128 yetmez hocam zor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Arkadaşlar usb flash bellek bağlayan var mı? Ntfs formatında < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
çünkü benim hemen 110 gb mı ne doldu daha indirmediğim çok oyun var kurcalıuyorum |
|
anladım, o zaman 256gb olana yönleniyim. Genellikle oyunları steamden mi yüklüyorsunuz? benim ekran kartı vr ready destekli steam test de yaptım sorun gözükmüyor. çabuk sıkılma gibi durumunuz var mı acaba? |
en yüksek gb lı oyunlardan begendıklerımı yukluyorum. Medal of honor baya iyi grafikleri vs , walking dead de baya iyi iron man de iyi sayılır . Bu iron man de joystick ile yürüme var mı ışınlanma olayı saçma olmuş ve çok intro oluyor onları atlyamıyor muyuz? |
sahibinden de temiz kullanılmamış ilanlar var 8000 TL di ben aldığımda. Ama ben 0 kapalı kutu aldım. 11400 dü düşmesin bekledim ama hiç düşmedi kasım indirimi olmadı +1000 daha eklediler hatta 12400 e 6 taksit yaptım. şuan +1000 TL daha eklemişler sanırım. 13400dü dün :) satıcı az olunca ve teknosa 20k ya satınca bunlar da sürekli cekıyor fiyatı yukarıya +2900TL e de aksesuar aldım +1000 TL de gümrük vergisi vs. bekliyorum bakalım. Bu aksesuarları tavsiye ettiler. ![]() |
güzel bulamadım kullanılmış alacaktım aslında, hep lensleri vs sıkıntılı çizik felan vardı bulaşmadım. neyse 256gb ile katıldım aranıza arkadaşlar. bulduğum en ucuz yer burası, alacaklar inceleyebilir. oyun tavsiyesi alayım steamden, indirmeye başlayalım hazırlıklar tamamlansın :) aldığın ürünler gelince incelemerini paylaşırmısın. Bende alayım. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobra11_38 -- 4 Aralık 2022; 17:54:7 > |
|
Hocam çok sağol rookie pcde çalışıyor ancak şimdide oculustan developer mode açılmıyor iphonedan açmayı denedim başarısız diyor 😓 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Alışveriş listem: Soulfly1,kelto3, sansarsansar, Spirit_of_Sly, telsim81, MegriM, Eci_i, celchuk, crowded, Jöntürkler, Trusen, Ralph, Mydonose13, Blur, saykokemal, supermanTr, nucLear, gu_ven-gencler, mempa, emirkaraguler89, Sabah Kahvesi, gisigisi, Factotum., Hasancı Balık, kmlcck, muzaffer_k, Urzais100, UlasAsmadili, killforyou09, trust88,gs007tr, Ohzman, murlek, Ahm3tt,cakal41234 ,commando_xr, SquallTr, ps2mania, ayteknoloji, SUPPERMAN, burowan, manowar2401, gokalp00, titipoco, meceh, Ahmet©, Heradon,Nerding_Gamers, Enes Eyibil, pudinkk (55 Referans)
|
WWW.SEWOL.COM
|
WWW.SEWOL.COM
|
ürünler geldi şimdi. baya hızlı oldu ya 10günde geldi çinden :)) |