Şimdi Ara

OCZ Fatal1ty 550W cızırtı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıktaki gibi OCZ 550W PSU'm var. PC kapalıyken içinden bi cızırtı geliyor. PC açıkken herhangi bi ses yok. PSU'yu söktüm bütün kabloları çıkardım sadece elektrik kablosunu taktım yine ses var. Bu ilerde sorun yaratır mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cave Johnson -- 22 Mayıs 2011; 15:07:17 >

• allah allah bendede aynı psu var ama ben hiç cızırtı duymadım
  • Bendede önceden yoktu şimdi var hiç de hoşuma gitmedi bu durum
  • Merhaba bende aynı sorundan muzdaripim benimki de 550 watt ama benimkinde hem calismazken hemde çalışırken cızırtı geliyor.sorunla ilgili çözüme ulasabildinizmi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: volyus

Merhaba bende aynı sorundan muzdaripim benimki de 550 watt ama benimkinde hem calismazken hemde çalışırken cızırtı geliyor.sorunla ilgili çözüme ulasabildinizmi ?

Coil Whine olabilir mi? coil whine ise pek çözüm olmuyor, garantisi bitmesi ise servise yollayın, ama çok belirgin bir ses değil ise değiştirmek istemeyebilirler.
  • İçerisinde sarı bir diyot var muadilini bulup parçacıdan değiştirin. Muhtemelen sorununuz çözülecektir.
  • Ben garanti var ben yollayacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Powerboost PSU 650W
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Anakart biostan AC OFF yapın bakalım çözülcek mi
  • Yıllar oldu hala tam performans çalışıyor cızırtı sorununu prizi topraklayarak çözdüm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.