Şimdi Ara

Oculus Quest 2 Kullanıcı Kulübü [ANA KONU] (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.669
Cevap
82
Favori
110.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

128 yetmez hocam zor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Arkadaşlar usb flash bellek bağlayan var mı? Ntfs formatında

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Evet dostlar demokrasi de çare tükenmez misali ffa kapanırsa rookie ağamız var yuklenmesi çok ama çok basit kaskı pc ye takın usb ıle sonra kafanıza takın dosya erişimine izin ver diyin daha sonra programı vereceğim link üzerinden indirin AndroidSideloader_v2.16 çift tıklayıp açın biraz bekleyip oyun listesinin gelmesini bekleyin yükleyeceğiniz oyunu bulduktan sonra dowland and install game sekmesine bir kez tıklayın yüklenmesini bekleyin en alttaki uyarı geldiğin de oyun yüklendi demek oluyor. Oyunu açmak için ise kaskı takıp altta çıkan işaretli olan kısımda uygulamalar sekmesine tıklayın sağ üstte bir sekme daha var ona tıklayın en alta gelip bilinmeyen kaynaklar kısmından oyunu açabilirsiniz.

bu da program linki :

[https://wiki.vrpirates.club/general_information/vrp-downloads

Oculus Quest 2 Kullanıcı Kulübü [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bıyıklı Bey -- 6 Aralık 2022; 7:47:0 >

• okanaltunbas kullanıcısına yanıt

neden yetmez?

çünkü benim hemen 110 gb mı ne doldu daha indirmediğim çok oyun var kurcalıuyorum

FFA kesin açılmıyor mu hocam ? rokie de olmayıp ondan olan oyunları nerden buluruz ?

Orijinalden alıntı: okanaltunbas

FFA kesin açılmıyor mu hocam ? rokie de olmayıp ondan olan oyunları nerden buluruz ?

Hocam FFA kafasına göre çalışıyor ve gidici paralı olacak kapanacak bedava kullanıma rookie şu an en stabil en hızlı ve en kolayı Ironman yeni çıkan bir oyun güncel yani liste sürekli oyun çıktıkça ekliyorlar

• okanaltunbas kullanıcısına yanıt

anladım, o zaman 256gb olana yönleniyim. Genellikle oyunları steamden mi yüklüyorsunuz? benim ekran kartı vr ready destekli steam test de yaptım sorun gözükmüyor. çabuk sıkılma gibi durumunuz var mı acaba?

en yüksek gb lı oyunlardan begendıklerımı yukluyorum. Medal of honor baya iyi grafikleri vs , walking dead de baya iyi iron man de iyi sayılır . Bu iron man de joystick ile yürüme var mı ışınlanma olayı saçma olmuş ve çok intro oluyor onları atlyamıyor muyuz?

sahibinden de temiz kullanılmamış ilanlar var 8000 TL di ben aldığımda. Ama ben 0 kapalı kutu aldım. 11400 dü düşmesin bekledim ama hiç düşmedi kasım indirimi olmadı +1000 daha eklediler hatta 12400 e 6 taksit yaptım.

şuan +1000 TL daha eklemişler sanırım. 13400dü dün :) satıcı az olunca ve teknosa 20k ya satınca bunlar da sürekli cekıyor fiyatı yukarıya +2900TL e de aksesuar aldım +1000 TL de gümrük vergisi vs. bekliyorum bakalım.

Bu aksesuarları tavsiye ettiler.

güzel bulamadım kullanılmış alacaktım aslında, hep lensleri vs sıkıntılı çizik felan vardı bulaşmadım.

neyse 256gb ile katıldım aranıza arkadaşlar.

bulduğum en ucuz yer burası, alacaklar inceleyebilir.

https://www.hepsiburada.com/oculus-quest-2-256gb-all-in-one-vr-sanal-gerceklik-gozlugu-p-HBV00001B6SAC?magaza=MyFaz

oyun tavsiyesi alayım steamden, indirmeye başlayalım hazırlıklar tamamlansın :)

aldığın ürünler gelince incelemerini paylaşırmısın. Bende alayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobra11_38 -- 4 Aralık 2022; 17:54:7 >

alacaksan şimdiden al zaten 1 1,5 aydan once zor gelir. incelemeler youtube da var

Hocam çok sağol rookie pcde çalışıyor ancak şimdide oculustan developer mode açılmıyor iphonedan açmayı denedim başarısız diyor 😓

Alışveriş listem: Soulfly1,kelto3, sansarsansar, Spirit_of_Sly, telsim81, MegriM, Eci_i, celchuk, crowded, Jöntürkler, Trusen, Ralph, Mydonose13, Blur, saykokemal, supermanTr, nucLear, gu_ven-gencler, mempa, emirkaraguler89, Sabah Kahvesi, gisigisi, Factotum., Hasancı Balık, kmlcck, muzaffer_k, Urzais100, UlasAsmadili, killforyou09, trust88,gs007tr, Ohzman, murlek, Ahm3tt,cakal41234 ,commando_xr, SquallTr, ps2mania, ayteknoloji, SUPPERMAN, burowan, manowar2401, gokalp00, titipoco, meceh, Ahmet©, Heradon,Nerding_Gamers, Enes Eyibil, pudinkk (55 Referans)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thathurts

Hocam çok sağol rookie pcde çalışıyor ancak şimdide oculustan developer mode açılmıyor iphonedan açmayı denedim başarısız diyor 😓

Rica ederim hocam bende ilk başlarda açamadım ara ara denemelisin açılacak mutlaka

bu uygulama mac de de çalışır mı acaba?

Orijinalden alıntı: sebom

bu uygulama mac de de çalışır mı acaba?

Denemek lazım hocam ama sitesinde sadece Windows ibaresi var

deneyim olursa haber veririm

ürünler geldi şimdi. baya hızlı oldu ya 10günde geldi çinden :))

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.