 8GB GDDR6, ASUS Prime Z490-A Intel LGA1200 DDR4, 240 GB SSD + 120GB SSD SAMSUNG HARDDİSK 1TB 7200 RPM HDD, AOC 23.8" AGON AG241QG 165Hz 1ms GSYNC 2K XIGMATEK HERA FULL RANGE 80PLUS GOLD 850W -
Kusura bakmayın yeni ekleyebildim.
quote:
Orijinalden alıntı: fero01
ekleyin beyler
Tekrardan Fatal1ty me dönüş yaptım. Bu ürün gibisini hala kullanamadım. Değiştirmek isteyen arkadaşlar hiiiiiiç kalkışmasınlar bile. Diğer PSU lar inanılmaz yavan geliyor bu üründen sonra. Ekleyebilirsiniz.
-
Ekledim hocam hayırlı olsun ürününüz.
quote:
Orijinalden alıntı: SAVIAR
Tekrardan Fatal1ty me dönüş yaptım. Bu ürün gibisini hala kullanamadım. Değiştirmek isteyen arkadaşlar hiiiiiiç kalkışmasınlar bile. Diğer PSU lar inanılmaz yavan geliyor bu üründen sonra. Ekleyebilirsiniz.
Benide Eklermisin _____________________________ -
Tabiki de ekledim hocam
quote:
Orijinalden alıntı: ayhandemiray
Benide Eklermisin
Bu psu için 100 tLyi geçmeyecek kasa tavsiyesi olan varmı ? _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: ozgur06
Bu psu için 100 tLyi geçmeyecek kasa tavsiyesi olan varmı ?
Bunu tavsiye ederim biraz geçiyor ama güzel kasa.
http://www.pcdepo.com/asp/product/52794/DARK-Racer-Full-Siyah-Mid-Tower-14cm-Mavi-Led-12cm-Fanli-PSUsuz-Kasa
fiyat için iyidir.
_____________________________ Life is too short to drive boring cars.
-
Evet hocam görüntüsü güzel kasanın,5770 uygun olur heralde buna ? _____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

Hızlı