Şimdi Ara

Oculus Rift Göze Zarar Verir Mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben günde en az 4-5 saat bilgisayar başında kaldığım için gözlerim bozduldu gözlük takıyorum. Yakına baktığım için uzağı zor görüyorum şimdi bu oculus rifti lens gibi gözünün dibine takıyorsu gözüne zarar vermez mi? Gözlükle kullanılabilir mi? Bilgisi olan bilgilendirebilirse çok sevinirim. İleride almayı düşünüyorum ama tek endişem bu...

• Asırı fazla oynanan her oyun göze zarar verir platform farketmez...
  • Daha çıkmadı ama büyük ihtimal verir
  • Onun içinde de led panel var sonuçta, monitör ile göz sağlığı açısından çok fark olmaz.
  • kopser123 K kullanıcısına yanıt
    Gözlükle kullanılabiliyor ama dk 1 ve 2'de çokta konforlu olmadığı söyleniyordu.
  • Dovahkiin kullanıcısına yanıt
    Sonuçta monitörle senin aranda biraz da olsun uzaklık var ama onda direk gözünün içinden oynuyosun. Yani 1 yıl kullandıktan sonra göz numaram 1.25 den 3-4 e çıksın istemem..
  • Bence verir. Sonuçta teknolojik bir alet ve dibimizde kalıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Beyne zarar verir mi birde radyasyon yayarak.. Okadar kablo vs de var sonuçta beyne yakın. Biryerde önceden yazı okumuştum aklımda kalan özellikle saç kurutma makinelerini uzak tutarak kullanın kesinlikle diyordu.
  • Fazla kullanımda zarar verebilir hocam.
  • O zaman kötü çünkü ben bu cihazı çok istiyorum ve aldığımda normal bilgisayarda geçirdiğim vaktin aynısını o cihazda geçireceğim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.