Şimdi Ara

Octavia hangi motor ve donanım seçeneği?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sıfır km bir octavia almayı düşünüyorum ama motor seçenekleri kafamı kurcalıyor. Donanım olarak ise skodanın sitesindeki pdf katalogları açamadığım için karar veremdim. Yıllık yaklaşık 15000-20000 arası yol yapılacak. buna göre;;

1.6 102 HP Tiptronik Amiante + LPG (40.890TL+lpg)
    1.4 TSI 122 HP DSG Tiptronik elegance (49.490TL)
    1.6 TDI CR 105 HP DSG Tiprotnik elegance (53.890)

1.6 Mpi motorun donanım seviyesinin düşük olması içime sinmiyor aradaki fiyat farkına değecek donanımlarmı var elegance'ta?

Beni düşündüren diğer konuda yakıt tüketimleri nasıl olur bu motor seçeneklerinin. Dizel motorun fiyat farkı kendini yaklaşık kaç km'de amorti eder.

Geçenlerde bir konuda DSG'de olan tıkırtı problemini okumuştum aynı sorun octinin DSG'sindede varmıdır?

Son olarakta 0 Km almayıpta 1000-10000 km arasında bir octavia almak nekadar mantıklı olur.

Cevap veren herkese şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erain -- 3 Ekim 2010; 15:48:36 >

• Yokmu hiç octavia kullanıcısı? Yakıt tüketimleri hakkında bilgi almak istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erain -- 3 Ekim 2010; 18:52:03 >
  • Geçenlerde forumda bir arkadaş ambiante ile elegance arasındaki donanım farkının birçoğunun DSG ile standart geldiğini
    Yani elegance DSG aldığınızda aynı donanıma 2 kere para ödediğinizi söylüyordu.
    Bu durumda en mantıklısı orta donanım seviyesiyle birlikte DSG almak
    Maddi sıkıntı yoksa tabiki TDI..
  • amcam da 2008 1.6 motor lpg takılı brc sıralı sistem mevcut tam hesaplamadım ama baya ekonomik diyebilirim fakat 45-50 bin arasına tsi lı super b de alınabiliyor ancak manuel.octavia çok güzel araç ama 50 bin fazla diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atl@s -- 3 Ekim 2010; 20:50:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erain

Yokmu hiç octavia kullanıcısı? Yakıt tüketimleri hakkında bilgi almak istiyorum.

hocam benzin senin için problem olacaksa 1.4 tsi işine hiç girme, ya 1.6 mpi +lpg olanından al yada 1.6 dizel al, ama dizelde pahalı.

kendi yakıt tüketimimi söyleyim:
    şehir içi ankara: km'de 35.5 kr, ortalama 9.5 litre gibi bir tüketimi var. skoda octavia vrs.(2.0 TFSI)
  • 1.4 TSI 122 HP DSG Tiptronik elegance (49.490TL)

yakıt sorunsa 1.6 ya tüp takın,performans beklemeyın o ayrı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.