Şimdi Ara

OCZ 550W FATAL1TY ? XILENCE XP600 GAMING EDITION ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Bundan yaklaşık 1.5 ay önce arkadaşa topladığımız sisteme psu alma vakti geldi ve aklımdaki seçenek olarak bunlar duruyor.

OCZ 550W Fatal1ty

XILENCE 600W Game Edition

Aralarında 15-20 tl fark var. Oczyi testlerden falan inceledim gerçekten harika bir güç kaynağı. Gözüme çarpan diğer şey ise Xilencenin bu 600wlık game edition modeli oldu.Üzerindeki etiketi veren bir psu olarak görünüyor. Size sorum şudur ki; Ocz ile kafa kafaya gidebilir mi?

12V değerlerine baktığımızda Ocznin 25A iki kanal+modüler , Xilencenin 20A iki kanal. Gönlümden Ocz geçiyor ama bir sorayım alayım dedim. Siz ne dersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Humboldt -- 26 Şubat 2010; 11:38:25 >

• İkisinden birini tavsiye ederim:

HIGH PERFORMANCE 600W GÜÇ KAYNAĞI
    ABSOLUTE POWER 650W MODÜLER KABLOLU GÜÇ KAYNAĞI

OCZ Fatality çok güzel bir ürün ama yakın fiyata daha iyi alternatfiler var.

• HP Absolute kullandım, OCZ kadar sessiz değil. Düz 600Wını bilmiyorum ama yine de OCZ ve Xilenceden daha iyi olduğunu sanmıyorum. Xİlence 600W modeli bornz sertifikalı OCZ den daha verimli ama modüler değil. İkisi de alınası. PC çok açık kalıyorsa Xilence seçin. PC çok açık kalmıyorsa ve/veya kasa küçükse OCZ seçin. Şahsi görüşüm tabi.
  • Kesinlikle OCZ 550W Fatal1ty almalısın.
  • 550w OCZ Fatal1ty
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nevi şahsına münhasır

HP Absolute kullandım, OCZ kadar sessiz değil. Düz 600Wını bilmiyorum ama yine de OCZ ve Xilenceden daha iyi olduğunu sanmıyorum. Xİlence 600W modeli bornz sertifikalı OCZ den daha verimli ama modüler değil. İkisi de alınası. PC çok açık kalıyorsa Xilence seçin. PC çok açık kalmıyorsa ve/veya kasa küçükse OCZ seçin. Şahsi görüşüm tabi.

Xilence 80+ bronz Ocz 80+Plus gösteriyor hocam.

Bir de şu fotograflar daha fazla fikir verici gibi;

Ocz`ye daha yakın gibiyiz.Ama almışken sessiz birşey alayım diyorum eleman biraz sese takıntılı çünkü.

• XILENCE markası hakkında forumda pek iyi yorumlar okumadım ben.Genelde hiçbir zaman yazılan değeri vermediği konusunda şilkayetler duydum.örneğin 600W'da 400W ya da biraz daha az gibi düşünebilirsin.Bu pek iyi birşey değil tahmin edersin ki.ama OCZ zaten kullandığım bi güç kaynağı oldğuı için ve forumda pek şikateyçi yorum okumadğım için tavsiyemdir. Birde "Master_Jedi" arkdaşımın da tavsiyelerini de dikkate alabilirsin güzel tavsiyelerdir. Fiyat bakımından zaten normal hepsi. Şimdiden Hayırlı Olsun...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    XILENCE XP480 REDWING 480W PSU
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kendimde OCZ kullanıyorum memnunum hele ki o aktif pfc denen şey güzel anlık elektrik kesintilerinden hiç etkilenmiyorsun.
    High Power da kaliteli psular üretiyor ama 12V kanalı nedeniyle ve başka bir forumdaki 650w yükte bile tık demeden çalışması nedeniyle %99 OCZ aldıracağım gibi duruyor.

Xilence için bende pek iyi şeyler duymadım ama bu game edition ilgimi çekmişti üzerindeki değerleri veriyor diye not düşmüşler ama ocz 550w kadar olabilir mi orasını bilemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: whiteshark

XILENCE markası hakkında forumda pek iyi yorumlar okumadım ben.Genelde hiçbir zaman yazılan değeri vermediği konusunda şilkayetler duydum.örneğin 600W'da 400W ya da biraz daha az gibi düşünebilirsin.Bu pek iyi birşey değil tahmin edersin ki.ama OCZ zaten kullandığım bi güç kaynağı oldğuı için ve forumda pek şikateyçi yorum okumadğım için tavsiyemdir. Birde "Master_Jedi" arkdaşımın da tavsiyelerini de dikkate alabilirsin güzel tavsiyelerdir. Fiyat bakımından zaten normal hepsi. Şimdiden Hayırlı Olsun...

Cihaz Bronz+ sertifikalı. Bu sertifika torpille verilmiyor Alt modelleri iyi değildir doğrudur ama markaya maletmek yersiz. Her markanın iyi kötü ürünleri mevcuttur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nevi şahsına münhasır

HP Absolute kullandım, OCZ kadar sessiz değil. Düz 600Wını bilmiyorum ama yine de OCZ ve Xilenceden daha iyi olduğunu sanmıyorum. Xİlence 600W modeli bornz sertifikalı OCZ den daha verimli ama modüler değil. İkisi de alınası. PC çok açık kalıyorsa Xilence seçin. PC çok açık kalmıyorsa ve/veya kasa küçükse OCZ seçin. Şahsi görüşüm tabi.

Bence de ürünler başa baş gidiyor gibi. Xilence daha sessiz ve 80+ sertifikası var. Modüler özellikli Ocz bu bakımdan daha geride kalıyor.
    Bu tercihlere göre bakın derim. Gaming Edition serisi iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: whiteshark
    XILENCE markası hakkında forumda pek iyi yorumlar okumadım ben.Genelde hiçbir zaman yazılan değeri vermediği konusunda şilkayetler duydum.örneğin 600W'da 400W ya da biraz daha az gibi düşünebilirsin.Bu pek iyi birşey değil tahmin edersin ki.ama OCZ zaten kullandığım bi güç kaynağı oldğuı için ve forumda pek şikateyçi yorum okumadğım için tavsiyemdir. Birde "Master_Jedi" arkdaşımın da tavsiyelerini de dikkate alabilirsin güzel tavsiyelerdir. Fiyat bakımından zaten normal hepsi. Şimdiden Hayırlı Olsun...

600 e 400 mü? Koskoca 80+ yı gormeden yorum yapıyosun...
  • Xilence'nin incelemesini okumuştum ve 600watt'a max 35amper sağlayabiliyor ocz fatality ise 550watt'ta 33amper sağlayabiliyor ancak 650watt'a kadar hiç sorun çıkarmadan çalışabiliyor watt'ı yükseldiği amper değeride 38'e kadar çıkyıor + olarak modüler.
    Sonuca gelirsek ben olsam ocz tercih ederdim hem marka olarak kaliteli hem modüler hem sessiz (kullanıyorum ordan biliyorum) hemde 650watt 38 amper'de sorunsuz çalıştığını testlerde görebiliyoruz.
    Xilence'nin bu ürünü güzel ancak diğer ürünlerinin başarısızlıkları yüzünden içiniz rahat etmeyebilir.
  • Xilence Çok İyidir.Kullanıyorum Çok Memnunum.Xilence'nin Aktif PFC Olanlar Alınır.Gerisi Pek İyi Değil.Şiddetle Xp600 Öneririm.Her Türlü Soruyu Sorabilirsin.
    Voltajlar

Konnektörler

Benim Sistemimi Çok İyi Düzeyde Çekiyor(Sistem İmzada)

400W Diyenlere Soruyorum Bunu Kasaptan mı Alıyorlar.

• TmzOne arkadaşım bende senın psudan almak istiyorum ama ilerde bnm değişiklerim olucak gts250 gibi ekran kartı ve i7 li sisteme gecicem bu xlıcen gamın xp600 alırsam sorun cıkarırmı ilerde bna ve sessilik bnm icn cok önemli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozngns -- 26 Şubat 2010; 18:01:21 >
  • xlince markasından uzak durun derim,ocz fatality 550 watt kesinlikle...
  • 12V kanallarına baktığımızda oczde 25a 25a toplamda 450w güç sağladığı xilencede 20a 20a toplamda 420w güç sağladığı toplam değerlere verdiğimizde oczde 550w/450w xilencede 600w/420w oranlamasında ocznin daha sağlam 12v değeri vermesi çeldiriyor.Sessizliği ne seviyede fatal1ty nin bilmiyorum ama xilence epey sessiz diye biliyorum.Ama kendimde ocz kullandığımdan gönlümden ocz geçiyor.
  • High Power 650 Watt ya da 550Watt OCZ alın derim.

Xlıence filan almayın..

Bu listede yer alan AMD nin onayladığı PSUlar mevcut.
    http://ati.amd.com/products/certified/powersupplies.html

quote:

Orijinalden alıntı: Master_Jedi

İkisinden birini tavsiye ederim:

• quote:

Orijinalden alıntı: ADEM 1990

High Power 650 Watt ya da 550Watt OCZ alın derim.

Xlıence filan almayın..

Bu listede yer alan AMD nin onayladığı PSUlar mevcut.
    http://ati.amd.com/products/certified/powersupplies.html

quote:

Orijinalden alıntı: Master_Jedi

İkisinden birini tavsiye ederim:

quote:

Orijinalden alıntı: makedonn

xlince markasından uzak durun derim,ocz fatality 550 watt kesinlikle...

Atıp Tutmuyorsanız Bana Mantıklı Cevaplar Verin.Neden Xilence'yi Kötülüyorsunuz?

quote:

Orijinalden alıntı: besirnt

TmzOne arkadaşım bende senın psudan almak istiyorum ama ilerde bnm değişiklerim olucak gts250 gibi ekran kartı ve i7 li sisteme gecicem bu xlıcen gamın xp600 alırsam sorun cıkarırmı ilerde bna ve sessilik bnm icn cok önemli

Öncelikle Çok SessizSorun Çıkartacağını Sanmıyorum Bak Benim Sisteme Rahat Çekiyor;
    İntel Core 2 Quad Q6600 2.40 Ghz
    Asus P5K SE
    4GB Kingston HyperX 800 MHz
    Samsung SyncMaster 932NPlus 19" 2000:1 Dynamic Contrast
    Sapphire Hd4890 GDDR5 1Gb 256Bit ATI DX 10.1
    Seagate 250 Gb SATA II NCQ 8 Mb 7200 rpm
    2x Zalman F3 12cm Fan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bionic. -- 26 Şubat 2010; 19:17:50 >

• OCZ 550W Fatal1ty güç kaynağını kullanıyorum gayet sessiz ve performanslı bir ürün yanlış hatırlamıyosam Pclabs da incelemesini okumuştum gayriresmi olarak 650w yüklemişler psu ya ve tık dememiş gönül rahatlığıyla ocz alabilisin
    Unutmadan eğer kasanda pleksi varsa ve kasa mod la ilgileniyosan psu nun kırmızı ledli fanı var kasanda güzel bir görüntü oluşturabilir..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.